.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Guest
    xexe mili moi blagodarq mnogo za savetite vi
    no mislq 4e nevidqh nito edna svqstna dieta nujno e da se qde kolkoto mojesh no ne i da s etap4ish pii mnogo te4nosti
    v 4iniqta kat si sipvash si sloji iumruka kolkot ti e iumruka tolkova salata li tam kot iskash da bade,gledai da qdesh si4ko koeto se qde sas race neizpolzvai vilicata i lajicata ..pii mnogo 4aiuve i 6te vidish kak 6te oslabnesj ne sas 5 kilograma a sas 10
    pak tova det go kazahte 4e kat svali rqzko kilogramite 6tqla da gi ka4i dvoino..mi i da oslabvash i bavno pak moje da se polu4i sa6tiq efekt si4ko e do uma mili moi
    a i da otgovorq i na momi4eto za elkaratina zanimavam se sas leka atletika{kopiehvarlq4ka sam} no kato i da e
    davat mi mnogo vitamini ne ti prepora4vam da si go zemash
    tova e za muskolna masa da 6te mahnesh slaninite ama 6te stanesh cqlata muskolesta ako iskash tova prodaljavai i 6a ta napravim kultorist ))))

ti4ane mu e maikata a i 4uh nqkva dieta takava stranna predi lqgane izqjda6 edna lajica med

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Tova ,4e sportuva6 e 4udesno!Bi mogla da namali6 parjenoto.Priemai pove4e vaglehidrati!Izbqgvai mazninite.Po-dobre qj bqlo meso(riba,pile),taikato v ribata se sadarjat vodoraztvorimi mastni kiselini i te po-barzo se usvoqvat ot organizma i se izgarqt,otkolkoto pri 4ervenite(klani4kite)mesa.Qj pove4e mesni produkti.Ne znam dali ti e izvestno ,no kogato se spazvat dieti se prepora4va da se pie po -malko kafe,alkohol i da se pu6at cigari.Ako spazva6 tezi ne6ta nqma na4in da ne otslbne6!I zapomni-->otslabvai bavno ,no zdrvoslovno!Nedei da gladuva6,za6toto posle vsi4ko se vazvra6ta pri normalno hranene!
    моля те, не говори глупости!!! в предни пост съм написал че ако иска да отслабне, трябва да намали въглехидратите, точно от тях се пълнее най-много, май си спала в часовете по биология...
    E ti kvo iska6 da qde kato vav vsi4ko ima vaglehidrati?!???!?I ne mi govori za 4asove po biologiq za6toto sam v mn gotino daskalo i v momenta u4a to4no himi4en sastav na razli4ni hrani!Ako qde normalno bez da se tap4e 6te otslabne!
    ми не знам в какво хубаво даскало си ама... естествено че във всичко има въглехидрати, но зависи от количествата... първото нещо за да отслабнеш е да имаш калориен дефицит, тоест да изразходваш повече калории, отколкото поемаш. второ, повечето калории трябва да са от белтъчини и мазнини, въглехидратите трябва да се ограничат до минимум, тва е цялата схема... плюс спорт естествено

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен
    Tova ,4e sportuva6 e 4udesno!Bi mogla da namali6 parjenoto.Priemai pove4e vaglehidrati!Izbqgvai mazninite.Po-dobre qj bqlo meso(riba,pile),taikato v ribata se sadarjat vodoraztvorimi mastni kiselini i te po-barzo se usvoqvat ot organizma i se izgarqt,otkolkoto pri 4ervenite(klani4kite)mesa.Qj pove4e mesni produkti.Ne znam dali ti e izvestno ,no kogato se spazvat dieti se prepora4va da se pie po -malko kafe,alkohol i da se pu6at cigari.Ako spazva6 tezi ne6ta nqma na4in da ne otslbne6!I zapomni-->otslabvai bavno ,no zdrvoslovno!Nedei da gladuva6,za6toto posle vsi4ko se vazvra6ta pri normalno hranene!
    моля те, не говори глупости!!! в предни пост съм написал че ако иска да отслабне, трябва да намали въглехидратите, точно от тях се пълнее най-много, май си спала в часовете по биология...
    E ti kvo iska6 da qde kato vav vsi4ko ima vaglehidrati?!???!?I ne mi govori za 4asove po biologiq za6toto sam v mn gotino daskalo i v momenta u4a to4no himi4en sastav na razli4ni hrani!Ako qde normalno bez da se tap4e 6te otslabne!
    ми не знам в какво хубаво даскало си ама... естествено че във всичко има въглехидрати, но зависи от количествата... първото нещо за да отслабнеш е да имаш калориен дефицит, тоест да изразходваш повече калории, отколкото поемаш. второ, повечето калории трябва да са от белтъчини и мазнини, въглехидратите трябва да се ограничат до минимум, тва е цялата схема... плюс спорт естествено
    e ne ne znaeh ...

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    ми естествено че не знаеш, трай си

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен
    въглехидратите трябва да се ограничат до минимум, тва е цялата схема...
    Е туй хуу ама после brain power=0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си