.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Ани Е Объркана
    Guest

Moderated by W.I.M.: Майка ми има любовник и е бременна :(

хора имам огромен проблем.
    по принцип всичко си споделям с мама..
    ние живеем тримата: аз, мама и татко, но мама не го обича вече и си има любовник. аз зная за него, в началото бях против но сега след като виждам че е щастлива съм съгласна с нея..
    обаче има огромен проблем!!
    мама е БРЕМЕННА! ОТ ЛЮБОВНИКА СИ!!!!!!!!
    татко мисли че бебето е от него, но не е така... много ме е жал за него...
    какво да правя да кажа ли на татко? но много обичам мама, от друга страна не искам да я подведа... без татко пък не можем.. той е заможен и ни издържа а на нас този начин на живот ни харесва.....
    съвети..???

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 1,7 ! §§

Голям фен
    lele interesno kakvo 6te kaje6 na ba6ta si: "mi tate deteto ne e ot teb, mam si ima lubovnik"! ako majka ti iska da mu kaje, tva sa si tehnite otno6eniq

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Dori da ne mu kaje6 ba6ta ti rano ili kusno 6te razbere 4e deteto ne e negovo...Spored men trqbva da govori6 s maika si i da i kaje6 tq sama da mu kaje.Spored men e nai-dobre tq samata da mu kaje....
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен
    Град
    sofia
    mi 4estno kazano mn me zatrudni no nai-dobre pitai maika si dali misli da mu kazva i ako ti kaje ne po dobre i kaji 4e ne iska6 pove4e ba6ati i iska6 da se izqsnite
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    ahahxahahahxahaa egati intrigite : )))))) mi che maika ti hem iska da zima parite na bashta ti ,hem da ia chuka liubownika e ? edwa li stawa taka,da si izbere edinia
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хах ако това е истина......имаш много здрава психика да знаеш че майка ти си има любовник и че сте с баща ти само заради парите?!?!?!?! все пак само един ччко паричко ли виждаш в него?
    мисля че един сериозен разговор между родителите ти ще е много полезен
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Auuuuuuuuuuuu Ebatiii..
    Sekfi gi ima!
    Aman!
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Град
    Nothingville
    Еми кажи истината Рано или късно всичко ще се разбере!
    People say i’m a star but i still think i'll never make it.

Повече от фен
    rano ili kasno vsi4ko 6te izleze na bql svqt....
    po dobre govori s maika si .. da vzeme nqkakvo re6enie 6tot nemi se vqrva liubovnika taka lesno da se otkaje ot tova dete...pak i maika ti ve4e ne e 6tastliva sba6ta ti kakto kazva6....moje bi vse o6te tarpi tova polojenie zaradi teb(ne 4e ti si vinovna) prosto za da ne strada6 i za da bade6 dobre......
    naistina mnogo slojan situaciq ,no po dobre ne kazvai
    vsi4ko 6te se razbere!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Родителите ти са достатъчно възрастни, за да решават сами проблемите си. Поговори с майка си и и кажи, че не искаш баща ти да бъде лъган. Тя ако прецени ще му каже сама. Ти недей да се бъркаш в отношенията им, защотото ще стане по-зле...

П.С: След като толкова искаш да не лъжеш баща си, защо си го лъгала толкова време? Толкова ли не можа да повлияеш по някакъв начин на майка ти, за да спре да се вижда с любовника си. След дъжд качулка...
    I`m trying to make your dreams come true...

По добре остави нещата така - може би рано или късно всичко ще се разбере, а може би не, но щом до сега си мълчала по-добре замълчи и сега. Майка ти ще реши кое е най-добре за нея, за тебе и за това дете. Успех

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Mi moge da predlogi6 na maika si da kage na ba6ta ti za liubovnika si i tq da predlogi na ba6ta ti liubovnika i da se premesti da givee vuv vas. Taka 6te mogat da si pravqt troika i vsi4ki 6te ste 6tastlivi

att
    Guest
    според мен ти си още дете. колкото и да обичаш родителите си много по-добре ще направиш за тях да ги оставиш сами да намерят пътя към истината. все пак те са се женили и както казва баба ми "да са мислили навремето".
    ама за това дето тоя охолен живот ти харесва... често да ти кажа направо нямам думи! нима всичко опира до скъпите парцалки и безбожно скъпия парфюм?!

ATAKABG
    Guest
    Това е като латиноамериканска сапунка

Поговори с майка си по този въпрос,нали всичко си споделяте?Кажи и че ти тежи това положение,и не можеш да криеш повече...И двете решете какво ще правите.Но в никой случай не се опитвай сама да оправиш нещата.

"Две тръпнещи сърца и две слети в едно души...само АЗ и ТИ..."

Голям фен
    Град
    София
    Не им се мешай. Майка ти да решава. Помисли си какво ще стане като баща ти разбере ...
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Остави нещата така. Майка ти е достатъчно голяма, за да решава какво да прави. Нека тя си оправя бакийте, а ти си гледай уроците и не се впечатлявай от глупостта на родителите си, защото няма смисъл - личен опит
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Според мен, поговори с майка ти и се опитайте да се разберете какво ще се прави от тук нататък. НЕ КАЗВАЙ на баща ти, че майка ти си има любовник, и че бебето не е от него...остави я сама да реши какво да направи.
    Успех.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Mislq 4e ne trq da zastava6 na ni4iq strana i da gi ostai6 samo da se opraat se pak ne sa malki Uspeh !!!!

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Най-разумната постъпка е пълен пас и ни чула,ни видяла.Както каза,без заможния татко не може,както и без мама.Щом татко е заможен,значи и бебето ще е добре,което също е важно в случая.Любопитно ми е,дали любовника знае,че бебето е от него?Ако знае и вие сте решили да криете от татко се подгответе за една дълга игричка с неясен изход.И още нещо.....това,че майка ти е щастлива е добре,ама това,че се държи като долна ку*ва не знам дали е добре,включително и за теб.Това за ку*вата със сигурност трябва да и го кажеш на нея,защото мисля,че е преминала една граница и това което се е случило е доста гадничко меко казано,защото татко ръси пари,за да живеете добре,а тя се е*е зад гърба му.

Повече от фен
    Лелеее ако аз разбера такова нещо за родителите си сигурно ще скоча от най-блиския мост,а той май е Аспаруховия.Ами според мен е нй-добре наистина да говориш с майка си много сериозно и да и кажеш всичко което мислиш и чувстваш.

Guest
    He се бъркай, не е твоя работа. Помисли какво ще загубиш, ако кажеш на баща си. И какъв ще бъде животът на всички ви след това.

А и един съвет - взимай пример от майка си.

Повече от фен

bremennosta

ima mn na4ioni ili da se razvedat i da ostanete pri ba6ta si ili da go lajete do posledno ama v karina smetka ti si re6i i uspehhhhhhhh

sk8_don't_h8
    Guest
    Тегли куршума на баща ти, земи му парите и майка ти да се ожени за любовника - чисто, лесно и с желан резултат - пари за теб и мама + естествен вибратор за мама + домашен любимец от вибратора

Цитирай Първоначално написано от sk8_don't_h8
    Тегли куршума на баща ти, земи му парите и майка ти да се ожени за любовника - чисто, лесно и с желан резултат - пари за теб и мама + естествен вибратор за мама + домашен любимец от вибратора
    хахах....практичноооооооо.

Сега сериозно: По-добре не се забърквай в такава каша, че скандал голям после, а и щом таткото е заможен и издържа семейството, все пак е важно бебето да отрасне в добри условия и да не търпи лишения, нали ...
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си