Цитирай Първоначално написано от Nimfetkata
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от pitbullbg
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
emi az sym na 16god. i nai golqmia s koito pravih sex,be6e na 40-41god?!
pfffffffffff....................
Ne si v red
A na vas mom4eta ne vi li izpadat z1bkite po nekoq mnoo qka macka s gotino tqlo i t.n. na 30-35 primerno a? A si kajete to temata e za tva Sex s po golqm :P
mi na mene li4no mi izpadat zubkite kato vida nekoq na moite godini max 2 godini po golqma ot mene ostanalite sa mi bezrazli4ni

Цитирай Първоначално написано от Luciferian
Цитирай Първоначално написано от hforce
da imah 1 kala6nik i 1 tir patroni 6teh da gi uni6toja i momi4etata i nekrolozite s koito hodat, moje li oneq durtite da ni zemat mackite, za nas taka ni6to ne ostava, 4ustvam se precakan
Разочароваш ме, тъкмо бях си помислил,че си един от свестните в този форум. Някой виновен ли ти е, че не можеш да издържиш на конкуренцията на дъртофелниците? Нямам впредвид теб конкретно, а всички, които разсъждават така. В свободна държава живеем, момичето само избира с кого да бъде. Като не си интересен и атрактивен - стой си на сухо и злобей на воля. През това време твоите връстници се забавляват. Дъртаците - също.
И друго - някога стрелял ли си с Клалашников, че приказваш???
И на теб ще го кажа - прочети какво пише в сигнатурата ми, под чертата.
1vo bqh nerven togava za tva malko presileno go kazah
2ro za sega ne sum strelql s kala6nikov
3to ne me greqt nito teq momi4eta nito durtacite, sa 6tastie sa ostanali svesni momi4eta jalko 4e vse pove4e namalqvat

a podpisa ti radva no ne mislq 4e sum stanal za rezil