- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Знам, че въпроса е тъп, но...
Аз съм момиче и не съм особено малка, но и не може да се каже, че съм голяма. Девствена съм. Вчера се възбудих като търках с пръст в областта на вагината и искам да попитам дали е възможно да съм свършила щом съм девствена, защото усетих огромно удоволствие и започнах да потрепервам, но за жалост това чувство бързо приключи.
Защо?
да защо ?хахаПървоначално написано от Kulio Gangstera
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
Стига простотии бе баси. Това не е олигофренски форум.Първоначално написано от Qvkata_
Към гостенката: Това не е оргазъм,просто си се превъзбудила. При девствените е нормално често да се превъзбуждат ей така. Не се притеснявай не си свършила. И един съвет: не се оставяй хормоните да те вкарат току така в на някой леглото защото много момичета не издържат когато пшочне все повече да им се преисква а не са го правили. Което става още на 12-13годишни,най-късно на 14 и с това си обясняваме много неща,но това е друга тема. Чао![]()
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
Мерси за инфото и за съветаПървоначално написано от niki_borisov
хехе от къде си толкова сигурен че това не е оргазъм,аз не виждам нищо не нормално в това да си девствен и да получиш оргазъм,говора за момичетата.ако не си чувал за клитурен оргазъм не е нужно да си "отворен"Първоначално написано от niki_borisov
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Ми може пък и да си свършила, лошо няма. Знаем ли ние?? Нито знаем какво ти е било чувството и т.н. Пробвай още няколко пъти и кажи после как е.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()