.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

trqbwat mi 5-6 kilograma da swalq,no kakaw e nachina???

trqbwat mi 5-6 kilograma da swalq i shte sm idealna sashto taka sportywam no towa qwno ne mi e dostatuchno nqkoi ako moje da mi preporucha nqkakaw nachin da swalq tezi 5-6 kilograma nujdaq se ot washata pomosht
    newer say die !!!

Guest
    emi stoi na dieta za okolo dve sedmici kato qdesh samo meso i zelen4uci

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

месото по желание(да не кажа задължително) да е пилешко или рибешко, защото от свинското...май се дебелее
    откажи се от тестените изделия,сладкото,газиранот о и.. ще отслабнеш + спорт де
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

спри да се храниш след 17ч.това си е най-ефективното спортувай и особенно важно е да караш велоаргометър.намали до мах сладкото и тестяното.ЪСПЕХ!!!
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e

месото по желание(да не кажа задължително) да е пилешко или рибешко, защото от свинското...май се дебелее
    Аз съм на същото мнение.
    Успех.

Guest
    heh mersi na wsichki za sawetite koito mi dadohte \/

Не става така. Рязко не се прави. След двете седмици може да си наддаде двойно повече.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    \/
    Правилно. Свинското е наситено с мазнини. Дори и да не трябва да сваляш килограми то е вредно. Има други начини да се приемат мазнини, не са само свинете!

спри да се храниш след 17ч.това си е най-ефективното спортувай и особенно важно е да караш велоаргометър.намали до мах сладкото и тестяното.ЪСПЕХ!!!

Може и до 18ч. По-важно е сутринта рано, на гладно да пиеш една чаша топла вода. Сладко може да ядеш, но не и да прекаляваш. Тестяното ако не можеш да изключиш изобщо мини на ръжен хляб. Много полезен е и не се наддават кг. от него.

Супер фен
    5-6кг най-лесно с липосукция, ако можеш да си я позволиш... Хем ще е от най-проблемните части на тялото.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    повече течности + спорт
    "Целувка за лека нощ"

Фен
    Град
    Sliven
    абе аз си спортувам ама....не намирам голям ефект ходя по-редовно на тренировки от февруари месец на седмицата 3-4 пъти а от скоро почти всеки ден но за съжаление аз не мога да пия вода незнам защо...просто не ожаднявам за това и не се потя като бягам

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    За месото да кажа нещо
    Става всякакво месо стига да е прясно и без тлъстини ...
    Принципно месо и зеленчуци става да тъй като месото няма въглехидрати (говория за чистото хубаво месо!)а в зеленчуците има доста малко а пък както вече повечето хора знаят няй ефективния метод за слабеене е ниско въглехидратната диета ...
    Ето ти малко дръстично НВД но ще има ефект

-Сутрин 1/2 грейпфрут (да речем че ставаш в 8ч)
    -След 1 час -овесени ядки 100гр (9ч)
    -След 3 часа - 2 пържоли + Салата ( 12ч)
    -След 2 Часа 1 кисело мляко 2% (14ч)
    -Вечерия - 3 ячни белтъка (преди 18ч)

Не е задължително да не се яде след определен час - "цаката" е да се яде 3-4 часа преди лягане! Но ако ти си лягаш в 24:00 и хапнеш за последно в 17:00 рискуваш през нощта коремът ти да застърже от глад и да се изкушиш с нещо за хапване (най-често изключително вредно за добрата фигура)!
    Просто намали въглехидратите (картофи, ориз, хляб и тестени изделия, плодове...) и ги приемай само до обяд! Наблегни на пилешкото и рибата (както вече казаха), също така на пуешкото месо, зеленчуците и млечните произведения (но задължително обезмаслени или поне нискомасленни) - най-подходящи са изварата и нискомасленното кисело мляко.
    И спортувай!
    Успех!

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не е задължително да не се яде след определен час - "цаката" е да се яде 3-4 часа преди лягане! Но ако ти си лягаш в 24:00 и хапнеш за последно в 17:00 рискуваш през нощта коремът ти да застърже от глад и да се изкушиш с нещо за хапване (най-често изключително вредно за добрата фигура)!
    Просто намали въглехидратите (картофи, ориз, хляб и тестени изделия, плодове...) и ги приемай само до обяд! Наблегни на пилешкото и рибата (както вече казаха), също така на пуешкото месо, зеленчуците и млечните произведения (но задължително обезмаслени или поне нискомасленни) - най-подходящи са изварата и нискомасленното кисело мляко.
    И спортувай!
    Успех!
    Тя е най-близо до истината... като добавим и малко ядки, зехтин да се включат задължително в менюто. Също така много вода. Задължително мултивитамини. И естествено си следи калорийния баланс - ако не е отрицателен нямаш шанс.

Повече от фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не е задължително да не се яде след определен час - "цаката" е да се яде 3-4 часа преди лягане!
    da saglasna sam s tova
    ako ograni4i6 hranata, koqto poema6 ,ne qde6 sladko, hlqb i vaob6te testeni hrani i sportuva6 aktivno ne ti e nujna dieta,za6toto 6te gi svali6 za normalno vreme i nqma da ti se varnat dvoino

abe to i moq problem e ne6ty podobno hodq po4ti seki den na fitnes i uj se ograni4avam i ne qm ve4er oba4e kat 4eli nqma efekt(kazaha mi za elkarnitina 4e bil efikasen vii ko mislite??6toto az se 4udq dali da probvam ili ne????

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    в www.tialoto.bg има мн. различни диети, но на тази възраст..както казва мама...хаха...не е хубаво да се пазят диети! По добре намали следките неща...!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    в www.tialoto.bg има мн. различни диети, но на тази възраст..както казва мама...хаха...не е хубаво да се пазят диети! По добре намали следките неща...!
    намали въглехидратите по-общо казано, избягвай сладки и тестени изделия, както и оризища, грах, е такива неща...

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен
    Tova ,4e sportuva6 e 4udesno!Bi mogla da namali6 parjenoto.Priemai pove4e vaglehidrati!Izbqgvai mazninite.Po-dobre qj bqlo meso(riba,pile),taikato v ribata se sadarjat vodoraztvorimi mastni kiselini i te po-barzo se usvoqvat ot organizma i se izgarqt,otkolkoto pri 4ervenite(klani4kite)mesa.Qj pove4e mesni produkti.Ne znam dali ti e izvestno ,no kogato se spazvat dieti se prepora4va da se pie po -malko kafe,alkohol i da se pu6at cigari.Ako spazva6 tezi ne6ta nqma na4in da ne otslbne6!I zapomni-->otslabvai bavno ,no zdrvoslovno!Nedei da gladuva6,za6toto posle vsi4ko se vazvra6ta pri normalno hranene!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Tova ,4e sportuva6 e 4udesno!Bi mogla da namali6 parjenoto.Priemai pove4e vaglehidrati!Izbqgvai mazninite.Po-dobre qj bqlo meso(riba,pile),taikato v ribata se sadarjat vodoraztvorimi mastni kiselini i te po-barzo se usvoqvat ot organizma i se izgarqt,otkolkoto pri 4ervenite(klani4kite)mesa.Qj pove4e mesni produkti.Ne znam dali ti e izvestno ,no kogato se spazvat dieti se prepora4va da se pie po -malko kafe,alkohol i da se pu6at cigari.Ako spazva6 tezi ne6ta nqma na4in da ne otslbne6!I zapomni-->otslabvai bavno ,no zdrvoslovno!Nedei da gladuva6,za6toto posle vsi4ko se vazvra6ta pri normalno hranene!
    моля те, не говори глупости!!! в предни пост съм написал че ако иска да отслабне, трябва да намали въглехидратите, точно от тях се пълнее най-много, май си спала в часовете по биология...

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

sled 17:00h v organizma ti se zadeistvat 2 hormona za otslabvane ako ne qde6 sled 17:00h za 1 sedmica svalq6 3kg
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Guest
    Abe q pyrvo vijte tfa i posle govorete http://www.tiabg.com/?c=n&id=110

teeen_f
    Guest
    NE QJ VE4ER.ama ni6to samo voda moje6 da pie6.t.e sled kato obqdva6 nezavisimo v kolko h spirai da qde6.izpitala sam toq na4in mnogo e efikasen.ne se smakva koi znae kolko barzo no az za 1 god svalih blizo 15 kg.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    моля те, не говори глупости!!! в предни пост съм написал че ако иска да отслабне, трябва да намали въглехидратите, точно от тях се пълнее най-много, май си спала в часовете по биология...
    E ti kvo iska6 da qde kato vav vsi4ko ima vaglehidrati?!???!?I ne mi govori za 4asove po biologiq za6toto sam v mn gotino daskalo i v momenta u4a to4no himi4en sastav na razli4ni hrani!Ako qde normalno bez da se tap4e 6te otslabne!

Gd_KEen_on_you
    Guest
    Gladuva6 po cql den dokato stomaha ti spre da iska hrana. Mn e efektivno

Супер фен
    После и умираш, а от това ще спестяваш яко пари от храна. \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си