- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какви цигари да си взема като за 1ви път?????
въпроса ми е кви' цигари да си взема като за 1ви път. много се колебая кви да си взема ма наистина незнам. ще ви помоля като ми цигрите да ми казвате колко на колко са щото също ме интерва и за тва! мерси предварително![]()
Не си зимай никакви нема връзка да ги почваш щом доса неси ги почнал!!!!!!!!!!!!!!!
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Вземи си по-леки щом ще ти е за първи път.Bulgartabac 1, Victory 1, Carelia Ultima не се сещам в момента за други.
Аз почнах с ММ слимс ...те не са много силни,но като за начало почни найстина с нещо по лекичко,защото може да ти се замайва глвата.Пук и найстина защо трябва да започваш да пушиш...после само ще си блъскап главата
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
верно по-добре не започвай!
иначе ако просто искаш да опиташ белите Davidoff са леки
bulgartabak te sa leki
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
хахахахахаПървоначално написано от terry
да се отрови...
mi az ne se otrovih s bulgartabak
ina4e viktory lux sa mi leki na men,moje i tqh
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
Изобщо не се захващай с пушенето!!!
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
ми незнам аз мислех да взема Victory Ultra, които за 0.3 на 3 ама незнам далие добра идея
бяха ми препоръчали Femina ма те са няколко видове и незнам кои са по-леките (0.3 на 3 мисля че са) .
Никакви не си взимай. Не ти трябва да пропушваш.Първоначално написано от заинтересована
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
боже,.. самият ти въпрос ме настройва негативноЗащо ти е изобщо да се захващаш с пушенето, след като до сега не си го правил?!? толкова голям порок е... от личен опит ти казвам... после ще ти е ужасно трудно да се оттървеш от него
![]()
не мога да повярвам с каква лекота някои си дават съветите за това какви цигари да си вземе... странно ми еНЕ ЗАПОЧВАЙ ДА ПУШИШ!!
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
съжалявам но Това съм си го решила вече, никой не може да ми промени мнението. просто ми дайте варианти какви да си вземаПървоначално написано от valantain_love
И от какъв зор го реши това?Първоначално написано от заинтересована
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Така...
1. За къф зор ще си копуваш и ни питаш? Тва значи че не си пушила. Ама както искаш - ако смяташ че щеси по-готина...
2. Като за първи път си земи нещо по-слабо - Като Карелия Ултима. Струват 2 и 20, ако ги намериш без бандерол, 0,1 на 1 са. Ако не намериш - нещо слабичко, като Престиж бяло, дебели. Мисля че беше 0,4 на 4.
3. Ако искаш да пушиш хубави цигари - Давидоф бяло, дебели. Нямам си и на представя колко на колко са, но влизат много меко. Струват 3 лева без бандерол.
4. Ако искаш хубави цигари, като за всеки ден - ММ 100, 2,50 струват, пак си нямам и на представя колко на колко са, но са си тежки.
5. Ако искаш нещо да ти влиза леко - С Класа, евтинки са, а и са с някакви сладки вкусове - шоколад и т.н.
ми може би си имам лични причини вързани с някого и нещо,но сега важното е да ми кажете за марките.........Първоначално написано от заинтересована
Mi spored men Seven Hills e dobre!
![]()
![]()
MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}
Не го прави!Глупаво е!Има толкова много пушачи(и аз),които искат да ги спрат,а ти ще почваш!!!Помисли си добре!!!
Ico Hazartaa obi4amm tee!!!
Да не си ПСИХИЧНО БОЛЕН ВЕ
ЗНЕШ ЛИ КОЛКО Е ВРЕДНО
ЗНАЕШ ЛИ КАКВА МЪЧИТЕЛНА СМАРТ ПРИЧИНЯВАТ
ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СА СКЪПИ
ЗНАЕШ ЛИ КАК ШТЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ КАТО СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ РАК
НА ГЪРЛОТО ЕЗИКА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ
ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ШТЕ ТРЯБВА ДА СЕ КРИЕШ ОТ МАМА И ТАТКО
ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ШТЕ СИ ДАВАШ ГАЗА ЗА 1 ЦИГАРА КОГАТО СИ НА НУЖДА
ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОВА Е ПО ЛОШО ОТ ХЕРОИНА
ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ НЯМА ДА ТИ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА ЕДНА БАНИЧКА
ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ШТЕ СИ ПРИСТРАСТЕН
ЗНАЕШ ЛИ 4Е СИ МНОГО ТАП АКО НАПРАВИШ ТАКОВА НЕШТО
АКО НЕ СИ ГО ЗНАЕЛ ВЕЧЕ ГО ЗНАЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
да си зема ли виктори ултра кажете според вас о'к ли е
Синьо Cartier![]()
People say i’m a star but i still think i'll never make it.
Бе по хубаво е с леки,но аз помня че за малкия интервал отвреме който пуших пуших някви силни тежки цигари...Така че то си е до човека...но най добре НЕ ЗАПОЧВАЙ
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
Хората масово спират цигарите, а ти ги почваш.. по добре недей, че после ще се чудиш как да ги отказваш... иначе Карелиа Ултима са 0.1 на 1 и Булгартабак и те са толкова