- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какви цигари да си взема като за 1ви път?????
Bulgartabac
Слабички са,със 0.1 мг. никотин.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
НиКаКвИ!Първоначално написано от заинтересована
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm just a sexy boy!I'm not your toy,girl!
mi purvo probva sinio viktori vu 6 klas posle bqlo i sa ne pu6a
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
шипка зимайсериозно, не ги почвай! ако ги почнеш като ди дойде акъла в главата (ако това стане де) ще ги откажеш...
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Арда качак![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
аз па питам - ОТ КЪФ ЗОР ИСКАШ ДА ПОЧНЕШ ДА ПУШИШ?!!?!?!?
ако пропушиш по-готена нема да станеш
алелуя.
4 клас аххаххахахаххахахаххахПървоначално написано от ^VIP^
Абе с къв акъл
ужас,ужас не искам да си представям развитието ти
![]()
е как с какъв акъл, нали трябва да сме дупета, "аз пуша, вече съм голям/а"... хаха детска му работаПървоначално написано от CRaZy_IKT
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
"... виждам малкия пушач, мисли вече съм голям......" ляляля![]()
алелуя.
ми просто съм си решила че искам. не казвам че ще стана по-готина или нещо такова, те са много причините ако беше само една нямаше да почвам!Първоначално написано от i'm so excited!
и нещо ше поправиш ли като започнеш да пушиш ?
'просто искам' ебати и малоумния отговор.. а и ако толкова много те беше намачкал живота, че да стигаш до цигари, нямаше въобще да задаваш тъпия въпрос 'с кво да почна?'..
аз пък се чудя кво да направя за да ги спра...
алелуя.
за момиче като за първи пат карелия слимс
за момче виктори ултра
Никакви, няма смисъл!![]()
По-добре не ги почвай!Ама ако решиш нещо по-леко?(въпреки че с каквито и да започнеш отначало ще ти се жърти главата)Аз почнах с Viktory White!!!Ама недей и ти!!!
аааааааааааааааааааааааха ххахахахахххаха
оле и кво,притесняваш ли се за първия път ???!
ааааааа...не ,ще падна от смях..как може да има толкова...айде да не обиждам хора,И все пак като си решила -давай,всеки сам решава.![]()
По добре изобщо не започвай...но ако настояваш, започнио с някой по леко..
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
mi i az tova kazvam s tqh e po dobre ako po4ne6 s nekvo 0,9 6te se la6ne6 i 6te ti stane gadnoПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Бяло Виктори!![]()
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
Victory slims,Carelia Slims или въобще някви тънички.Хич няя ги усетиш даже.![]()
земи си Winston те са чудесни ... и няма да съжаляваш ...![]()
Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!
а seven hills дали са добре според теб?Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Ako si re6ila sled nqkoklko godinki da se tormozi6 kak da gi otkaje6- vzemi si kakvito ti padnat! Vsi4ki vur6at edna i su6ta rabota!
Не се интересувам какво мислят другите за мен - освен, ако не е в моя полза!
Първоначално написано от valantain_love
![]()