- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- trqbwat mi 5-6 kilograma da swalq,no kakaw e nachina???
trqbwat mi 5-6 kilograma da swalq i shte sm idealna sashto taka sportywam no towa qwno ne mi e dostatuchno nqkoi ako moje da mi preporucha nqkakaw nachin da swalq tezi 5-6 kilograma nujdaq se ot washata pomosht![]()
newer say die !!!
emi stoi na dieta za okolo dve sedmici kato qdesh samo meso i zelen4uci
Първоначално написано от Анонимко
месото по желание(да не кажа задължително) да е пилешко или рибешко, защото от свинското...май се дебелее![]()
откажи се от тестените изделия,сладкото,газиранот о и.. ще отслабнеш + спорт де![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
спри да се храниш след 17ч.това си е най-ефективнотоспортувай и особенно важно е да караш велоаргометър.намали до мах сладкото и тестяното.ЪСПЕХ!!!
![]()
...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Успех.![]()
heh mersi na wsichki za sawetite koito mi dadohte \/
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Не става така. Рязко не се прави. След двете седмици може да си наддаде двойно повече.
\Първоначално написано от miloto_girl-4e
/
Правилно. Свинското е наситено с мазнини. Дори и да не трябва да сваляш килограми то е вредно. Има други начини да се приемат мазнини, не са само свинете!
спри да се храниш след 17ч.това си е най-ефективното спортувай и особенно важно е да караш велоаргометър.намали до мах сладкото и тестяното.ЪСПЕХ!!!![]()
Може и до 18ч. По-важно е сутринта рано, на гладно да пиеш една чаша топла вода. Сладко може да ядеш, но не и да прекаляваш. Тестяното ако не можеш да изключиш изобщо мини на ръжен хляб. Много полезен е и не се наддават кг. от него.
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
5-6кг най-лесно с липосукция, ако можеш да си я позволиш... Хем ще е от най-проблемните части на тялото.
повече течности + спорт
"Целувка за лека нощ"
абе аз си спортувам ама....не намирам голям ефект ходя по-редовно на тренировки от февруари месец на седмицата 3-4 пъти а от скоро почти всеки ден но за съжаление аз не мога да пия вода незнам защо...просто не ожаднявам за това и не се потя като бягам![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
За месото да кажа нещо
Става всякакво месо стига да е прясно и без тлъстини ...
Принципно месо и зеленчуци става да тъй като месото няма въглехидрати (говория за чистото хубаво месо!)а в зеленчуците има доста малко а пък както вече повечето хора знаят няй ефективния метод за слабеене е ниско въглехидратната диета ...
Ето ти малко дръстично НВД но ще има ефект
-Сутрин 1/2 грейпфрут (да речем че ставаш в 8ч)
-След 1 час -овесени ядки 100гр (9ч)
-След 3 часа - 2 пържоли + Салата ( 12ч)
-След 2 Часа 1 кисело мляко 2% (14ч)
-Вечерия - 3 ячни белтъка (преди 18ч)
Не е задължително да не се яде след определен час - "цаката" е да се яде 3-4 часа преди лягане! Но ако ти си лягаш в 24:00 и хапнеш за последно в 17:00 рискуваш през нощта коремът ти да застърже от глад и да се изкушиш с нещо за хапване (най-често изключително вредно за добрата фигура)!
Просто намали въглехидратите (картофи, ориз, хляб и тестени изделия, плодове...) и ги приемай само до обяд! Наблегни на пилешкото и рибата (както вече казаха), също така на пуешкото месо, зеленчуците и млечните произведения (но задължително обезмаслени или поне нискомасленни) - най-подходящи са изварата и нискомасленното кисело мляко.
И спортувай!
Успех!![]()
Тя е най-близо до истината... като добавим и малко ядки, зехтин да се включат задължително в менюто. Също така много вода. Задължително мултивитамини. И естествено си следи калорийния баланс - ако не е отрицателен нямаш шанс.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
da saglasna sam s tovaПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
ako ograni4i6 hranata, koqto poema6 ,ne qde6 sladko, hlqb i vaob6te testeni hrani i sportuva6 aktivno ne ti e nujna dieta,za6toto 6te gi svali6 za normalno vreme i nqma da ti se varnat dvoino
abe to i moq problem e ne6ty podobno hodq po4ti seki den na fitnes i uj se ograni4avam i ne qm ve4er oba4e kat 4eli nqma efekt(kazaha mi za elkarnitina 4e bil efikasen vii ko mislite??6toto az se 4udq dali da probvam ili ne????
в www.tialoto.bg има мн. различни диети, но на тази възраст..както казва мама...хаха...не е хубаво да се пазят диети! По добре намали следките неща...!
намали въглехидратите по-общо казано, избягвай сладки и тестени изделия, както и оризища, грах, е такива неща...Първоначално написано от SeXyTo_f
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Tova ,4e sportuva6 e 4udesno!Bi mogla da namali6 parjenoto.Priemai pove4e vaglehidrati!Izbqgvai mazninite.Po-dobre qj bqlo meso(riba,pile),taikato v ribata se sadarjat vodoraztvorimi mastni kiselini i te po-barzo se usvoqvat ot organizma i se izgarqt,otkolkoto pri 4ervenite(klani4kite)mesa.Qj pove4e mesni produkti.Ne znam dali ti e izvestno ,no kogato se spazvat dieti se prepora4va da se pie po -malko kafe,alkohol i da se pu6at cigari.Ako spazva6 tezi ne6ta nqma na4in da ne otslbne6!I zapomni-->otslabvai bavno ,no zdrvoslovno!Nedei da gladuva6,za6toto posle vsi4ko se vazvra6ta pri normalno hranene!
моля те, не говори глупости!!! в предни пост съм написал че ако иска да отслабне, трябва да намали въглехидратите, точно от тях се пълнее най-много, май си спала в часовете по биология...Първоначално написано от ^sladyranka`
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
sled 17:00h v organizma ti se zadeistvat 2 hormona za otslabvane ako ne qde6 sled 17:00h za 1 sedmica svalq6 3kg
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
Abe q pyrvo vijte tfa i posle govorete http://www.tiabg.com/?c=n&id=110
NE QJ VE4ER.ama ni6to samo voda moje6 da pie6.t.e sled kato obqdva6 nezavisimo v kolko h spirai da qde6.izpitala sam toq na4in mnogo e efikasen.ne se smakva koi znae kolko barzo no az za 1 god svalih blizo 15 kg.
E ti kvo iska6 da qde kato vav vsi4ko ima vaglehidrati?!???!?I ne mi govori za 4asove po biologiq za6toto sam v mn gotino daskalo i v momenta u4a to4no himi4en sastav na razli4ni hrani!Ako qde normalno bez da se tap4e 6te otslabne!Първоначално написано от doctordre
Gladuva6 po cql den dokato stomaha ti spre da iska hrana. Mn e efektivno
После и умираш, а от това ще спестяваш яко пари от храна. \/