- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС В ДАСКАЛО
ИМАЛИ ЛИ СТЕ СЕКСУАЛНО ВЛЕ4ЕНИЕ КУМ НЯКОЙ ДАСКАЛ?
OBI4AM EBANETO I TO ME OBI4A!!!
neveri slawa bogu..
не.. и нямам желание да имам...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Neshto ne me privlichat ..
Преди ми предаваше един учител мн млад и сладък цялото даскало всички момичета бяха влюбени.. аз тогава бях 7 клас де , но ся като се сетя къв сладур беше... олеле..
nqmam i neiskam da imam !
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
vse oshte ne sum imal,no ne mislq i da imam..
ne sum imal no nikoga nqma da go naprava i to tochno v daskalo(da ne e v nas na legloto na mekichko)
Mi seksualno jelanie ne,ama imahme edin daskal v 5ti klas si4ki momi4eta zalitahme po negoooo!Ama me izpita i mi pisa 2 ili 3,ne pomnq ve4e,i ot togava go namrazih!![]()
![]()
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
ne za shtastie... imame 1 gospodin ama pazi boje da imam neshto kam nego...pfff
Love you Kris !!!
МОЛЯ!!!?Те мойте даскали кат се сетя кви сааааааааааа.....ми се повръща!?![]()
ooo daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,imame edin nov daskal po literatura,toi e samo na okolo 50-60,ama egati gotiniq 4ovek![]()
![]()
![]()
![]()
damqna(lopi) saglasna sam s tebe i na men mi e pravil taka samo 4e mi pisa 6 ti znae6 de - ....Mi seksualno jelanie ne,ama imahme edin daskal v 5ti klas si4ki momi4eta zalitahme po negoooo!Ama me izpita i mi pisa 2 ili 3,ne pomnq ve4e,i ot togava go namrazih!
Не и не искам да имам![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Така като се замисля откривам, че другарките по английски и информатика съответно на по 23 и 25 години хич не са лоши --->![]()
da iame edna u4itelka po fise - mnoo qka na 26 sas mnoo golemi cici i super zadnik i nqkoi pat kato q vidq da prai nqkvo uprajnenie i mi se 6te taka da q opana na zadna 4e posle da xodi i na dvata trotoara ednovremenno...
emi imam super gotin daskal na 31 po ispanski i ako mi se otdade vuzmojnost nqmam ni6to protiv 6te se vuzpolzvam.
po to4no na 21 gre6ka.
Вии сте бавни ...
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
TYPI LI STE KWI STE MN QSNO CHE ISKAM DA NAEBA NQKOY UCHITEL...
ne puki moite daskali sa samo jeni
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Kum D A S K A L ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! N E V E R![]()
![]()
![]()
ама моите учителки са ужасни...никой не може да бъде привлечен от тях....
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m