- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- харесвате ли батковци?
Аз харесвам БАТКОВЦИ, не и чичковци .. не 16 почти 17 съм и най - голямия, с който съм била е на 21 .. но принципно до 5 години не е кой знае к'во след т'ва интересите започват рязко да се разминават и става кофти![]()
Харесвам зрели мъже, такива, които никога не биха обърнали внимание на мен или на наборка. Не става въпрос за чичковци или батковци.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз нямам ограничения за години. Както мога да общувам с някой на моята възраст, така мога и с някой с 5-6 (дори повече) години по-голям.
Но ако говорим за връзка, 1-2-3.. максимум 4 години са ми перфектни.
И спря да се върти за миг земята..
Не избирам човека по годините ... много относително е съотношението години/акъл, защото има момчета на по 16, които разсъждават като на 20- следователно има и обратното (вдетинени мъже). Последният ми "приятел" ( да го нарека така, макар че е мнооого сложно) беше на 24, а аз съм на 14, нито на него му беше проблем, нито на мен, но просто не се получи.
И само да уточня, защото знам какви коментари ще последват, НЕ той не искаше от мен секс, пределно ясно му беше, че за мен е рано да си правя ... как му казвахте "сефтето"... така де - не искаше това от мен, бяхме разговаряли по тази тема и решихме, че ще го направя само, когато се чувствам напълно готова и му имам достатъчно доверие, но уви по стечение на обстоятелствата не се стигна до тази стъпка във връзката ни ..![]()
на 16 съм и съм с 18 годишен2-3 години перфектно
![]()
Summer (h)
+++++Първоначално написано от cvety_i_bebeto
![]()
Ей копеле откажи се Ей копеле отиди си Кво като ме боли Майната ти
Тези по-големи с 5-8 години са по-добре.Без това момчетата са малко по-назад от нас /не го казвам, да се заяждам, а е факт/ и като си с някой на твоята възраст той мисли за съвсем други неща.А някой от нас /аз примерно/ вече търсят сигурното, а не просто флиртА по-възрастните също търсят сериозни връзки /повечето/ и на казвам някакви чичковци, а просто 5-8 години разлика и то не като си на 13-14 ,а вече пълнолетен.
Въпросът е дали ние търсим девойки. Има си изключения, но като цяло, когато едно момче на 23-27 вече знае силните си и слабите си страни, какво може да намери в една девойка на 14-15? От една страна ако има стабилни знания, а тя още учи ще се чувства, като изкопаемо. От друга страна на 23-27 вече много хора искат нещо стабилно, а нали си представяте, как си хващав приятелка на 16 и когато стане вече на 18, ще е съвсем друг характер. Момичетата по-добр да се хващат от 12 клас нататък (говоря от батковци), тогава вече са развили своя характер, а и е много кофти за връстниците на тези момичета - никога не остава свободно девойче за тях.
Да харесвам батковци ,но наи много до 20-21 години ... За спане нз![]()
Чувствам се стар и засегнат..Първоначално написано от dqvolcheto9
![]()
Аз съм по-силен от теб не се съзтезавай с мен..
http://vbox7.com/play:54ee0bda&al=1&vid=169615
и кво?аз съм на 17 а приятелят ми е на 24 и искам да ви кажа че тва е най-добрата и приятна връзка от тези които съм имала...предишните бяха около моята възраст и в повечето случаи аз бях по-сериозната във всяко отношение,но всичко си зависи от нагласата ви...
ее мойто гадже си ми е батко и съм го правила с него![]()
Мисля, че всеки има право да избира с колко годишни да е щом един човек е преценил, че това е добре за него значи е така. Любовта няма граници всеки е свободен да прави каквото си поиска.
Наистина нема значение,повечето оттука се държат като инквизитори от средновековието,а мислех ,че хората са го преодолели т'ва и за гейовете по същия начин,ае хора бъдете толерантни 21 век сме,не 12![]()
Аз се падам по какички![]()
![]()
да, но не много големи![]()
Просто аз
Нека, нека, с батковци е по-кеф...Само затворът да не е опция, че иначе лошо става![]()
Относно какичките и батковците - хм, възрастта не е определяща, ама хич...Важното е да се нагаждат характерите.
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
хаха аз съм момиче 15 годишно беше ми се паднал 1 батко на 22 години .. пфуу ебати тъпото .. само през деня заено мани мани не е работа
Before you die you see The Ring...
аз съм на 14и хода с момчета на по 16 17 18 19 не повече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
когато бях по малка ( на 13-14) ми харесваше да ходя с по големи момчета ( на 18-19) защото поне в моите очи изглежждаха доста по умни и разумно мислещи от наборите ми ..а сега ми е все тая защото всички са ми еднакво тъпи
![]()
![]()
![]()
![]()
не слагай всички под общ знаменателПървоначално написано от Mimchy
не слагам всички под общ знаменателслагам всички,които познавам под общ знаменател