- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво бихте направили за момчето....
което харесвате супер много, но той дори не ви познава
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Толкова долу няма да падна...![]()
ami che zapoznai se de.Izmisli neshto-nqkakuv nachin,koito da ne e "Zdrasti!Mnogo mi haresvash!Kak se kazvash?" Tova bi go otblusnalo i zasramilo... Povecheto hora deto poznavam i se pritesnqvat da se zapoznaqt taka ili namirat otnqkude GSM-a na izbrannika ili v chat ili neshto takova...
USPEH!![]()
Не мога да го харесвам супер много без да го познавам,че чак да права некви неща за него..замисли се малко![]()
ahahaha she mu kupq edna bira hahah.. she me zapomni s taq postupka![]()
amm nai lesno e da po nqkaf na4in v 4ata 6tot tam sram nqma i e super lesno da umaq6 nqkoi \/
е*ати дететоПървоначално написано от TeroglisT4o
Ти ако така правиш е редно да се замислиш на колко си години и дали не е срамно за едно момче да 'сваля' момичета през чат![]()
Я си вземи едно душче, пък се спретни едно хубавичко, с новички и тузарски дрешки, яхни непукистичното в себе си и право към девойката. Говори, говори, говори и... разговор братче, това е.
Ами мисля,че такова нещо няма да ми се случи,защото това е малко невъзможно при мене да харесвам някой много,но да не го познавам..някакво много странно ми изглежда.. :P Иначе би трябвало първо да се запознаем после бих го попитала дали иска да излезем някъде и ако не се съгласи бих се отказала![]()
Tazi tema mi e mn poznata,za6toto v momenta xaresvam mom4e koeto ne me poznava.Kato za na4alo 6te se zapoznaq s nego,6te badem samo fr i kogato go opoznaq po-dobre 6te deistvam!!!![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
az sum suglasna s honey purvo bih se zapoznala
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ммм ако някой голям сладур събирам самочуствие и отивам при него и му казвам на ушенцето тихо "Огромен сладур си ще те изям".Обичам да действам пак кото станеПравя така да му превлека вниманието върху мене!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
ami,kato za na4alo vzemi da zapoznaete a s te4enie na vremeto moje i da trygnete!nqmate li ob6ti poznati!
ako nqmate syberi smelost i idi pri nego i go zagovori!da re4em go pitai kolko e 4asa ili ne6to ot toq rod!
Ycnex!![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
ami kato na4alo 6te se zapoznaem
posle 6te go pokanq na kafe .. i taka ve4e emoi![]()
Е ти пък!Запознаваме се първо и тогава му мисля.
YES~Първоначално написано от Labelle
aZ bix se zapoznala po nqkak1v nachin d nego... ima tolkova mnogo nachini - obshti priqteli, chat,.. No v nikak1v slychai ne moga da tv1rdq, che go xaresvam bez da go poznavam. Moje da v1nshnostta my da me privlicha, no tova bi bilo samo vlechenie..
P1rvo se zapoznai s nego i razberi dali e "tvoi tip".. a posle veche e po-lesno
YspeX!
![]()
Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.
Еми ше се запозная с него ...![]()