- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с по голям
to da ima kak sas ALF shte se naebat samo toi im trqbva
Club Memphis
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
az znam kak shte se opravish da te zakarat v iuar tam pri 4ernite bubi te tam shte te opravqtПървоначално написано от Nimfetkata
i nqma da pravish taka garancia
Club Memphis
При социализма това беше протевообществено деяние и беше наказуемо, а неграмотници като теб нямаше. Първо се научи на правопис(да не се излагаш) и след това лей акъл :PПървоначално написано от Qvkata_
na 14 god sam i minalata sedmica s gadjeto mi pravehme sex...ne moga da go nareka gadje po skoro biv6e gadje v koeto sam vlubena...vsi4ko mina idealno i be6e na romanti4no mqsto ne moga da se opla4a no me boli tova 4e toi ne ocenqva 4ustvata mi a az kum nikoi drug sum nqmala tolkova silni 4ustva kakvito izpitvam kum ne
az sam pravila sex s 4ovek na 30i e neveroqtno za6toto toi znae kakvo pravi
![]()
Ne si v redПървоначално написано от pitbullbg
A na vas mom4eta ne vi li izpadat z1bkite po nekoq mnoo qka macka s gotino tqlo i t.n. na 30-35 primerno a? A si kajete to temata e za tva Sex s po golqm :PПървоначално написано от Анонимко
ахахах леле хора ама и вие я "изядохте" Нимфетката тц тц![]()
по темата...еми аз не си падам по по-големи от 16-17... правете си изводите![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
19![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми мила аз не съм видяла 13-годишни момчента да е*ат 35-годишни жени, но такива като тебе са пример, че 35-годишни мъже е*ат 13-годипни момичета - ти си праи изводите!Първоначално написано от Nimfetkata
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
tfa si e izvra6tenie s tolkova golqm be! mene nai golemiq do sa mi e bil 19 godi6en
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
na men 23![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Nimfetkata 101% kurva!!!Ako vsichko tova deto go pishesh e istina she svarshish mnogo zle.
Mno mrazq kurvi kato tebe ot ovajenie kam sebe si ne bih legnal s tebe dori da si edinstvenata na sveta!
mlakni we! mn se draznq taka kato kajite vs e mn obshto ponqti ma mn ! tuka ima momi4eta po na 19 deto ne sa se ebali kfo i te li sa kurvi ..?!?!?Първоначално написано от Qvkata_
ne vs sa kato nqkoi ot tuk prisystvashtite i nz kfo moje da te nakara da si legnesh s dqdo na 40 god
hahahaha awe hora vie na po 40-50 godini li ste da pi6ete takiva gluposti we???? Nimfetkata si e kato 75% ot ostanalite 8-klasni4ki zemete se osaznaite,ne pi6ete GLUPOSTI tuka 4e stavate mnoogo sme6ni!!! Kato razberete za kakvo stava vapros v na6e vreme napi6ete ne6to tuka!!!![]()
hahahaha awe hora vie na po 40-50 godini li ste da pi6ete takiva gluposti we???? Nimfetkata si e kato 75% ot ostanalite 8-klasni4ki zemete se osaznaite,ne pi6ete GLUPOSTI tuka 4e stavate mnoogo sme6ni!!! Kato razberete za kakvo stava vapros v na6e vreme napi6ete ne6to tuka!!!![]()
О, извинявай. В днешно време хората са зрели психически и физически още в началния курс.
Първоначално написано от 0087
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Ще кажа няколко неща и те ще са:
1-во ахахахахахахахахахахахаха хааха![]()
2-ро сигурен съм че едно 70 % от дрислите в тоя форум не са виждали пишка пък тръгнали да ми пускат теми че се шляпали с 40 годишни няма да мога да се наям от смях ве![]()
Eventful past is everclear.
а, башПървоначално написано от FaHrEnHeit
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!