.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Еми аз съм на 14 и нямам вечерен час... Родителите ми ми имат доверие и разбират че мога и сама да се пазя... Говорили сме с тях за вечерния час като аз съм повдигала темата никога те не са ми казвали нещо и те казаха че няма смисъл да ме ограничават когато сметна за добре тогава да се прибирам... Точно за това се прибирам някъе към 22-22:30 за да не загубя доверието им... Случвало се е да излизам към 23 вечерта, но е рядко за да не се притесняват и никога не са ми правили проблем... Т.к. аз съм на 14, а ти на 17 мисля че тва твоето не е много нормално за момче на тази възраст... Поговорете като възрастни и дано те разберат
    По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.

и аз съм недоволна от вечерния си час
    значи вярно е че съм на 14 но излизам заедно с брат си който е на 18 и ме пускат до 23
    а всички др са до към 24-01 часа
    не е честно

Повече от фен Аватара на lilito{P}
    Град
    "Бора-Бора"
    Винаги съм имала вечерен час, но когато съм искала да се прибера по-късно не са ми отказвали. След като навърших 18 години нямах вечерен час, но все пак се съобразявах да се прибирам по рано с изключение в края на седмицата, когато ходя на кръчма...
    Мислях си, че когато стана на 18 ще живея всеки ден като за последно, но това е временно... само първите месеци... иначе всичко е еднакво...
    Моят съвет е да седнеш и спокойно да говориш с тях да им обясниш, но без да се нервираш... така само по-лошо става.
    Успех.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: 17 godini i ve4eren 4as!!!Che pa i nedovolni!

"Az sum na 17 godini,moga da se pazq sam" samo ti taka si misli6
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Izvouvai si svobodata sam , az go napravih kato bqh na 15-16. Pribirah se po kusno te v nachaloto vikaha ,ama koi gi slusha , posle ve4e sviknaha i sega ima samo "izlizam" i nashte "dobre, zakluchi " ili neshto takova , ve4e ne mi kazzvat koga da se pribera , a samo rqdko me pitat koga 6te se pribera i az kazvam "neznam" i te "dobre"

Фен
    Град
    Pazardjik
    kristini4ka i az sam kat teb i az sam na 14 pak ne sam mi opredelili vreme ama az ot predi edin mesec po4nah da izlizam navanka de :P ina4e se kam 6 si beh u nas..sa se pribiram kam 22.30 nekade
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от lilito{P}
    Винаги съм имала вечерен час, но когато съм искала да се прибера по-късно не са ми отказвали. След като навърших 18 години нямах вечерен час, но все пак се съобразявах да се прибирам по рано с изключение в края на седмицата, когато ходя на кръчма...
    Мислях си, че когато стана на 18 ще живея всеки ден като за последно, но това е временно... само първите месеци... иначе всичко е еднакво...
    Моят съвет е да седнеш и спокойно да говориш с тях да им обясниш, но без да се нервираш... така само по-лошо става.
    Успех.
    Напълно съм съгласна...ХАХА после дори и на 17 и да те пускат до колкото си искаш, какво ще направиш? Ще се напиеш ли? Писнало ми е от Курволяка пред блока,повдига ми се акто видя такива... затова предпочитам да се съобразявам с някакъв вечерен час, но да ходя по центъра..отколкото да съм с някои други простаци и курви

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    Цитирай Първоначално написано от Sensii^
    az sum na 16 i ve4erniq mi 4as e 10 oba4e po4ti vinagi zakusnqvam i se pribiram kum 10:30,te mi murmorqt az kazvam 4e pove4e nqma da se povtori i sledva6tiq put pak.Mn e gadno vremeto ne mi stiga za ni6to , dori i da izlqza kum 4-5 ,10 mi se struva super rano.priqtelite mi gi puskat do kogato si iskat..
    razbiram te napulno!stiskam palci da priemat lqtoto ve4erniq 4as da stane 11!
    аз пък съм на 15 и се прибирам в 22.30

Незнам за вас, но моите в това отношение нямат никакъв проблем. Знаят ли къде съм, мога и до сутринта да стоя, а пък съм само на 14

Фен
    Град
    На 8-мия етаж в една мансарда точно под звездите...
    Азззз съм по-злеее. То надали има друг като моя баща. Уникален е просто. На 17 съм и съм с ебати вечерния час. Тук таме се прибирам към 10.30...иначее трябва да съм в нас за вечеря т.е към 20.30-21.00! Най-много по 5 часа на ден мога да съм вън лятото. И пак ми вика, че не тряало да излизам всеки ден. Трябва само да чета! Пък докато съм в нас тва прая, ма цял ден ли да кисна вътре при тва хубаво време?! Зимата почти не излизам. Най-много някой път след даскало или събота и неделя за малко.
    Ами, изчакай още малко докато станеш на 18 и тогава вече нищо не могат да ти кажат. Кво друго да направиш не знам. Аз самата не знам кво да направя. Тъй, че смятам да си чакам...още 6-7 месеца

Всичко хубаво на този свят си има своя край...

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Аз така - на 14г. съм и съм на село и с братчет ми се забихме в един клуб и се прибрахме към 8:30 на братовчет ми леля му и баба му ни се караха супер яко... после отиваме при моята баба същото , то закъснееш с половин час и те праат на нищо аз до година там не стъпвам...

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Град
    In Da Infinity
    аз кат бех на 17 се прибирах към 1 2 сутринта а пък ся вече 5 не ми мърда
    The Fallen Shall Rise In A River Of Blood

вечерен час
    Guest
    За мой късмет никога не съм имала вечерен час.Имам по-голяма сестра и тя ме мъкнеше с нея.Въпреки всичко,първия път когато отидох с нея на вечерна дискотека(бях само 6-ти клас),майка ми седя и чакаше до 4 сутринта да се приберем.Беше притеснена,ама като видя колко весела и щастлива бях изобщо не мрънка-само каза,да не споменаваме на татко,че сме седяли до толкова късно-за сестра ми нямаше проблем,но за мен...хихи
    Спомням си,бях 2-ри курс и се събирахме пред блока.Беше към 10:30-11 и баща ми довтаса долу и ме забра нагоре.как се почувствах не е истина.В асансьора му дръпнах такава лекция..как ме бил изложил пред всичките,как се държал с мен като с дете и т.н,че го накарах да се почувства гадно.И от тогава не посмя нито веднъж да ми каже кога да се прибирам.НО,те знаеха винаги къде отивам.Било на дискотека или в приятелка.Винаги казвах преди това и те бяха спокойни.Имало е моменти в който не съм се прибирала в къщи,но те знаеха къде съм.От диско,кафе на нон-стопа,после в една приятелка и право на у-ще.Знаеха ми маршрута.Само ме питаха добре ли съм си изкарала и нищо повече.Даже и сега,ако гаджето ми ме помоли да остана при него вечерта,пращам смс на баща ми,че ще остана при него,за да не се притесняват.Общо взето както ги свикнеш,ОБАЧЕ имам една комшийка,така тероризираше децата си(2 момичета),акъла им вземаше.Макар,че са вече големи на по 28 г.все още им се бърка яко...Скоро стана една случка с нея..Беше в къщи по някакъв повод и беше към 10 вечерта.Тъкмо се стягах да излизам и тя:Ама ти да няма да излизаш?,а аз -ми да,кво да правя...И тя ме гледа изтрещяла,ако можеше щеше да ме върже и да ми забрани близките 19847 години да не си подам носа от нас.Та такива Хитлеровци направо ги ненавиждам.Незнам приятельо как да ти помогна,приказване му е майката,иначе др вариант няма...

Цитирай Първоначално написано от вечерен час
    За мой късмет никога не съм имала вечерен час.Имам по-голяма сестра и тя ме мъкнеше с нея.Въпреки всичко,първия път когато отидох с нея на вечерна дискотека(бях само 6-ти клас),майка ми седя и чакаше до 4 сутринта да се приберем.Беше притеснена,ама като видя колко весела и щастлива бях изобщо не мрънка-само каза,да не споменаваме на татко,че сме седяли до толкова късно-за сестра ми нямаше проблем,но за мен...хихи
    Спомням си,бях 2-ри курс и се събирахме пред блока.Беше към 10:30-11 и баща ми довтаса долу и ме забра нагоре.как се почувствах не е истина.В асансьора му дръпнах такава лекция..как ме бил изложил пред всичките,как се държал с мен като с дете и т.н,че го накарах да се почувства гадно.И от тогава не посмя нито веднъж да ми каже кога да се прибирам.НО,те знаеха винаги къде отивам.Било на дискотека или в приятелка.Винаги казвах преди това и те бяха спокойни.Имало е моменти в който не съм се прибирала в къщи,но те знаеха къде съм.От диско,кафе на нон-стопа,после в една приятелка и право на у-ще.Знаеха ми маршрута.Само ме питаха добре ли съм си изкарала и нищо повече.Даже и сега,ако гаджето ми ме помоли да остана при него вечерта,пращам смс на баща ми,че ще остана при него,за да не се притесняват.Общо взето както ги свикнеш,ОБАЧЕ имам една комшийка,така тероризираше децата си(2 момичета),акъла им вземаше.Макар,че са вече големи на по 28 г.все още им се бърка яко...Скоро стана една случка с нея..Беше в къщи по някакъв повод и беше към 10 вечерта.Тъкмо се стягах да излизам и тя:Ама ти да няма да излизаш?,а аз -ми да,кво да правя...И тя ме гледа изтрещяла,ако можеше щеше да ме върже и да ми забрани близките 19847 години да не си подам носа от нас.Та такива Хитлеровци направо ги ненавиждам.Незнам приятельо как да ти помогна,приказване му е майката,иначе др вариант няма...

маѝко това все едно аз съм го писала! имам сестра 2 години по-голяма от мен, и о6те на 12 години обикаляхме дискотеките! на 16 работих в дискотека, и сега с1м по4ти на 18, и в дискотека неискам да стъпя! писнало ми е! сега по ме вле4е да ходя на пиано бар...

ама за спането в гаджето имах мн проблеми!
    много гафоже напражих, не се прибирах по няколко денонощия и побърках безпричинно перфектните си родители...просто така, от просдтотия...

а жие... как така на 17, до 22 часа!? я се вземете в ръце! 2-3 п1ти ще се прибереш в 5 сутринта , и ще ги свикнеш...ако ли не- хващаи си парцалките и се изнасяи, кво блее6 още?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

vlubenata :} f
    Guest
    mili4ka i az sled nqkolko meseca stavam na 18 a moita az i vikam zveruh i tq se taka mi zqpa 4e mgn sam hoidla pak az nikade ne izlizam e pone do 23.30 mi dave ve4e ama v mng otno6eniq me darji kato malko llape i misli 4e nqma mozak da nzpravq kakvot i da e.ti sigurno si ot golqm grda a tuka sme mngmalka kaji re4i selo za tga me puska do 23.30 ama ina4e i men me tretira kato hlape ama samo edin pat da stna na 18 nqma da se pribera v nas.:}

.

Kolkoto i gadno da ti zvu4i roditelite ti mislqt samo dobroto i veroqtno mislqt,4e te predpazvat i az nz ot kakvo.Mene mnogo me draznqt takiva roditeli samo te ograni4avat.Ne sym ot nai-6turite,no spored men si e typanarsko.Razbiram zagrijenost am to napravo drazni kogato nqkoi vse treperi nad teb ili te kontrolira.Na tvoe mqsto ne bih se ostavql da me precakvat taka 6toto po princip,ako sym ubeden v edno ne6to nikoi ne moje v drugoto da me ubedi.Probvai vse pak s dobro i pogovori s tqh,no gledai da govori6 spokoino, da ne se nervi6.Predpolagam,4e si go pravil mono pyti,no drugo ne se se6tam kakvo da kaja.
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

.

Ne se predavai i si otstoqvai tvoeto!
    "Винаги ще получиш онова което искаш само ако се настроиш за него, човече!"

не трябва да обиждаш маика си и баща си, но си горе долу прав
    miscellaneous_370.gif

опитай се да поговориш с родителите ти
    miscellaneous_370.gif

Guest
    Почти на 15 съм.. вечерния ми час е 12 и лятото и зимата .. когато поискам да остана до по късно ги питам и те повечето пъти се съгласяват

Еми всичко е до това как ти ще си го направиш... аз съм на 17 и никога през живота си не съм имал вечерен час... случвало се е като по-малак да ме викат да се прибирам, но винаги съм оправдавал доверието им...Бил съм на купони в продължението на 3-4 денонощия и наще не ми казват нищо по простата причина, че съм им доказал, че имам глава на раменете си... това трябва да направиш и ти... да покажеш че си отговорен, да си готов на компромиси и те лека полека ще се отпуснат, но с караници и някви истории "на пук" няма да се получи...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Не съм особено съгласна.
    Щом толкова се оплакваш, защо просто не си намериш работа. Децата на твоята възраст / дори по-малки / имат такава и сами се грижат за своите доходи. Може би по този начин не само че няма да имаш нужда от техните парични средства, но ще покажеш / или по-скоро докажеш / че си отговорен и че сам можеш да се грижиш за себе си, накратко че си улегнал.
    ...................

Град
    У дома пред компютъра
    Не наричай родителите си така.Като станеш на 18 решавай какво ще правиш.

аз съм на 17 и вечерния ми час е 11.30,но естествено това се промени преди беше 9.30 защото нашите познават приятеля ми с който ходим вече половин година и те са спокойни защото той ме изпраща до нас сяка вечер живеем в един кфартал и нямам проблеми относно вечерния час вече,та моя съвет е ако имате гаджета просто ги запознайте с ваште да бъдат по-спокойни.естествено аз недоволствам от друго че не ме пускат където искам,но остава малко време до 18 и тфа ше се промени
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

ами нормално е да имаш вечерен час аз също имам но него спазвам някой път се прибирам много по рано друк път много по късно но ако се обадя и кажа че ще остана още някви часове или че ще спя едикаде си,няма приблем
    те наще са казали да им се обаждам през някво време да знаят дали съм добре и мога да седя до когато си искам навънка

пробвай го тва обаждаш се и казваш "сега ми е яко немога да се прибера,наблизо съм ще се прибера по късно" и тва е без много обяснения ако почна да ти крещтат кажи им "вие не сте нормални" но по внимателно защотот аз един път така направих ама много се разпсувах и се наложи да спя на безседката пред блока...но поне не бях сама :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си