- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- BoYS OnLy - Къде свършвате ?
Първоначално написано от osemenitelia
bre,che umno na mama deteto be,za cvetqta shte se griji....otlichnik
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
est br be nikito na mama too nashiq alhimik
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
е как ве тя спермата щом е полезна за здравето както викато що и за цветята да не е полезна ;]
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
AWE KAJETE MI NQKAKUV GOTIN NA4IN ZA MASTORBIRANE OT KOITO DA SVUR6A DOBRE
Първоначално написано от osemenitelia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
оле не, пич ше ме размажеш от хилене...
а пък аз винаги в салфетка... слагаш отгоре и готово, после си миеш и ръката, и оная работа и сичко е 6...
а в тоалетната пак така, щото не мога да я уцеля бе мама му стара... карам мн надалечевий как го уцелвате тоя малък кенеф уе
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Качвам го на запалената крушка.
Там фъргочът цвърчи, пържи се и смърди романтично.![]()
Е, понякога крушката се пръска...![]()
Животът е БРЯГ!
Седни си на ръката да ти изтръпне и след тва мастОрбирай.Първоначално написано от MIM4ETO SEXA
Пълни по много и ги продавай като кремове.Нали знаете, че е полезна за кожата...Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
Хахаха, "Непознатата", а?Първоначално написано от Mastodont
![]()
![]()
По темата:
Където падне...само не на килима плс.![]()
![]()
...
В чашка и я подавам на майка тиПървоначално написано от еми...кажете ся :)
В ушните кухини на баба ти![]()
Към тавана най - често . Боядисал съм си съвсем сам половината стая , още толкоз ми остава.Стискайте палци да не се изложа![]()
![]()
![]()
![]()
всички плочки в банята са бременни от мен![]()
Мда...Първоначално написано от Teen_guy
wtf
U edna 4iniika![]()
![]()
Az po vednuj na sedmica masturbiram ili kogat iskam da razpusna naprejenieto. Na men salfetka ne moje da mi stigne ,nai-mnogo da si izbur6a rakata s neq. Predpo4itam v banqta ili v nqkoq torba za smet xaxa. A predi 1 sedmica taka se bqh vazbudil i se izpusnah dokato se usetq i se izpraznih na klaviaturata. A bqh na okolo 1 metar ot neq, nz mnogo qko be6e... est 4e si kupih nova klaviatura sled tva , to spermata se razte4e mejdu kop4etata i nqma6e 4istene. Ama sq 6te se vazdurjam pone 1 mesec ot eroti4ni filmi ,4e mi omruznaha ne6to mi pisna.
P.S. na 101 godini sam