.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Голям фен
    Град
    София
    Тц, не превръщайте идеята за този празник в идея на комунизма. За комунизма всеки може да си има мнение.
    За този празник не мисля, че има мнения.
    Жалко е че в България не се празнува както трябва.
    Всъщност две трети от хората на нашата възраст не знаят за какво става въпрос. Другаде по света хората наистина празнуват. Тук по телевизията го караха като обикновен ден
    Редно е в България човешкия труд повече да се уважава......
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Честит празник и от мен!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Честит празник на всички и от мен.

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Не знам, но вчера (1 Май) Морската градина във Варна беше пълна с мангали. Тези хора ако мога така да ги нарека са най-голямата мизерия. Един скивах да пикае в един фонтан. Всички бяха с по 1 тон гел, зализани и с кожени якета разпирасе.

Аз съм възмутен. Всички на сапууууууун!

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

И те знаят, че ще ядат безплатни кебапчета на изборите, но само ако гласуват за БСП.
    Вижда се, че отчитат празника. Веселят се. Всеки се весели по негов си начин. Начина на хората от снимката може да се сравни с хунските войски и по-точно, когато хуните нападат. Те опустошават, рушат, викат, имат си свой кодирани думи, дори и нещо като език. Пикаят във фонтани, мажат се с гел и поддръжават на Кондьо. ЕВАЛА БСП! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си