.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    payner_fen
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ebasi mizeriqta kak moje v 21 vek da ima hora koito jiveqt na takiva mesta tctc ebasi tva v koqq darjava e taq e po zle i ot BG
    Никой не живее там
    Xaxa da be tiq sa ebasi horata ne izlazat ot teh si abe mnogo sa zle i ot moda ne razbirat kato gledam vob6te nqmat ni6to fashionsko v toq grad nqkvi ne6ta koito sa bili na moda predi 100 godini.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Догодина ако някой е навит може да отидем на една екскурзия до там

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Догодина ако някой е навит може да отидем на една екскурзия до там
    аА, да фана чернобил!Не мерси!
    Иначе, страшна трагедия...жал ми е за хората които са живеЛИ там...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Цитирай Първоначално написано от payner_fen
    ebasi mizeriqta kak moje v 21 vek da ima hora koito jiveqt na takiva mesta tctc ebasi tva v koqq darjava e taq e po zle i ot BG
    Никой не живее там
    Xaxa da be tiq sa ebasi horata ne izlazat ot teh si abe mnogo sa zle i ot moda ne razbirat kato gledam vob6te nqmat ni6to fashionsko v toq grad nqkvi ne6ta koito sa bili na moda predi 100 godini.
    Ама ти си адски тъп бре направо не е истина.Там не живее никой от 20 години бре тъпак.Ако си беше направил труда да прочетеш щеше да разбереш че града се намира на 4 километра от Чернобил.Леле-леле.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Цитирай Първоначално написано от payner_fen
    Никой не живее там
    Ама ти си адски тъп бре направо не е истина.Там не живее никой от 20 години бре тъпак.Ако си беше направил труда да прочетеш щеше да разбереш че града се намира на 4 километра от Чернобил.Леле-леле.
    "призрачният град" нарича се така, защото е пуст. изоставен е.
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Нямам думи!Дори да знам,че е истина не ми се иска да повярвам,че съществува такъв ужас предизвикан от тъпи грешки...Аз мисля,че дори хората,които са оцеляли при това бедствие,вече не могат да водят нормален живот...те са душевно мъртви!
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Град
    In the basement
    Цитирай Първоначално написано от soul
    Нямам думи!Дори да знам,че е истина не ми се иска да повярвам,че съществува такъв ужас предизвикан от тъпи грешки...Аз мисля,че дори хората,които са оцеляли при това бедствие,вече не могат да водят нормален живот...те са душевно мъртви!
    Остави тая душа.Гледах интервю с оцелял помпен инжинер който е ходил чак до експлоадиралия реактор за да търси колегите си.Човека оцелял но са му присаждали няколко пъти кожа, защото е почернявала и след това окапвала, неможе да пипа нагорещени повърхности защото пак ще му окапе кожата, раните не му зарастват тъйкато кръвта му не се сесирва, абе пълен ужас аз не бих издържал да живея така

I'm darkness, I'm anger, I'm pain
    I am master
    The evil song you sing inside your brain
    Drive you insane

Като този град би изглеждал света при една по-голяма катастрофа или при употреба на атомни уръжия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си