- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kogato si v cikal i pravi6 sex.....
iskam da pitam ne6to koeto naistina me interesuva i molq za kompetentni mneniq!kogato si v cikal vqrno li e 4e mom4eto moje da se izprazni v teb bez nikakav risk da zabremenee6?4uh tova ot edna priqtelka i nz dali naistina e taka zatova pitam vie dali ste 4uvali za ne6to takova
Винаги има опастност от забременяване. По време на цикъл се прави секс само с презарватив, защото стават много неприятни инфекции.
2т. забрана за ползване на профил
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
Има риск пак но е доста по нищожен даПървоначално написано от azzzzz
Маринче нали ти казахме вече не си бременна спокойно![]()
Първоначално написано от azzzzz
Може и да не ми вярваш,но аз снощи го правих с приятелка,която си мислеше,че цикъла и е минал и свърших вътре.Докато го правехме усетих че тече кръв,но беше късно.Чаршафите станаха мазало,само кръв,но знам.че докато си в цикъл,не можеш да забременееш,случвало ми се е и друг път,не се плаши
Шансът да забременееш е почти нулев.
Ъпсурд е да забременееш![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
za pruf pat da sam na tfoq stranaПървоначално написано от Qvkata_
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
Е туй пак са децките глупости толкоз ли неможете да изтраете 5-6-7 дена без секс ?
лапешка работа![]()
"Цикълът" е почти в средата между две овулации. А, както знаете при овулацията 1) се отделя яйцеклетката която може да бъде оплодена през следващите 12 часа, 2) животът на спрматозоидите е не повече от 72 часа. Т.е. при що-годе редовен цикъл - НЕ, не можеш да забременееш по време на менструация.Първоначално написано от azzzzz
Da no ima faktori, koito mogat da izmestqt ovulaciqta- stres, prenatovarvane, rqzka smqna na klimat ili zazon. Nikoga ne move 4ovek da e siguren, ima malka veroqtnost, no SU6TESTVUVA!Първоначално написано от Night_Knight
Кой те излъга, че не се прави ?Първоначално написано от Qvkata_
Кулио, не лъжи децата бреПървоначално написано от Kulio Gangstera
Е много ясно, че се прави. Ушевия не разбира.Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
Зависи дали е приятно и на двамата партныори.Първоначално написано от Night_Knight
sex po vreme na cikal pfppfpfpf ujas ... ima veroqtnost DA !
Love you Kris !!!
Брутални стеМного ясно,че секс по време на менструация може да се прави,но е гадно бе!!!Ако една седмица не го правите какво ще ви стане?! Дали,ще ви е много приятно приятелката ви да тече като пробита,а вие де се е*ете
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
По принцип шансът да забременееш по време на цикъл е почти нищожен, но това не е гаранция, че не може да ти се случи. Имам една позната, която е забременяла точно по време на менструация и сега си
има един Николайчо така че...прави си изводите.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Eй ти едно компетентно мнение.
Неможеш да забременееш до няколко 3 до 5 дни след цикъла още не се е излюпила нова яйцеклетка.
То зависи от гледната точка, същото е и с гълтането ...Първоначално написано от strange__
Първоначално написано от azzzzz
Няма такова нещо!До колкото знам даже и да си в цикал пак може да забременееш
![]()
тва че когато си в цикал неможеш да забременееш е мит![]()
When you dream anything can happen.
Как точно се забременява в цикъл , че не схващам - яицеклетка за оплождане няма, а сперматозоидите живеят до 72 часа. Тоест не се "засичат" (ако може така да се изразя) неоплодена яйцеклетка и жив сперматозоид. Това е все едно да караш колело и задната гума да се удари в предната.