.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Какво да правя с косата си?!?

ПОМОЩ, плс! Значи според всички имам много готина коса - страшно къдрава и гъста... Ама имам чувството че въобще не расте Гледах си снимки от 7 клас (преди 3 години!) и ако е пораснала с 5 см - здраве му кажи... С хининова вода нищо не става, а и бухва твърде много (тя си има предостатъчно обем, така че...) Дайте някакъв съвет плс! Ако има някой с гъста къдрава коса, който има идея или е използвал нещо, стимулиращо растежа без да създава обем, да помогне! Много, много плс! [-o< [-o< [-o<

Голям фен
    za da raste kosata trqbva da se podstrigva redovno!Moje da e s nqkolko milimetra,no trqbva da se podstrigva...taka raste mnogo burzo!Ako ot 3 godini ne si se podstrigvala ne se 4udi zashto ne raste!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Еми и аз имам мноого гЪста коса но не кЪдрава а леко начупена и за да расте по-бЪрзо си я подстригвам всеки месец и определо си има резултат

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Фен
    Град
    Канзас сити
    Това с подстригването наистина е добър вариант, а защо най - добре не се посъветваш с фризьорката си. Тя сигурно ще знае как да ти помогне. Успех!

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Косата ти ръсте, но ти не забелязвах, защото е къдрава и не си личи!
    Както вече ти казаха - ходи редовно да я подстригваш (най-малко веднъж на 2 месеца) и продължавай да използваш хининова вода - действа!
    За бухването - просто не я реши! И мойта коса е къдрава (но почти винаги я изправям) и когато си я нося къдрава не я реша на сухо! Реша я само когато я мия и съм си сложила маска за коса (или балсам), защото са мазни и правят разресването много лесно и така косата не се накъсва. Също така можеш да и слагаш пяна за коса. И на мен понякога мн. кофти ми бухва, за това си я "осмирявам" с малко пяна.

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Косата ти може да е гъста и къдрава, но да е тъничка. Тънката коса има определен предел, и когато го достигне, просто спира да расте. И да, действително ако три години не си я подстригвала няма как да расте. Косата е хубаво да се подстригва на всеки 6-8 седмици.

Това с изправянето са глупости. Няма нужда да си увреждаш косата по този начин. Аман от момичета с коси като метли на всяка крачка.

kosata ti si raste normalno . primerno 1 kadri4ka samo e okolo 3 cm i ne se zabelqzva . probvai da q izpraish 1 pat i shte vidish 4e e dalga ima 1 momi4e v nasheto daskalo emi neq kosata ot kakto q poznavam dyljinata i se e promenila s pedq i polvina . tova za 7 godini . obache neinata kosa naistina e na mnogo i sitni kadri4ki

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    za da raste kosata trqbva da se podstrigva redovno!Moje da e s nqkolko milimetra,no trqbva da se podstrigva...taka raste mnogo burzo!Ako ot 3 godini ne si se podstrigvala ne se 4udi zashto ne raste!
    точно така.Ако косата не се подстригва редовно освен,че започва да цъфти,също така и расте по-бавно.Отиди на фризьор и го попитай-със сигурност ще те посъветва за някои продукти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си