Цитирай Първоначално написано от покахонтас
Sextreme, ще ме извиняваш много, ама ти за много голяма ли се имаш? Дете си още. Права си, че е извратено момиче на 14 и мъж на 40, но момиче на 15 и мъж на 15 също не е най-добрата комбинация, повярвай ми. Ти преди си се хвалила как на купони се напушваш и се забиваш с момчетата, а сега се правиш на моралистка, без да знаеш нищо от тоя живот. Ти самата си пример за деградацията на младото поколение, много си незряла, а се мислиш за голямата работа. Не го казвам, за да се заяждам, това е истината. Слез на земята.
Аз съм спала само с един - на 19 беше, аз съм на 17 сега. Смятам, че не е нормално да се води полов живот преди 16 години, на някои дори тогава им е рано. Вие сте деца още, не можете да решавате сами какво да правите с живота си, защото не сте дорасли да прецените трезво нещата. Така че не е въпрос на това дали едно момиче на 14 се чувства готово, то е още твърде малко, за да може да реши дали да спи с някого или не.
nedei be, ko im govori6, te mladite pokoleniq na tqh li 6e im dava6 akyl ? ehee, decata ve4e se rajdat sys sredno obrazovanie, ti se opitva6 da im obqsni6....nqma smisal prosto. kat vi dodi vremeto sami 6te razberete koi napravil gre6ka koi ne - no za nqkoi moje da e kysno ve4e