.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ПЪПКИТЕ...КАК ДЕ СЕ СПАСИМ ОТ ТЯХ

hora izpolzvam clearskin na AVON po4istva6t gel s mikrokapsuli 4udesno po4istva liceto no ne se mahat...vsqka ve4er iztiskvam gnoinite pupki i sled tova po4istvam sus lavandulov spirt..no kajete mi po EFIKASNO LEKARSTVO SRE6TU TEH!!!!![/b]

Град
    София
    И аз използвам Clear skin от Avon и мога да ти кажа ,че наистина действа .Трябва само постоянство.

PS Не че искам да ти се бъркам ,но защо не вземеш да си смалиш "малко" аватара

Еми с редовно почистване на лицето се поддържа хубава кожа без папки. Ило поне при мен е така. Веднъж на 3 седмици ходя при козметик за почистване на лицето. Препоръчвам Зелената серия на VICHY. Идеална е! Само нея ползвам и никакви проблеми нямам!

P.S. Смени я тая картинка! Ужасно голяма е и дразни! Виж точка 5 от правилника!
    5.Да НЕ публикуват снимки с големи размери, които затрудняват
    разглеждането на сайта от останалите потребители

от приятели разбрах,че лекарство на име зинерид е много ефикасно още не съм го пробвала но видях ефекта пробвала сам с хума и да ти кажа не беше зле

(скролера ми се изтърка докато стигна до текста моля те както и др преди мен намали аватара )
    Talk to me softly
    There's something in your eyes
    Don't hang your head in sorrow
    And please don't cry

ami nai vajnoto e da po4istva6 liceto si -az polzvam novata seriq na Neutrogena-visibly clear i sum super dovolna ina4e za samite pupki polzvam edno krem4e na Avene-Diacneal mislq 4e be6e i to e mn dobro no si nqmam ideq kolko struva ina4e maika mi e dermatolog i tova koeto tq obiknovenno izpisva na pacientite si e Skinoren a az predi polzvah i Delacin-T i togava bqh stra6no dovolna-sigurno 6te nakaram maika mi pak da mi donese no ako iska6 da pomogne6 na liceto si 6te e hubavo da ne si stiska6 pupkite-moje 4ak kogato imat vruh4e za6toto ina4e stavat edni rani.....ujas
    " I have said nothing, because there is nothing I can say, that would describe the way I feel as perfectly as you deserve it"

1ox vi hora 6e si izbere koe da probvam ...

Повече от фен

Re: PUPKITE...KAK DA SE SPASIM OT TQH

Цитирай Първоначално написано от avri_cool
    hora izpolzvam clearskin na AVON po4istva6t gel s mikrokapsuli 4udesno po4istva liceto no ne se mahat...vsqka ve4er iztiskvam gnoinite pupki i sled tova po4istvam sus lavandulov spirt..no kajete mi po EFIKASNO LEKARSTVO SRE6TU TEH!!!!![/b]
    Ujas!Za6to gi iztiskva6?!?Tova e golqma gre6ka!Po tozi na4in moje da ti ostanat petna!Tova koeto pozlav6 e mnogo dobro,samo 4e ne trqbva da si pipia6 kojata !Probvai za nqkolko dni da ne si gi iztiskva6 i 6te vidi vidimo podobrenie!Pak i ne e huabvo ako skojata ti e predrazpolojena kam poqvata na akne i komedoni da prekalqva6 sas sladkoto i maznite hrani!

KozMetiCHKa
    Guest

da!tova e re6enieto!

sluhai sq...na 21 sam i predi 2 godini se otarvah...no ot 4-5 klas se po4na s teq papki...mnogo bqha..adski mn...sq 6e ti kaja moita istoriq..te mi provaliha jivota..(moje bi... ) ta zna4i hodih s edno mom4e no bqh adski pup4asala...na bradi4kata imah dve RANI GOLEMI KOLKOTO NOKAT NA KOTRETO NA RAKATA..EDNA TAKAVA NA NOSA I NAD VEJDATA DVE TRI..DA NE GOVORIM ZA BELEZI...za da izpolzvash produktii trqbva da znaesh predi tova kakva e kojata ti ...az ot okolo polovin godina sam distributurka na avon..tam ima edin test "kakva e vashata koja" na testa moqta koja izlezna "smesena" za da znaesh...za "smesenata" koja az izpolzvah prozrachniq korektor na AVON ot seriqta Clear Skin i adski mn pomaga za za4erveni petna i papki...stavat na kori4ka i za 1-2 ve4eri se maji predi da legnesh i 6te se mahnat...deistva mnogo i losiona za 4erni to4ki pak na AVON mnogo deistvat...vqrno malko isushavat kojata i na mestata kadeto si imala papka ti se luspi...vse edno si bila na plaj no kato ti se poqvi go mii s voda i se maha vednaga..na men li4no ADSKI mn mi pomogna prozra4niq korektor...adski mn.....Toi e vuv formata na glanc i e muni4ak i odoben i mojish da go nosish navsqkade.... \/ sega...imam samo 1 papka na cqloto lice koqto e zagorqla ot snoshti i taq ve4er ili utre sutrinta 6te q ulu6pqqqqq ....imashe edna tema vyv toq forum"idealna koja-me4ti" -NE!tova ne sa me4ti grijete se za sebe si taka kakto trqbva edno momi4e da polaga griji za sebe si a ako vse pak kojata ti ne e smesena a 'mazna' nai dobriq variqnt e da napalnish dve 4ashi ednata s topla i dr-ta s studena voda i s pamuk vzimash ot toplata i miesh liceto taka zapushvash porite ..posle minavash sas studena voda i gi otpushvash..tova predotvratqva poqvata na pupki i isushava samo PUPKITE NE KOJATA..ako sam vi pomognala i imate o6te vaprosi pishete...az vlizam redovno vav foruma no ne sam regnata....zadavaite vsqkakvi vuprosi kam men po tema 'kozmetika' na vashe razpolojenie sam

blogGreen88
    Guest

akne

This is a good talking about the http://www.yska.info/s-akne.html akne!!I learn a lot more about akne here,I like it.
    I search Yahoo for long time and find here.By the way I found some content on http://www.yska.info another website about it.Also,you can find some other on it,such as http://www.yska.info/s-student-insurance.html student insurance or http://www.yska.info/s-bankruptcy-chapter-7.html bankruptcy chapter 7 or http://www.yska.info/s-software-deployment.html software deployment.
    LOL!Good job and go on talking plz,boys

emi az nqmam takiva problemi da 4ukna na darvo ima mnogo krem4eta sq izbelva6ti i t.n. probai na loreal sa dobri

KozMetiCHKa
    Guest

zdr

Zdravei qvno si prejivqla dosta s tozi problem iskam da te popitam ne6to?az imam 4uvstvitelna koja i nikoga po4ti ne mi izlizat pupki samo pri cikul edna max 2 no predi nqkolko meseca hodih nqkolko puti na kozmetik i liceto mi stana na rani i petna nz pravi mi nqkolko po4istvaniq i ot togava zapo4nah da se poburkvam polzvala sum clearskin no predi tova i se okaza 4e ne e za men poneje kojata mi e mn 4uvstvitelna sega neznam kakvo da pravq imam belezi i ponqkoga obrivi no ne sa pupki i nqma gnoi v tqh molq te kaji mi nqkakuv produkt koito da mi pomogne i da se zali4at vsi4ki laina ot tazi kozmeti4ka blagodarq predvaritelno

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Аз използвам само крем анти-акне на TeenClean и съм много доволна.Само него съм си зела от цялата серия,ама тва не пречи...

аз използвам на avon - от серията CLEARSKIN само кремчето и от второто намазване забелязах че пъпките започнаха да загарят(аз съм в 6 клас )

Re: PUPKITE...KAK DA SE SPASIM OT TQH

Цитирай Първоначално написано от avri_cool
    Ето ти лекарството:
    1.Ползвай почистващ гел сутрин и вечер
    2.Избягвай да си пипаш лицето с ръце
    3.Не изстисквай пъпките си !!!
    4.Посещавай козметик веднъж месечно

Град
    в космоса
    Намажи си хубаво лицето със спирт и след това ги изстискай много здраво след това пак със спирт и накрая със сапун

Тази тема е от 2006 година. Защо пишете в нея?
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Еми да проверявам датата на всеки топик ли :P

Супер фен Аватара на Exothermic
    Мажи се с пикоч всеки ден преди излизане...

Иначе Клийн Клеар май така се казваше,много помага...
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

pitai za skinoren v aptekite mn e efikasno konsultirala sum se s dermatolog samo che efekta se zabelqzva sled mesec i polovina - dva
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си