- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вижте това и се замислете
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Това го знам ама е готино
Много са хубави ...
Thanx
Аз пък не го знаех този сайт...много ми хареса...наистина има над какво да се замисли човек![]()
Koгато човек иска - намира начин,когато не иска - намира причина!
Не съм много съгласен с някои твърдения, но като цяло - струва си.
Еми бива си но не всичко
за мен е вярно от там![]()
И аз така мисля...Първоначално написано от ice^girl
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
И аз...=)_Първоначално написано от priti_kiti
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Готино е, но защо е само за момче към момичеАко сред нас е създателят, нека да направи версия и за момичета деее, та да можем да го пращаме на половинките
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Много ме кефи сайта!![]()
знам ги.много са хубави!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Хехехе и защо аз да направя версия за момиче към момче? Все пак аз съм мъжко чадоПървоначално написано от SEXtreme
Хайде ти направи - нали уж мъжете сме гадни, а пък вие сте нежни чувствителни създания![]()
![]()
Искам да кажа едно голямо благодарско на stasi_girl.Тези неща ги бях виждала някъде,обаче забрявих каде бяха.Много са красиви,макар че не съм много сългасна с всичко,но това е без значение \/ \
/
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
Яки са,смислени,въздействащи,н защо ли на втората половина от второто страшно ми се доспа...мноооого бавно се сменят посланията
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)