.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 195
    Guest
    Kesteniava kosa i kafiavi ochi :P

zeleni o4i i dulga 4erna kosa extra e za momi4e i za mom4e
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bonboneno^mace
    Цитирай Първоначално написано от ^^light_purple
    I vse pak nikoi ne e lubitel na rusa kosa i sini o4i.
    hahahahahahhahaahahahahahah ne me karai da se smeq molq ti se ti 4uva6 li se kvo govori6 we xaxaxaaXxaaxxAXAXaxXAXxaXxaaxXAxaxxaAXXxaxaXAxxaax XA
    E dobre de nakraia se razpisaha,4e gi kefi.Nz men li4no ne mi haresva......zavisi ot 4oveka,no taka kato gledam pove4eto se kefat na tumna kosa-specialno ot foruma.Ina4e sum 4uvala prekaleno mn hora da kazvat 4e rusa kosa i sini o4i e nai-iakata kombinacia i moje bi zatova ne me kefi ve4e e mn sre6tano i sku4no.

hahaha ama ti napravo me razbiva6 ot vsqkude ...."4esto sre6tana" awe momi4e zagledai se i vij dali rusata(estestvena)kosa e 4esto sre6tana?????????? a tva 4e vseki e s kestenqva kosa e te tva e ve4e sku4no..ne iskam da obijdam nikoi oba4e izvinqvai ma pove4eto sa s kestenqva kosa ili se boqdisvat rusi(PERHIDROLENI)

taka 4e srored mene nai hubaviq cvqt si e estestveno rusoto vupreki 4e ve4e sme na iz4ezvane
    Moje6e da si napravi6 usilieto da pro4ete6 malko po nadolu kakvo sum iskala da kaja,a imenno,4e tova e nai 4esto sre6tanoto mnenie.Taka de vseki vtori 4ovek se kefi nai mnogo na rusa kosa i sini o4i.

Голям фен
    Град
    sofia
    hahahahahahhahaahahahahahah ne me karai da se smeq molq ti se ti 4uva6 li se kvo govori6 we xaxaxaaXxaaxxAXAXaxXAXxaXxaaxXAxaxxaAXXxaxaXAxxaax XA
    E dobre de nakraia se razpisaha,4e gi kefi.Nz men li4no ne mi haresva......zavisi ot 4oveka,no taka kato gledam pove4eto se kefat na tumna kosa-specialno ot foruma.Ina4e sum 4uvala prekaleno mn hora da kazvat 4e rusa kosa i sini o4i e nai-iakata kombinacia i moje bi zatova ne me kefi ve4e e mn sre6tano i sku4no.

hahaha ama ti napravo me razbiva6 ot vsqkude ...."4esto sre6tana" awe momi4e zagledai se i vij dali rusata(estestvena)kosa e 4esto sre6tana?????????? a tva 4e vseki e s kestenqva kosa e te tva e ve4e sku4no..ne iskam da obijdam nikoi oba4e izvinqvai ma pove4eto sa s kestenqva kosa ili se boqdisvat rusi(PERHIDROLENI)

taka 4e srored mene nai hubaviq cvqt si e estestveno rusoto vupreki 4e ve4e sme na iz4ezvane
    Moje6e da si napravi6 usilieto da pro4ete6 malko po nadolu kakvo sum iskala da kaja,a imenno,4e tova e nai 4esto sre6tanoto mnenie.Taka de vseki vtori 4ovek se kefi nai mnogo na rusa kosa i sini o4i.

hahah mili4ka tuka govorime za ESTESTVENO rusata kosa i sinite o4i tova ve4e NE E 4esto sre6tano a ti ako govori6 za perhidrolkite tova ve4e e drugo,mojebi ne sme se razbrali No kakto i da e vodime bezsmislen spor

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    az nai mnogo se kefa na 4ertna kosa i sini o4i nezavisimo dali za momi4e ili za mom4e

Takiva o4i-->

Супер фен

АЗ СЪМ любителка и съм руса със сини очи естествено руса но тъмно руса!!!ОБОЖАВАМ РУСА КОСА И СИНИ ОЧИ!!!

foReVeR_LoVe
    Guest
    za mom4e nai-me kefi tamna kosa i mnogo svetlo sini o4i.ubiistvena kombinaciq.sa6to mn 4erni o4i i 4erna kosa e qko.

Повече от фен

hahah mili4ka tuka govorime za ESTESTVENO rusata kosa i sinite o4i tova ve4e NE E 4esto sre6tano a ti ako govori6 za perhidrolkite tova ve4e e drugo,mojebi ne sme se razbrali No kakto i da e vodime bezsmislen spor
    A we ti si rusa nali?:}
    STAVA VUPROS ZA MNENIE NE ZA KOSA.ISKAH DA KAJA 4E E 4ESTO SRE6TANO MNENIE A NE KOSA,t.e. da poiasnia{za rusite} imah predvid 4e e mnogo 4esto sre6tano kato mnenie,a imenno 4e rusata kosa e nai hubavata kosa i za tova ve4e e sku4no PAK KATO MNENIE,A NE KOSA!!!.Nadiavam se nai setne da si shvanala.

аз харесвам най-много черна коса, черни очи и мургав тен.. някой мачо да ми падне нещо от сорта на Антонио Бандерас

Голям фен
    Град
    sofia
    ^^light_purple hhahah mi togava se izrazavai kakto trqabva we taka moje6 mn puti da ostane6 nerazbrana 1-voto koeto e.i taka kato gledam nai mn ti davam 13 godini ne pove4e po sporovete koito vodi6...
    I mislq 4e ve4e nqma nikuv smisul da vodime toq spor i kato po umna 6te si zamul4a za da ne te obida

Черна коса и сини очички
    Черна коса и зелени очички
    Червена коса и зелени очички
    Червена коса и сини очички
    Също така мноо ме кефят и рижавичките
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

черна коса и зелени очи

za momi4e-4ervena kosa i zeleni o4i
    za mom4e-rus sas svetlo kafevi o4i....mmmm sladkooo

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Фен Аватара на Poulet
    Град
    София
    Руса коса и сини очи!
    Две хубави очи,
    Душата на дете.
    В две хубави очи
    Музика лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Повече от фен
    ^^light_purple hhahah mi togava se izrazavai kakto trqabva we taka moje6 mn puti da ostane6 nerazbrana 1-voto koeto e.i taka kato gledam nai mn ti davam 13 godini ne pove4e po sporovete koito vodi6...
    I mislq 4e ve4e nqma nikuv smisul da vodime toq spor i kato po umna 6te si zamul4a za da ne te obida
    Ne mi kazvai kak da se izraziavam tvoi si e problema,4e ne si pro4ela po nadulo za kakvo stava vupros ili 4e sled kato ti kazah kakvo sum imala predvid ti s rusata si glava ne si razbrala.O6to vzeto ne me interesuva kolko mi dava6 ti,tui kato otodavna razbrah,4e ne mi puka za mnenieto.Az sum na 14.A i kvo zna4enie ima do kolkoto znam saita se kazva teenproblem.com samo za tineijuri ti kato si tolkova goliama kvo prai6 tuka.Tova e sait v koito imenno tineijurite triabva da si izraziavat mnenieto po dadeni temi.I posledno citiram:"kato po umna 6te si zamul4a..." Po umna ot koe jivo su6testvo?????

Голям фен
    Град
    sofia
    Ne mi kazvai kak da se izraziavam tvoi si e problema,4e ne si pro4ela po nadulo za kakvo stava vupros ili 4e sled kato ti kazah kakvo sum imala predvid ti s rusata si glava ne si razbrala.O6to vzeto ne me interesuva kolko mi dava6 ti,tui kato otodavna razbrah,4e ne mi puka za mnenieto.Az sum na 14.A i kvo zna4enie ima do kolkoto znam saita se kazva teenproblem.com samo za tineijuri ti kato si tolkova goliama kvo prai6 tuka.Tova e sait v koito imenno tineijurite triabva da si izraziavat mnenieto po dadeni temi.I posledno citiram:"kato po umna 6te si zamul4a..." Po umna ot koe jivo su6testvo?????
    hehehehhehhe ama ti li 6te mi kaje6 kude da pi6a we hahah ne me karai da se smeq spiram do tuka 6toto 1-vo ne mislq da voda spor s nqkva malka i 2-ro ako si misli6 4e me obijda6 s tva za rusata kosa si sburkala jestoko

Най-готина комбинация няма. Има доста добре изглеждащи хора както с руса коса и сини очи, така и с черна коса и тъмни очи. Не може да се определи, дали някой изглежда добре по това каква коса и очи има.

Nadqvam se stava qsno koq e moqta lubima kombinacia- zeleni o4i i rusa kosa. Taka izglejdam i mislq 4e za men tova si ostava nai-qko!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    svetla kosa i tumni o4i ili kestenqva kosa na pustri o4i(kakto sum az)
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Si4ko e MN individyalno, kvito i kombinacii da kajete 6te ima hora ne sa s takava kosa i o4i , no sa mn po krasivi ot tezi koito imat ,vseki e razli4en
    ina4e kestenqva kosa ,kafevi,zeleni ili zelenokafevi o4i

Голям фен Аватара на shutUp
    Не виждаш ли от кога е темата ?
    А и пиши на кирилица.

kvo zna4enie ima ot koga e nali e suzdadena za da se otgovarq,kakto vijdam 1/2 ot teq koito sa pisali pi6at na latineca!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    червена коса и зелени очи, само че да е боядисана, защото не обичам рижаво, а иначе червена в природата няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си