- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ПОПАДАЛИ ЛИ СТЕ НА АЛКОХОЛ МЕНТЕ ?
Въпросът е ясен.![]()
mda, vednaj pih edna rakiq sas silen aromat na aceton. na drugiq den bqh kato parcal.
ne,za6toto nepiq
Първоначално написано от priti_kiti
Да попадала съм доста пъти на водка менте.Най-често беше от тази savoi club май...а и тези в дискотетките какви мислите,че са - чисто наливно менте.Дори веднъж се наложи да ме водят и в болница за 1-2 часа от фалшив алкохол.Внимавайте какво пиете!
Съвсем скоро ми се случи да попадна на водка менте- 'Мери Джейн' и после Флиртак.(В патрони и двете.
)
Добре, че не изпих всичко, че сега кой знае в какво състояние щях да бъда.![]()
защо ли не се учудвам ни наи малко ... а защо повечето ментета са при водката ?! ... и в текилата има .... ама водката е масово ..спирт и вода и аидее водка !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
i azПървоначално написано от priti_kiti
водката е е*ати боклука и понеже е евтина и от 50-100мл. ще се развеселиш и речеш айде кво от тва и после хоп се оказваш в болницата понеже на някой му е по добре да ти продаде ментака на по-висока цена и да си бутне още някой лев в джоба ама не мисли че като дава ментак и после кой знае кво ше стане с тоя дет го е изпилмен мн пъти са ме метвали с менте алкохол и най-вече в диското...веднъж дори на 1-ви април 2005 година беше бях в кома и ме деляха някакви 1-2минутки от живота и смъртта заради евтиния ментак от който бях пила около 50-100мл. водчица ...
хах весело... бях на едно село и там продаваха наливна водка "Ахелой", усещането след нея... без коментар![]()
You've got one life, so live it!!!
vodka "flirt" na dr den na daskalo si izpovry6tah 4ervata
Интересно какво разбирате под алкохол-менте? Според мен тона е алкохола в който има метилови остатъци. Ако пиете такъв, няма "пих малко" - от 10мл се ослепява, а от повече се умира. Дано никога не попадаме на такива. Аз лично знам къзе може да се намери такъв - на пазара про бабите и дядовците, продаващи ракия в шишенца от минерална вода, където не знаеш какво има.
От българските водки, най-добра и най сигурна е Savoy Club, не обръщайте внимание на многото слухове. Флирт също не е толкова лоша, вярно е че някои пъти се случва лоша бутилка и има плаващи неща вътре, но шанса да има метилов алкохол е минимален, а и това е риска като се пие евтин алкохол.
Доказано е, че повечето смъртни случаи и натравяния стават в следствие на "домашен" или наливен алкохол!
За по сигурно пийте марков алкахал - не е толкова скъп, Собиески е 10-11лв. А за пълен плезир Absolut Citron и Vanilla моите фаворити![]()
Muscle cars rule
ne slava bogu
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Da i se e slu4valo dosta 4esto![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Метилов алкохол не мисля,че съм пила...Ама съм пила някъв Black Ram, ма не знам кво му беше,ама направо кво ми се случи... Преди тва доста пъти бях пила от същото и то не малко...примерно 3човека да сме изпивали по една голяма бутилка,а тогава изпих половин патронче и направо ме смаза и некфо лежах на един фотьол и просто не можех да се дигна и ми беше адски лошо,а и вкуса му беше некъф много гаден. Също Мераклийското е мноо зле. От тва вино и аз и доста приятели просто сме се смазвали...от тва вино се е стигало до спане по некфи кенефи,връщане,напикаване и кво ли още не...ама то за 2лева не се очаква друго а и аз го обичам,щот адските мизерии наистина стават
А флирта верно,че е гаден,ама преди време съм се напивала през ден-два с флирт и никога не ми е ставало мноо зле,освен ако разбира се наистина не съм прикалила,ала то като прекалиш какъвто и да е алкохола става лошо...добре,че вече пия много радко
![]()
за щастие не съм (;
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
za sujalenie ne vsichki pitieta v magazinite i dori v zavedeniqta sa kachestveni, tova si qsno otdavna, no e vajno da znaem kakvo da piem za da nqma posle izcepki i mahmurluk.![]()
nai-dobre e da ne se pie \/
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
vodka "flirt".pove4e nikoga nqma da q piq taq fal6iva vodka
dam popadala sam i to mno 4esato xxxa
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...