.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 184
    Ее.. ама то важното да ви харесва.. какви извратени неща има по тоя свят Иначее аз само с 2-3 години по-големи приемам .. пък и на акъл трябва да се връзваме все пак :Д Макаар че там някой път също няма разлика с едно 5 годишно момче ...сега какво написах..и аз не знам..

Аз пък съм на 17 и момчета под 20 не отчитам изобщо. Аз лично преди една година ходех с мъж на 26 години, наскоро имах игра с един на 25, по-големите най-малкото което е, мога да науча нещо от тях, докъто един льольо на 17-18 колкото мен какво ще науча от него?
    а и са ми гадни момчета без бради, бла
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми аз като бях на 16 приятелят ми беше на 20...Да,нямам против батковци
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bambino2
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ако момчето е на 19, а момичето на 17, трябва ли да категоризираме момчето като педофил?
    Еми....не четеш ли какво пиша??
    ДА ,това се категоризира като педофилия...Щом момичето няма 18 а момчето е над 18......сам/а си прави изводите,
    Ти правиш ли разлика, между малолетен, непълнолетен и пълнолетен?
    Situatin normal-All fucked up...

Aми не Аз съм на 15 и не бих спала с някой на 18 вие ми говорите за 28г о.О

Голям фен Аватара на Dollystar
    Аз съм на 14 и мисля, че за мене едно момче на повече от 17 не е подходящо, но нищо не ми пречи да харесвам батковците де.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Цитирай Първоначално написано от iashxui
    зависи ас съм на 16 ии 20-21 макс може би

по разумни са и не са като тъпите лапета да мислят само за едното е**не ; )
    а нали осъзнаваш че тези "тъпи лапета " са ти набори аман от девоики дет си мислат че са жени аман
    emi не, не се чуствам като жена все още ;] просто ми е писнало от 16-17годишните дет в главите им се въртят само путки и треви : )~
    * brunettes
    do it better ;] ..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ако момчето е на 19, а момичето на 17, трябва ли да категоризираме момчето като педофил?
    ДА ,това се категоризира като педофилия...Щом момичето няма 18 а момчето е над 18......сам/а си прави изводите,
    В такъв случай момчето подлежи на санкции според закона, така ли?

Доста си прост. Педофилия е пълнолетен да прави секс с малолетно лице, сиреч под 14 г.

Супер фен Аватара на Passi0n
    Не.. Па не ми и трябва някой дядка

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"

БАНАЛНО СТАНА СТИГА

Престанете с тези глупави теми "момичета харесвате ли батковци?" и т.н. мисля че имаше подобна тема преди време , но я бяха заключили потърсете из форума кво що има и ако го няма това което искате да пуснете го пуснете ...... омръзнами едни и същи теми по 1000 начина написани се едно аз са да напиша тема "На колко години правихте секс?" стига с такива теми тука е да се обсъждат сексуални теми не да питате кои с кои иска да си легне в ква поза ще го тъпче и така нататък просто стига.

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАКЛЮЧАТ ТАЗИ ТЕМА!

Времее да се обединим!

@hackers - дреме ни на кура к`во ти е омръзнало. Не ти изнася - вратата.

@останалите - мъж, прехвърлил 20-те си години, няма какво да търси от 15-16-17 годишна мърла. Мен ще ме е срам да изляза с ученичка (навършвам скоро 22), както и всеки себеуважаващ си мъж. Тия дето са ви "доказали", че са с вас, защото ви търпят няколко години, просто им е кисело гроздето за жена на техните години. Аз и на моята възраст трудно намирам кифла с повече от 10 мозъчни клетки, а вас като ви гледам какви неграмотни осмокласнички сте половината, освен (съмнителното) удоволствие от някое злобно изчукване, не знам какво друго може да получи човек.

Ама нищо де, заблуждавайте се, че сте ги впечатлили с нещо повече от гъз и цици. Те тия дето ходят с вас, така или иначе са отрепки.
    Another version of the truth..

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Доста ограничено изказване. Една ученичка може да има много по-богат душевен свят от една 25 годишна неориентирана лигла. Това между ушите е определящо, а не годините.

Добре, шефче. Като ми доведеш някоя на 15 или 16, която да ми говори като с равен, ще те пратя да почиваш където желаеш из земното кълбо.

Иначе аз сравнявам себе си с тях, а не две момичета на 15 и 25. Естествено, че може тази на 25 да е в пъти повече тъпа лигла.
    Another version of the truth..

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
    Аз и на моята възраст трудно намирам кифла с повече от 10 мозъчни клетки, а вас като ви гледам какви неграмотни осмокласнички сте половината, освен (съмнителното) удоволствие от някое злобно изчукване, не знам какво друго може да получи човек.

Ама нищо де, заблуждавайте се, че сте ги впечатлили с нещо повече от "задни части" и цици. Те тия дето ходят с вас, така или иначе са отрепки.
    Situatin normal-All fucked up...

Град
    Милано
    @hackers - дреме ни на "мъжкия полов орган" к`во ти е омръзнало. Не ти изнася - вратата.

@останалите - мъж, прехвърлил 20-те си години, няма какво да търси от 15-16-17 годишна мърла. Мен ще ме е срам да изляза с ученичка (навършвам скоро 22), както и всеки себеуважаващ си мъж. Тия дето са ви "доказали", че са с вас, защото ви търпят няколко години, просто им е кисело гроздето за жена на техните години. Аз и на моята възраст трудно намирам кифла с повече от 10 мозъчни клетки, а вас като ви гледам какви неграмотни осмокласнички сте половината, освен (съмнителното) удоволствие от някое злобно изчукване, не знам какво друго може да получи човек.

Ама нищо де, заблуждавайте се, че сте ги впечатлили с нещо повече от "задни части" и цици. Те тия дето ходят с вас, така или иначе са отрепки.
    Изключително точно
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Град
    Варна
    Почти всички смаляват възраста на партьора си...всичките ми приятелки са на 20-1 и ходят с поне 30-5 годишни...да не казвам ,че познавам и такива на 17-18 и по-малки които ходят с такива.....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Аз съм на 15 и не бих спала с някой на 18
    o.O
    Разни хора,разни разбирания мой човек .. не се пули не всички женки на тоя свят си умират ИСТИНСКИ мъже да си играят с тях. На мен ми изглежда извратено

@hackers - дреме ни на "мъжкия полов орган" к`во ти е омръзнало. Не ти изнася - вратата.

Евалата!

а нали осъзнаваш че тези "тъпи лапета " са ти набори аман от девоики дет си мислат че са жени аман
    emi не, не се чуствам като жена все още ;] просто ми е писнало от 16-17годишните дет в главите им се въртят само п**** и треви : )~
    да ама нали се сещаш,че ние сме тези путки...хах Мога да ти кажа,че момичетата м/у 13-17г сме мн по-глупави от момчетата ни връсници! Ако те са глупави,защото се опитват да ни вкарат в леглото,ние сме още по-глупави задето им се връзваме

Аз не съм от тези момичета,но слагам всички ни под общ знаменател,за да не изглежда прекалено самохвално

Научно доказано е, че момичетата съзряват по-бързо в пубертета. Ето защо нормално е момиче на 16 да й импонира по-добре батко на 18-19-20 отколкото връстниците й, играещи и говорещи по цял ден за CS и Wow. И все пак си мисля, че трябва да има някви граници. На тази възраст разлика от 10 + години изглежда гадно.

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka

emi не, не се чуствам като жена все още ;] просто ми е писнало от 16-17годишните дет в главите им се въртят само п**** и треви : )~
    да ама нали се сещаш,че ние сме тези п****...хах Мога да ти кажа,че момичетата м/у 13-17г сме мн по-глупави от момчетата ни връсници! Ако те са глупави,защото се опитват да ни вкарат в леглото,ние сме още по-глупави задето им се връзваме

Аз не съм от тези момичета,но слагам всички ни под общ знаменател,за да не изглежда прекалено самохвално
    да така е наивни сме и то доста : )

и се пак никога не см ходила с някой над 20 даже вмомента приятеля ми е на 19
    бтл ми с ее случвало да харесвма и 30 годишен мъж
    * brunettes
    do it better ;] ..

Еее, чак пък толкова големи... Не си отива 15-годишна с над 23-годишен. Разликата в годините не е много голяма, но при тийнейджърите е по-специфично.друго е 20 годишна с 28 напр. и така нататък.

Аз съм на почти 16 и предпочитам до... 20 някъде. Иначе може да ми е симпатичен някой хубав мъж на по-голяма възраст, но не бих си помислила за връзка с него......
    Хах, представям си как водя вкъщи един 28-годишен да го запознавам с майка ми и на нея и падат очилцата.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Хах, представям си как водя вкъщи един 28-годишен да го запознавам с майка ми и на нея и падат очилцата.
    По-страшно е ако мама и баткото почнат да се гледат особено. Разликата в годините при тях ще е по-малка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си