- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BoYS OnLy - Къде свършвате ?
Момчета, къде свършвате като маструбирате ??
xaxa,mi na poda gledam da ucelq 6toto ina4e trudno se 4isti i mie6 si racete posle...
a ako si bil s momi4e kade?![]()
![]()
momi4e sum,no sushto moga da ti otgovorq...priqtelqt mi vinagi go izvajda ot men predi da svur6i(dori i da e s prezervativ)...6ot sekyndnoto ydovolstvie ne si stryva posledstviqta!
Мисля, че темата беше къде свършвате, когато сте с момиче..но както и да е![]()
НЕ, ТЕМАТА Е КЪДЕ СВЪРШВАТЕ КОГАТО МАСТРУБИРАТЕ ! И Е САМО ЗА МОМЧЕТАТА!
Когато мастурбирам свършвам върху салфетка/кърпичка
имам въпрос по колко горе долу е нормално да изфърлям като се празна смисал нз мисля 4е нешо ми има веднаж се ще фърлям на мн на 20-25 см ама по някога вобште не изхвърлям савсем малко пускам и по колко е аз пускам по малко по нз колк о милилитра .се едно сум се изплул с уста 3-4 пути толкова а сум на 15 нормално ли е
кадето си пойскам (без изключения)...
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
Ако се "забавляваш" често, ще изхвърляш по-малко. Намали "забавленията", и пак ще си изхвърляш по един бидон сперма или колкото там ти се иска.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Седиш 1 седмица без самозадоволения и чуждозадоволения и мяташ като рицар
Извинете за сравнението.
а бе бате как я целиш бе?Първоначално написано от Teen_guy
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
луд ли си 1 седмица ако стоя почва да ме болят топките еПървоначално написано от Naghual
Аз приключвам курса в устата на жената, че е така е най-хигиенично, и я предпазвам от рак на гърдата \/
салфетка/кърпичка - и аз така.
целенето не е трудно ако си легнал - просто се завърташ настрани и слагаш салфетката до тебе и право в нея. същото съм го правил и в шепата, после отивам в банята и направо си измивам ръката и готово
понякога просто на корема и се избърсвам/измивам после.
Свървате върху салфетка?![]()
Аз пък си имам едно бурканче... и всеки път в него, събирам си за черни дни да има![]()
![]()
abe xora vie ne si li miete kurovete sled 4ikii we ??? Emi li4no az na salfetka i posle si izmivam rucete i huq i taka .........![]()
BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!
Predi po chesto kato masturbirah obiknovenno bqh v sednalo polojenie i huq mi vdignat nagore taka che da ne hvurlq mnogo prosto go ovivam v sulfetka i gotova rabotata - imam predvid ne se sticha. Nai lesno e v banqta estestweno napravo v kenefa. puk i da se ucapash nikak ne e fatalno nito mizerno prosto si hvurlqsh edin dush i ne mirishe (samo da ne e po dreha).
чесно казано навсякаде![]()
Дет се вика : "От импотентност никой не е умрял, ама и никой не се е родил."Първоначално написано от machoka
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
tva zavisi ot vazbudata ot 4ekiq moje da izhvarli6 mn malko no ot sex.. ili frenska lubov moje dosta pove4e ;]Първоначално написано от Анонимко
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
azv banqta ili na nqkoi kurpa
si imam edna kashirana za takiva neshta
i posle go miq i taka
ama v shepi takiva ne svurshvam shtot neme kefi
Club Memphis
f rakata nai chesto i posle miq i shat shat sihko e na 6![]()
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
в саксията ;]]]
da rastat cvetqtq na mama da go oba![]()
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe