- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- koq 4ast ot sebe si ne haresvate??
Koq 4ast ot sebe si ne haresvate i za6tooo?![]()
комплексарска тема...
тъпи са тези работи..човек трябва да си се харесва такъв какъвто е...а не да се прави изкуствен...не си харесва това-и веднага до пластични хирургии...
голяма тъпня е това...
ако сам не се харесваш , как другите ще те харесват ?![]()
emi az puk moga da ti kaja 4e tiq deto si haresvat si4ko sa ili nekvi kato baba lili s 20 plasti4ni operacii ili sa nekvi tupi naduvki.a ina4e az ne si haresvam nosa ako tate me sponsorira sled nqkolko godini 6si naprava operaciq...
![]()
daaaaaaaaaa to4no taka e!!!!ako sam ne se xaresav6 nqma na4in i dr da te xatresat i vapreki 4e tva mn pati sma si go dokazvala az sama ne si se xaresvam osobedno.I malko izvan temata ako si namusen i denqt 6te e takav a pak ako si vesel i denq taka.Ta cqlata rabota e 4e kvoto ti e vatre takova izliza navan i takova si go pravi6 ti! :P
ами.. да ви кажа няма нещо,което да ме дразни толкова много..![]()
може би не харесвам.. ръцете си..
нз що.. но май не ме кефят особено..![]()
не,че имам нещо против тях де![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Уффт, на мен голям комплекс са ми зъбките, ама то това се оправя....Иначе кой знае какви забележки сама към себе си нямам....Аааа може и малко по-голям бюст, ама има още време да раста....![]()
![]()
![]()
Носът. Щото е голям.
Nobody's perfect.I'm nobody![]()
Първоначално написано от bilka
И аз така..
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
De da znam...mai sichko si haresvam>??
hehe)
![]()
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
Безименния пръст на дясната ръка.
vie tuk se okazahte [perfektni!!! az si haresvam vsi4ko osven korema...![]()
![]()
Не си харесвам само ноктите![]()
Ами малко не си харесвам носа,но не е фатално,иначе съм си тип-топ![]()
Пръстите на ръцете ни си харесвам. Незнам защо, но не ги харесвам!
Az si se haresvam-slabi4ka sam i visoka-173,no kato porasna vse pak 6te si ydalja kosata,sega mi e normalna daljina-malko pod ramenete,ina4e kato cvqt tq mi e rysi4ka,estestvena...A be,macka sam si[/b]
vejdite ama to se koregira![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oh,ami az sam samovljubena v sebe si i si haresvam vsi4koNo nai-nai-mnogo si haresvam krakata,dypeto,cveta na o4ite i kosata i gardite
Male,kolko sam samovljubena!Ne trqbva taka
![]()
![]()
коремчето ми е малкоооо поотпуснатичко,откакто спрях сериозно да спортувам,ама иначе всичко друго си приемам![]()
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
Hareswam si wsichko shtoto sym perfecten![]()
mi az ne si haresvam korema
az ne si haresvam cveta na ochite,no za tova nosq cvetni leshti .A inache imam 2 krivi zybheta i tqh ne gi haresvam![]()