- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС В ДАСКАЛО
NE
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Охх мамоо ние кви учителки имаме по английски...![]()
![]()
![]()
![]()
Мда....веднъжАма беше много млад и супер готин. беше ми по английски и простоооооо мани
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
az zasega ne sam imala....obache minalata godina kakvi uchitelki imahme po nemski....maikoyyyy....vednaj chuh momchetata da si govorqt"lele taq sam q synuval kak q chukam zdravo na zadna...",drugiq "az pak drugata"...naprvao umrqh,ama te bqha na po 27 i 35 ...bqha SUPER :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Иди да се гръмнеш СССР (Серко Сере Сутрин Рано) и разбери веднъж за винаги че тъпата ти държава вече не съществува , а "другарките" по английски и информатика не са ти никакви другарки , ами госпожици . Другарките едно време преподаваха по руски език и основи на комунизма и със сигурност не изглеждаха по начин по който да ти се харесат.Първоначално написано от CCCP
ne!
Хахахаххаха луд съм по една даскалица фе!
Ам пък тя има путка от пъпа до гъзъ и предполагам, че е такована яко ахахахахаххаха
Мии точно към учител не,ама имахме в 7клас един студент по физическо...Някъв пич беше,ама ни преподаваше само някакви си 3седмици...
Абе мисля,че доста момичета го харесвахме
А в 6 клас пък по география имаме пак една студентка,не беше на повече от 21-22,изглеждаше трепач просто и на всички пишеше само 6ци
Супер беше и момчетата май не и бяха безразлични
![]()
ПП Ама в новото даскало няма студенти бее,всъщност има по физе,ама не са хубави![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Kategori4no ne![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
към даскалка не ама към една студентка![]()
![]()
![]()
M2O Musica allo stato puro!
ооо даа !!! Искам да наеба 2-3 даскалки [-o< [-o< [-o<
wie ste извратени
мне
sekas v daskalo moje ama ne s daskal![]()
![]()
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
mm i az s1m imal nqkfa takava me4ta![]()
е те са стари и сбръчкани. въпреки, че една моя приятелка ходи с господина по география вече 2 години =D>
v staroto mi daskalo imahme edin gospodin po geografiqboje o6te si spomnqm kolko e slad1k
ta edna ot na6iq klas mnoo mu sa svalq6e-golqma kurvetina,oba4e toy ne se poddava-kato skala be! i 4e mnoo momi4eta go haresvaha
az s16tu
sega v novoto(da de to ve4e s1vsem ne e novo...)ima edna stra6na pi4ka-i si4ki mom4eta i sa puskat
interesna tema-az posnavam mom4e deto spalo s daskalkata si po angliiski da mu pi6e 3-ka
ema tq mu pisala 4-ka
neznam dali sa ebat o6te..ama toy vika 4e mu bilo qko
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
Ei taia daskalica v zadnika sum ia chukal Verjinia se kazva .Niama druga kurva kato neia .Fenomenalna e huhuhuhu http://bugati.data.bg/
emi az kato bqh 5 klas imahme edin 20 god. student po matematika
be6e nqkav neveroqten sladur....![]()
![]()
![]()
ama kvo da se pravi kat sam bila 5 klas
no nie vse o6te si poddarjame vrazka i se poznavame tai 4e....koi znae!!!!!!!!!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Не. Аз съм си с нормална ориентация, харесвам мъже..., а ми преподаваха все жени...
SY