.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    еми...кажете ся :)
    Guest

BoYS OnLy - Къде свършвате ?

Момчета, къде свършвате като маструбирате ??

xaxa,mi na poda gledam da ucelq 6toto ina4e trudno se 4isti i mie6 si racete posle...

Guest
    a ako si bil s momi4e kade?

Guest
    momi4e sum,no sushto moga da ti otgovorq...priqtelqt mi vinagi go izvajda ot men predi da svur6i(dori i da e s prezervativ)...6ot sekyndnoto ydovolstvie ne si stryva posledstviqta!

Guest
    Мисля, че темата беше къде свършвате, когато сте с момиче..но както и да е

emi..kajete de :)
    Guest
    НЕ, ТЕМАТА Е КЪДЕ СВЪРШВАТЕ КОГАТО МАСТРУБИРАТЕ ! И Е САМО ЗА МОМЧЕТАТА!

Когато мастурбирам свършвам върху салфетка/кърпичка

Guest
    имам въпрос по колко горе долу е нормално да изфърлям като се празна смисал нз мисля 4е нешо ми има веднаж се ще фърлям на мн на 20-25 см ама по някога вобште не изхвърлям савсем малко пускам и по колко е аз пускам по малко по нз колк о милилитра .се едно сум се изплул с уста 3-4 пути толкова а сум на 15 нормално ли е

кадето си пойскам (без изключения)...
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    имам въпрос по колко горе долу е нормално да изфърлям като се празна смисал нз мисля 4е нешо ми има веднаж се ще фърлям на мн на 20-25 см ама по някога вобште не изхвърлям савсем малко пускам и по колко е аз пускам по малко по нз колк о милилитра .се едно сум се изплул с уста 3-4 пути толкова а сум на 15 нормално ли е
    Ако се "забавляваш" често, ще изхвърляш по-малко. Намали "забавленията", и пак ще си изхвърляш по един бидон сперма или колкото там ти се иска.

Град
    Пловдив
    Седиш 1 седмица без самозадоволения и чуждозадоволения и мяташ като рицар
    Извинете за сравнението.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Teen_guy
    Когато мастурбирам свършвам върху салфетка/кърпичка
    а бе бате как я целиш бе?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naghual
    Седиш 1 седмица без самозадоволения и чуждозадоволения и мяташ като рицар
    Извинете за сравнението.
    луд ли си 1 седмица ако стоя почва да ме болят топките е

Аз приключвам курса в устата на жената, че е така е най-хигиенично, и я предпазвам от рак на гърдата \/

салфетка/кърпичка - и аз така.
    целенето не е трудно ако си легнал - просто се завърташ настрани и слагаш салфетката до тебе и право в нея. същото съм го правил и в шепата, после отивам в банята и направо си измивам ръката и готово
    понякога просто на корема и се избърсвам/измивам после.

Мега фен Аватара на machoka
    Свървате върху салфетка?

Аз пък си имам едно бурканче... и всеки път в него, събирам си за черни дни да има

xax

abe xora vie ne si li miete kurovete sled 4ikii we ??? Emi li4no az na salfetka i posle si izmivam rucete i huq i taka .........
    BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!

gostyt
    Guest
    Predi po chesto kato masturbirah obiknovenno bqh v sednalo polojenie i huq mi vdignat nagore taka che da ne hvurlq mnogo prosto go ovivam v sulfetka i gotova rabotata - imam predvid ne se sticha. Nai lesno e v banqta estestweno napravo v kenefa. puk i da se ucapash nikak ne e fatalno nito mizerno prosto si hvurlqsh edin dush i ne mirishe (samo da ne e po dreha).

Голям фен
    чесно казано навсякаде

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз пък си имам едно бурканче... и всеки път в него, събирам си за черни дни да има
    Дет се вика : "От импотентност никой не е умрял, ама и никой не се е родил."
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    tva zavisi ot vazbudata ot 4ekiq moje da izhvarli6 mn malko no ot sex.. ili frenska lubov moje dosta pove4e ;]
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

az v banqta ili na nqkoi kurpa si imam edna kashirana za takiva neshta i posle go miq i taka ama v shepi takiva ne svurshvam shtot neme kefi

Club Memphis

f rakata nai chesto i posle miq i shat shat sihko e na 6
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

в саксията ;]]]

da rastat cvetqtq na mama da go oba
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си