- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесвате ли батковци?
Ее.. ама то важното да ви харесва.. какви извратени неща има по тоя святИначее аз само с 2-3 години по-големи приемам .. пък и на акъл трябва да се връзваме все пак :Д Макаар че там някой път също няма разлика с едно 5 годишно момче
...сега какво написах..и аз не знам..
Аз пък съм на 17 и момчета под 20 не отчитам изобщо. Аз лично преди една година ходех с мъж на 26 години, наскоро имах игра с един на 25, по-големите най-малкото което е, мога да науча нещо от тях, докъто един льольо на 17-18 колкото мен какво ще науча от него?
а и са ми гадни момчета без бради, бла
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Ми аз като бях на 16 приятелят ми беше на 20...Да,нямам против батковци
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ти правиш ли разлика, между малолетен, непълнолетен и пълнолетен?Първоначално написано от bambino2
Situatin normal-All fucked up...
Aми неАз съм на 15 и не бих спала с някой на 18 вие ми говорите за 28г о.О
Аз съм на 14 и мисля, че за мене едно момче на повече от 17 не е подходящо, но нищо не ми пречи да харесвам батковците де.![]()
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
emi не, не се чуствам като жена все още ;] просто ми е писнало от 16-17годишните дет в главите им се въртят само путки и треви : )~Първоначално написано от HouseMusicBoy
* brunettes
do it better ;] ..
В такъв случай момчето подлежи на санкции според закона, така ли?Първоначално написано от bambino2
Доста си прост. Педофилия е пълнолетен да прави секс с малолетно лице, сиреч под 14 г.Първоначално написано от bambino2
Престанете с тези глупави теми "момичета харесвате ли батковци?" и т.н. мисля че имаше подобна тема преди време , но я бяха заключили потърсете из форума кво що има и ако го няма това което искате да пуснете го пуснете ...... омръзнами едни и същи теми по 1000 начина написани се едно аз са да напиша тема "На колко години правихте секс?" стига с такива теми тука е да се обсъждат сексуални теми не да питате кои с кои иска да си легне в ква поза ще го тъпче и така нататък просто стига.
МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ТАЗИ ТЕМА!
@hackers - дреме ни на кура к`во ти е омръзнало. Не ти изнася - вратата.
@останалите - мъж, прехвърлил 20-те си години, няма какво да търси от 15-16-17 годишна мърла. Мен ще ме е срам да изляза с ученичка (навършвам скоро 22), както и всеки себеуважаващ си мъж. Тия дето са ви "доказали", че са с вас, защото ви търпят няколко години, просто им е кисело гроздето за жена на техните години. Аз и на моята възраст трудно намирам кифла с повече от 10 мозъчни клетки, а вас като ви гледам какви неграмотни осмокласнички сте половината, освен (съмнителното) удоволствие от някое злобно изчукване, не знам какво друго може да получи човек.
Ама нищо де, заблуждавайте се, че сте ги впечатлили с нещо повече от гъз и цици. Те тия дето ходят с вас, така или иначе са отрепки.
Another version of the truth..
Доста ограничено изказване. Една ученичка може да има много по-богат душевен свят от една 25 годишна неориентирана лигла. Това между ушите е определящо, а не годините.
Добре, шефче. Като ми доведеш някоя на 15 или 16, която да ми говори като с равен, ще те пратя да почиваш където желаеш из земното кълбо.
Иначе аз сравнявам себе си с тях, а не две момичета на 15 и 25. Естествено, че може тази на 25 да е в пъти повече тъпа лигла.
Another version of the truth..
Първоначално написано от NeonBlack
![]()
![]()
Situatin normal-All fucked up...
Изключително точноПървоначално написано от NeonBlack
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Почти всички смаляват възраста на партьора си...всичките ми приятелки са на 20-1 и ходят с поне 30-5 годишни...да не казвам ,че познавам и такива на 17-18 и по-малки които ходят с такива.....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Разни хора,разни разбирания мой човек .. не се пули не всички женки на тоя свят си умират ИСТИНСКИ мъже да си играят с тях. На мен ми изглежда извратеноПървоначално написано от Lettuce
Евалата!Първоначално написано от NeonBlack
да ама нали се сещаш,че ние сме тези путки...хахПървоначално написано от iashxui
Мога да ти кажа,че момичетата м/у 13-17г сме мн по-глупави от момчетата ни връсници! Ако те са глупави,защото се опитват да ни вкарат в леглото,ние сме още по-глупави задето им се връзваме
![]()
Аз не съм от тези момичета,но слагам всички ни под общ знаменател,за да не изглежда прекалено самохвално![]()
Научно доказано е, че момичетата съзряват по-бързо в пубертета. Ето защо нормално е момиче на 16 да й импонира по-добре батко на 18-19-20 отколкото връстниците й, играещи и говорещи по цял ден за CS и Wow. И все пак си мисля, че трябва да има някви граници. На тази възраст разлика от 10 + години изглежда гадно.
да така е наивни сме и то доста : )Първоначално написано от bqsna_teenagerka
и се пак никога не см ходила с някой над 20 даже вмомента приятеля ми е на 19![]()
бтл ми с ее случвало да харесвма и 30 годишен мъж![]()
![]()
* brunettes
do it better ;] ..
Еее, чак пък толкова големи... Не си отива 15-годишна с над 23-годишен. Разликата в годините не е много голяма, но при тийнейджърите е по-специфично.друго е 20 годишна с 28 напр. и така нататък.![]()
Аз съм на почти 16 и предпочитам до... 20 някъде. Иначе може да ми е симпатичен някой хубав мъж на по-голяма възраст, но не бих си помислила за връзка с него......
Хах, представям си как водя вкъщи един 28-годишен да го запознавам с майка ми и на нея и падат очилцата.![]()
По-страшно е ако мама и баткото почнат да се гледат особено. Разликата в годините при тях ще е по-малка.Първоначално написано от stealthyGirl
![]()