- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- trqbwat mi 5-6 kilograma da swalq,no kakaw e nachina???
xexe mili moi blagodarq mnogo za savetite vi
no mislq 4e nevidqh nito edna svqstna dieta nujno e da se qde kolkoto mojesh no ne i da s etap4ish pii mnogo te4nosti
v 4iniqta kat si sipvash si sloji iumruka kolkot ti e iumruka tolkova salata li tam kot iskash da bade,gledai da qdesh si4ko koeto se qde sas race neizpolzvai vilicata i lajicata ..pii mnogo 4aiuve i 6te vidish kak 6te oslabnesj ne sas 5 kilograma a sas 10
pak tova det go kazahte 4e kat svali rqzko kilogramite 6tqla da gi ka4i dvoino..mi i da oslabvash i bavno pak moje da se polu4i sa6tiq efekt si4ko e do uma mili moi
a i da otgovorq i na momi4eto za elkaratina zanimavam se sas leka atletika{kopiehvarlq4ka sam} no kato i da e
davat mi mnogo vitamini ne ti prepora4vam da si go zemash
tova e za muskolna masa da 6te mahnesh slaninite ama 6te stanesh cqlata muskolesta ako iskash tova prodaljavaii 6a ta napravim kultorist
))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti4ane mu e maikata a i 4uh nqkva dieta takava stranna predi lqgane izqjda6 edna lajica med
ми не знам в какво хубаво даскало си ама... естествено че във всичко има въглехидрати, но зависи от количествата... първото нещо за да отслабнеш е да имаш калориен дефицит, тоест да изразходваш повече калории, отколкото поемаш. второ, повечето калории трябва да са от белтъчини и мазнини, въглехидратите трябва да се ограничат до минимум, тва е цялата схема... плюс спорт естественоПървоначално написано от ^sladyranka`
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
e ne ne znaeh ...Първоначално написано от doctordre
![]()
![]()
ми естествено че не знаеш, трай си
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Е туй хуу ама после brain power=0Първоначално написано от doctordre
![]()