- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесвате ли батковци?
Абе не знам батковци ама аз обичам каки като ... абе няма значение всеки се сеща нали половин тийнпроблем иска да спи с нея![]()
![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
мен лично не ме кефят момиченца на по 16-17 годинки .. дето ходят с чичковци които могат да им бъдат бащи .. аз съм на 15 и едно 18 годишно момче ми стига ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
3-4-5 години е добреВ моя случай 4
![]()
Сега разликата ни е 6 месеца![]()
![]()
![]()
а преди съм имала и момче с 10 години разлика![]()
![]()
На п0чти 18 съм и х0дя с 21 г0дишен...харабия ми е![]()
![]()
+1Първоначално написано от sexy_dizzy
![]()
Границата ми е 23.Повече не преминавам .. не мисля,че бих преминала,но ако е някой супер добре изглеждащ не се знае.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Wikzinka
също като к**вите ..... [ofc]
I love my girl <3
предпочитам момчета на моята възраст или максимум 1-2 години по-големи![]()
уат дъ фък ??Първоначално написано от sladkoff
.. ти си си чистокръвна к*рва бе !!
Първоначално написано от sladkoff
![]()
![]()
![]()
.. недей много да знайш мой човек ..
.. айде лягай да спиш .. не искам 2ри бан заради ей такива като тебе .. сдухани комплексарчета ..
![]()
Винаги има поне няколко гледни точки и зависи предимно от хората..безсмислено е да се изказвате така крайноМислите пречат на чувствата..в най-лошия случай ще се научите от грешките си
![]()
sladkoff хей яко дразниш тук,искам да ти кажа,а и я стига с тия нападки бе!Много ти знае устата пред монитора,амаиначе не.Знам аз....така че по-добре си мълчи ,защото ....
абе аз харесвам каки![]()
One 4 the money , two 4 the show
МаййкоооПървоначално написано от sladkoff
аз само една тема съм пускала за Кочо, Божее
![]()
![]()
аре пусни ги,но тя е само 1
Пикла малка недорасла ,по-добре виж твоите теми-некфи все едно луд чеовек ги е писал![]()
Sladkoff тук никога не съм пускала мои снимки-за тва не си измисляй.Дай ти първо снимка де.
Не съм длъжна дадавам,коя си ти ве?![]()
![]()
![]()
мии дазнаеш ли що не съм-щото такива крави като тебе ше се комплексират кфи са грозни и ше има тема "Май ше си тегля бръснача"Първоначално написано от sladkoff
![]()
Само0 ше ти кажа да спреш да спамиш в темата,не си интересна жалка си.Да аз си вярвам и имам основание да си вярвам.Аре чаЛ
Въпроса трябва да е " харесвате ли чичковци ? " защото напоследък много миомиченца вече вижам с чичковци![]()
![]()
kaто тебПървоначално написано от jumpin
![]()
![]()
![]()
![]()
е това сега е друга тема за разговорПървоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()