.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    заинтересована
    Guest

какви цигари да си взема като за 1ви път?????

въпроса ми е кви' цигари да си взема като за 1ви път. много се колебая кви да си взема ма наистина незнам. ще ви помоля като ми цигрите да ми казвате колко на колко са щото също ме интерва и за тва! мерси предварително

Повече от фен
    Не си зимай никакви нема връзка да ги почваш щом доса неси ги почнал!!!!!!!!!!!!!!!
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

GeRi_18
    Guest
    Вземи си по-леки щом ще ти е за първи път.Bulgartabac 1, Victory 1, Carelia Ultima не се сещам в момента за други.

Аз почнах с ММ слимс ...те не са много силни,но като за начало почни найстина с нещо по лекичко,защото може да ти се замайва глвата .Пук и найстина защо трябва да започваш да пушиш...после само ще си блъскап главата
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Някви по леки!

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    верно по-добре не започвай!
    иначе ако просто искаш да опиташ белите Davidoff са леки

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    bulgartabak te sa leki

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    Цитирай Първоначално написано от terry
    bulgartabak te sa leki
    хахахахаха
    да се отрови...

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi az ne se otrovih s bulgartabak
    ina4e viktory lux sa mi leki na men,moje i tqh

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Повече от фен
    Град
    ПЛОВДИВ
    Изобщо не се захващай с пушенето!!!
    So hold me when I'm here
    right me when I'm wrong
    hold me when I'm scared
    and love me when I'm gone...

заинтересована
    Guest
    ми незнам аз мислех да взема Victory Ultra, които за 0.3 на 3 ама незнам далие добра идея
    бяха ми препоръчали Femina ма те са няколко видове и незнам кои са по-леките (0.3 на 3 мисля че са) .

Re: какви цигари да си взема като за 1ви път?????

Цитирай Първоначално написано от заинтересована
    въпроса ми е кви' цигари да си взема като за 1ви път. много се колебая кви да си взема ма наистина незнам. ще ви помоля като ми цигрите да ми казвате колко на колко са щото също ме интерва и за тва! мерси предварително
    Никакви не си взимай. Не ти трябва да пропушваш.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    боже,.. самият ти въпрос ме настройва негативно Защо ти е изобщо да се захващаш с пушенето, след като до сега не си го правил?!? толкова голям порок е... от личен опит ти казвам... после ще ти е ужасно трудно да се оттървеш от него
    не мога да повярвам с каква лекота някои си дават съветите за това какви цигари да си вземе... странно ми е НЕ ЗАПОЧВАЙ ДА ПУШИШ!!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

заинтересована
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    боже,.. самият ти въпрос ме настройва негативно Защо ти е изобщо да се захващаш с пушенето, след като до сега не си го правил?!? толкова голям порок е... от личен опит ти казвам... после ще ти е ужасно трудно да се оттървеш от него
    не мога да повярвам с каква лекота някои си дават съветите за това какви цигари да си вземе... странно ми е НЕ ЗАПОЧВАЙ ДА ПУШИШ!!
    съжалявам но Това съм си го решила вече, никой не може да ми промени мнението. просто ми дайте варианти какви да си взема

съжалявам но Това съм си го решила вече, никой не може да ми промени мнението. просто ми дайте варианти какви да си взема
    И от какъв зор го реши това?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Така...

1. За къф зор ще си копуваш и ни питаш? Тва значи че не си пушила. Ама както искаш - ако смяташ че щеси по-готина...

2. Като за първи път си земи нещо по-слабо - Като Карелия Ултима. Струват 2 и 20, ако ги намериш без бандерол, 0,1 на 1 са. Ако не намериш - нещо слабичко, като Престиж бяло, дебели. Мисля че беше 0,4 на 4.

3. Ако искаш да пушиш хубави цигари - Давидоф бяло, дебели. Нямам си и на представя колко на колко са, но влизат много меко. Струват 3 лева без бандерол.

4. Ако искаш хубави цигари, като за всеки ден - ММ 100, 2,50 струват, пак си нямам и на представя колко на колко са, но са си тежки.

5. Ако искаш нещо да ти влиза леко - С Класа, евтинки са, а и са с някакви сладки вкусове - шоколад и т.н.

заинтересована
    Guest
    ми може би си имам лични причини вързани с някого и нещо,но сега важното е да ми кажете за марките.........

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Mi spored men Seven Hills e dobre!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Не го прави!Глупаво е!Има толкова много пушачи(и аз),които искат да ги спрат,а ти ще почваш!!!Помисли си добре!!!
    Ico Hazartaa obi4amm tee!!!

Да не си ПСИХИЧНО БОЛЕН ВЕ
    ЗНЕШ ЛИ КОЛКО Е ВРЕДНО
    ЗНАЕШ ЛИ КАКВА МЪЧИТЕЛНА СМАРТ ПРИЧИНЯВАТ
    ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СА СКЪПИ
    ЗНАЕШ ЛИ КАК ШТЕ СЕ ПОЧУВСТВАШ КАТО СЕ РАЗБОЛЕЕШ ОТ РАК
    НА ГЪРЛОТО ЕЗИКА БЕЛИТЕ ДРОБОВЕ
    ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ШТЕ ТРЯБВА ДА СЕ КРИЕШ ОТ МАМА И ТАТКО
    ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ШТЕ СИ ДАВАШ ГАЗА ЗА 1 ЦИГАРА КОГАТО СИ НА НУЖДА
    ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОВА Е ПО ЛОШО ОТ ХЕРОИНА
    ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ НЯМА ДА ТИ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА ЕДНА БАНИЧКА
    ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ШТЕ СИ ПРИСТРАСТЕН
    ЗНАЕШ ЛИ 4Е СИ МНОГО ТАП АКО НАПРАВИШ ТАКОВА НЕШТО
    АКО НЕ СИ ГО ЗНАЕЛ ВЕЧЕ ГО ЗНАЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

заинтересована
    Guest
    да си зема ли виктори ултра кажете според вас о'к ли е

Град
    Nothingville
    Синьо Cartier
    People say i’m a star but i still think i'll never make it.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Бе по хубаво е с леки,но аз помня че за малкия интервал отвреме който пуших пуших някви силни тежки цигари...Така че то си е до човека...но най добре НЕ ЗАПОЧВАЙ

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Хората масово спират цигарите, а ти ги почваш.. по добре недей, че после ще се чудиш как да ги отказваш... иначе Карелиа Ултима са 0.1 на 1 и Булгартабак и те са толкова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си