.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 168
    Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    21
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Sextreme, ще ме извиняваш много, ама ти за много голяма ли се имаш? Дете си още. Права си, че е извратено момиче на 14 и мъж на 40, но момиче на 15 и мъж на 25 също не е най-добрата комбинация, повярвай ми. Ти преди си се хвалила как на купони се напушваш и се забиваш с момчетата, а сега се правиш на моралистка, без да знаеш нищо от тоя живот. Ти самата си пример за деградацията на младото поколение, много си незряла, а се мислиш за голямата работа. Не го казвам, за да се заяждам, това е истината. Слез на земята.
    Аз съм спала само с един - на 19 беше, аз съм на 17 сега. Смятам, че не е нормално да се води полов живот преди 16 години, на някои дори тогава им е рано. Вие сте деца още, не можете да решавате сами какво да правите с живота си, защото не сте дорасли да прецените трезво нещата. Така че не е въпрос на това дали едно момиче на 14 се чувства готово, то е още твърде малко, за да може да реши дали да спи с някого или не.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Мега фен Аватара на machoka
    Тая тема ми лъха на комплекси..

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от покахонтас
    Sextreme, ще ме извиняваш много, ама ти за много голяма ли се имаш? Дете си още. Права си, че е извратено момиче на 14 и мъж на 40, но момиче на 15 и мъж на 15 също не е най-добрата комбинация, повярвай ми. Ти преди си се хвалила как на купони се напушваш и се забиваш с момчетата, а сега се правиш на моралистка, без да знаеш нищо от тоя живот. Ти самата си пример за деградацията на младото поколение, много си незряла, а се мислиш за голямата работа. Не го казвам, за да се заяждам, това е истината. Слез на земята.
    Аз съм спала само с един - на 19 беше, аз съм на 17 сега. Смятам, че не е нормално да се води полов живот преди 16 години, на някои дори тогава им е рано. Вие сте деца още, не можете да решавате сами какво да правите с живота си, защото не сте дорасли да прецените трезво нещата. Така че не е въпрос на това дали едно момиче на 14 се чувства готово, то е още твърде малко, за да може да реши дали да спи с някого или не.
    nedei be, ko im govori6, te mladite pokoleniq na tqh li 6e im dava6 akyl ? ehee, decata ve4e se rajdat sys sredno obrazovanie, ti se opitva6 da im obqsni6....nqma smisal prosto. kat vi dodi vremeto sami 6te razberete koi napravil gre6ka koi ne - no za nqkoi moje da e kysno ve4e

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    SEXtreme може де е всякаква, но поне е доказано готина путка!
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Тая тема ми лъха на комплекси..
    Има нещо такова наистина.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

първия ми беше на 28(тогава бях на 14), а след това имаше на всякакви възрасти от 18-39, немога да кажа че ЕГН-то играе голяма роля, но наистина по-опитните са по добри, а по-младите - по-енергични
    От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....

izvinqvaite mn vsi4ki tuka oba4e покахонтас spored men e mn prava daje moga da vi dam edin primer:
    tq(ne stava vupros za men)be6e na 16, a toi na 27 ....tq v momenta si ima dete ot nego, a toi ne se interesuva itva ako mikazvate 4e e normalno da si provalq6 jivota na 16-17 s nekfi durti ..... sorry ne ste dobre!

Град
    Sofia

Re: Секс с по голям

Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Цитирай Първоначално написано от 0087
    Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
    Цитирай Първоначално написано от 0087
    Момичета споделете колко по голям е бил най възрастния ви партньор
    sex s po golqm e mnoo qko :P az se s po-golemi si go prava. takiva pod 20 ne me kafat izob6to.
    Въпросо ми по скоро е за над 30г.
    bila s1m samo s edin nad 30 prez lqtoto minalata godina za 1 sedmica na moreto.
    6te ti kaja:

1. otnasq6e se s men kato s istnska dama, postoqnno me uhajva6e, podar14eta i si4ko tam kak si mu e reda.
    2. v legloto be mnoo 4uvstven, liza me super, a ne da me pretupa kat beb4ovcite i da b1rza se edno nekoi go goni kat tia de4kovci
    3. sex, sex, sex prosto hiper, mega super qko 4ukane

=== e o6te kvo da ti kaja s po-golqm 20 - 30 e mnoo po qko ot kolko s nekoi bibi6or na 15-16 :P
    Брей,ама ти се оказа много компетентна,бре девойко селска ,тия бИбИшори,явно не ти обръщат внимание като гледам и затова се лепваш за някой връстник на баща си...та може ли един дърт пергиш да не се накефи на някоя малка к***а...като теб!
    People once believed that when someone dies,a crow carries their soul to the land of the dead,but sometimes sth. so bad happens that the soul can't rest.And sometimes The Crow can bring back that soul to put wrong things right...

прочетох едно мнение в тая тема, че някъв 30-40 годишен бил много алантен с момичето. И след това чета, че са били заедно 1 семица. хахах бати галантното. То за една седмица и аз мога да съм галантен да те черпа и като те мина да ти бия шута. тцтц.......да ти имах разбиранията. Щом е бил толкова добър и толкова галантен що не продължихте да се виждате а само те е праснал и те е заебал да се спасяваш и да си мислиш ,че си много убава......

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Мдааа, изчетох всички мнения и се хванах за главата. Под 20 години били малки. Ха-ха-ха. То аз като гледам секса за вас е едното чукане. Дали ще ви оправи бързо или бавно, ала бала. А къде останаха чувствата?! Сексът не е просто чукане. Това е и любов. И какво аз като съм спала с едно момче на 17 години, а аз съм на 18, данеби да не правя хубав секс?! Напротив! Точно това е, че той ме познава, той знае абсолютно всичко, каквото ми харесва, а и аз знам същото за него. И всяко движение, всяка ласка е изпълнена с МНОГО обич! И знаем как да си доставим удоволствие.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    Sofia
    ne pre4i da ima lubov m/u 15 i 30 g. naprimer :P

pi4aga
    Guest
    da da ..ne pre4i
    lmao kofa zaspala

Хахаха, та тея ЧИЧКОВЦИ на по 30-40г. са мн. хитри и имат достатъчно акъл в главата, че да знаят къде да се пробват - при наивните дечурлига. Защо се учудвате? Това е напълно нормално и естествено! Хем имат млада плът за секс, хем глупава и наивна, хем не гледа и не точи портфейла, хем е доволна на всичко и те смята за бог. Какво повече да иска човек?

И по темата: Най-възрастния, с който съм спала е на 20г., т.е. с 4 повече от мен.

Супер фен
    Град
    Burgas
    te za da se navivat da hodqt s takiva i te si imat izgodite, ne e prosto ei tyi

Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    te za da se navivat da hodqt s takiva i te si imat izgodite, ne e prosto ei tyi
    А от къде акъл поне да търсят изгодата?

Супер фен
    Град
    Burgas
    ok e, ako nqmat kvato i da e izgoda, za ko da izlizat s nqkoi det ve4e se e nabry4kal na 30-40 godini ? dali 6e e za da se hvalqt pred priqtelki, dali 6e e 6toto 6e gi 4erpqt na kafetata......se ne6to. dori tva 4e imat pove4e seks. opit pak e nqkav vid izgoda (ili pone taka si mislqt lapetata)

Те си търсят кой да ги почеши и си намират жеалещи без проблем. Не подбират. Да не казвам и че повечето си мислят, че чичкото е много влюбен в тях, а това далеч не е така. Хвалят се на приятелките, да - а това ли е нещото, с което трябва да се похвалят и да се почувстват горди?!
    Най-добрата ми приятелка в момента ходи с 28 годишен (тя е на 17), преди ХОДЕШЕ (само според нея разбира се, той я използваше само за секс) с 38 годишен, за първи път го направи с 36 годишен...и най-лошото е, че всеки ден ми се хвалеше с това и ми говореше за любов...и за любов...и за любов...А аз съвсем на скоро говорих с този 38 годишния и се оказа, че техните представи и техните разбирания за техните взаимоотношения бяха коренно различни...
    Това е то да си наивен и да разтваряш краката на всеки, който пожелае...

Супер фен
    Град
    Burgas
    em az ko kazah

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Мое мнение е, че (не искам да обидя никое момиче, защото може наистина да има изключения) по-големите си харесват по-малки момичета, защото:
    1. Жените на тяхната възраст са обременени със сума ти и проблеми... за пари... за деца... за брак... И обременяват и мъжете. А и искат сериозна връзка, от която следва брак.. А някой мъже просто се страхуват от брака. А младото момиче не ги обременява с нищо.
    2. Дори и да са семейни, жените им вече до такава степен са им писнали и са ги ядосали с женските си капризи, че просто не искат и да чуят за тях.
    3. Младото момиче е мила, наивна, нежна и контролируема. Жената с опит не й минават приказки от рода: ти си единствена за мене бла бла...
    А младото момиче, с наивното си сърчице, лесно ще повярва.
    Момичетата им харесва, че с тях се държат като с принцеси, защото момчетата на тяхната възраст все още нямат изградени тези навици на етикеция и галантност.Които са просто начин на поведение, а не израз на дълбока обич, привързаност и уважение.
    4. Абе друго си е свежата плът. Сравнете ми тяло на 15-годишна и на 40-годишна... Пък и малко или много мъжът понякога се привързва към младото момиче, защото тя му представя безгрижния живот, без проблеми в работата, семейството, парите и т.н. И той, макар и за малко, чрез нея се откъсва от проблемите си.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен
    Права си, но това показва, че мъжете са незряли. И то много. Животът е пълен с проблеми и вместо да се опитват да избягат от тях, трябва да ги посрещнат и признаят. И това, че тялото на по-възрастната жена е по-отпуснато, не значи, че мъжът няма да го харесва. Ако има истински чувства, хората се харесват дебели и стари.

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Мое мнение е, че (не искам да обидя никое момиче, защото може наистина да има изключения) по-големите си харесват по-малки момичета, защото:
    1. Жените на тяхната възраст са обременени със сума ти и проблеми... за пари... за деца... за брак... И обременяват и мъжете. А и искат сериозна връзка, от която следва брак.. А някой мъже просто се страхуват от брака. А младото момиче не ги обременява с нищо.
    2. Дори и да са семейни, жените им вече до такава степен са им писнали и са ги ядосали с женските си капризи, че просто не искат и да чуят за тях.
    3. Младото момиче е мила, наивна, нежна и контролируема. Жената с опит не й минават приказки от рода: ти си единствена за мене бла бла...
    А младото момиче, с наивното си сърчице, лесно ще повярва.
    Момичетата им харесва, че с тях се държат като с принцеси, защото момчетата на тяхната възраст все още нямат изградени тези навици на етикеция и галантност.Които са просто начин на поведение, а не израз на дълбока обич, привързаност и уважение.
    4. Абе друго си е свежата плът. Сравнете ми тяло на 15-годишна и на 40-годишна... Пък и малко или много мъжът понякога се привързва към младото момиче, защото тя му представя безгрижния живот, без проблеми в работата, семейството, парите и т.н. И той, макар и за малко, чрез нея се откъсва от проблемите си.

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Права си, но това показва, че мъжете са незряли. И то много. Животът е пълен с проблеми и вместо да се опитват да избягат от тях, трябва да ги посрещнат и признаят. И това, че тялото на по-възрастната жена е по-отпуснато, не значи, че мъжът няма да го харесва. Ако има истински чувства, хората се харесват дебели и стари.
    ti moje6e li da ne naredi6 myjete ;]

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ми 22 ... мисля , че е в реда на нещата.. аз съм на 16

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си