- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх ме е да я заведа на дискотека
Значи приятелката ми преди мен е спала с 15-20 момчета, като с повечето е било само за веднъж. ДОколкото знам го е правила и с 2-3 наведжнъж, но не давам гаранция. Доста ми е кофти, защото тя иска да е заведа на дсикотека, а пък мен малко ме е страх. Страх ме е от факта да не дойдат 4-5 от бишите и, които са я ебали, когато си поискат и да кажат ела да те ебем. Просто няма да мога да издържа и ще се сбием и знам какво ще стане. Хем мен ще ме пребият от бой, хем нея ще я ебат пред мен ;(
Доста ми е секано.
А и между другото курвичка ли е според вас?!
eeeeee neeee ti kak mislish...... shtom momchetata q tyrsqt za sex....... ujas emi idete na nqkoq Punk diskoteka ahahah edvali she ima chalgarcheta kato v drugata :P a tfa za gadjeto ti e ... ehehehe mn zle
pich shtom e takava ..... budi s neq prosto za sex-a ... nedei se privurzva shtoto takiva momicheta sa za po sedmica 2...lichno moe mnenie
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
Поредната тъпа тема ...
i kfo i e typoto? ti si mn pretenciozna be tfa da ne znachi che sichki temi sa typi! mi momcheto ima problem, kyf e toq glupaf komentar ili otgovarqsh po temata ili si traesh!Първоначално написано от Qgodka_
Добре като ти е тъпа кво правиш тук?Защо въобще трябва да флуудиш темата?Като не ти е тъпа просто си замълчи има хора на които им е интересноПървоначално написано от Qgodka_
![]()
![]()
![]()
не са свободни съчинения. Не съм от онези, които пускат просто ей така теми да гледат сеир.
awe spored men pyrvo tr da se utochnish s mackata,huu da si pogovorite za neinoto minalo i t.n.da chuesh kvo ti kazva....sled tva q vodish na disko,ako tam vi sreshnat nqkvi drugi prychove,det iskat da q ebat,tq kazva tvyrdo ne,ako pak tq se navie ti si zaminavash i veche si naqsno,che si nqmash priqtelka....tva e spored men..
PP:ako verno e spala s tolkova mn prychove,pomisli si za riskovete ot venericheski bolesti i SPIN,tva sluchaino mi doide na akyla,no reshih da ti go kaja vse pak![]()
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
eehehehehehehe ima v nas sqka subotaПървоначално написано от exploitedteen
![]()
verno! adres molq... :PПървоначално написано от exploitedteen
Слушай сега,какво щи кажа аз.Значи и аз имах такава приятелка,миналата седмица я скъсах понеже не ме кефи по 100 човека да спи.Или само с мен или без мен.Почувствах се кофти и и казах че не искам да сме заедно.А при теб няма за какво да се притесняваш.Отивай с нея на диско,а ако тя изпитва нещо към теб,няма да си легне сас другите които евентуално ще и предложат.Вий да не ти пука,давай смело напред.Ако всеки път се двуомиш нищо няма да стане.ПОне на мен не ми пука и правя всичко на момента.УСПЕХ ПИЧ И ПО СПОКОЙНО.
Секса е като математика-прибавяш леглото,изваждаш дрехите,разделяш краката и се умножаваш. .!.-....{P}Замисли са за неограничените възможности ......
уау...ама ти си си намерил ебаси ку*вето, честно! Както и да е де. Пич...кво да ти кажа - ако и вярваш няма да имаш проблеми. Най-добре я заведи на някоя диско, където тя не е ходила, за да не познава никой от там. Но да ти кажа, че ако някой иска да я е*е няма да я чака да дойде на диско ми напрао ще и звънне или нещо такова, тъй че мисля, че няма нужда за притесненияУСПЕХ!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Няма как да избягаш от миналото. То курва, курва, обаче да И кажат пред гаджето и: "Хайде да те еба в кенефа!"...значи е много лошо курве, защото мъжете нямат грам уважение към нея.
male 4ove4e ti lud li si da hodish s takava tztztz az ako bqh mom4e 6te6e da me e sram i to mnogo ... tq po tvoite dumi e mn zle i koito iska toi q ebe pfff kurva...![]()
Love you Kris !!!
EB*SI K*RV*TA !!! Awe momche s kfa si se hvanalПървоначално написано от а?
![]()
![]()
ujas
![]()
много точно мнение според менПървоначално написано от ^KaSiDi^
напълно съм съгласна
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
вече не е така...преди са е ебали, но сега вече не е такава. Е май е временно докато ходим де,но......Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
еби я докато можеш и хич да не ти пука....
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Първоначално написано от osemenitelia
нещо такова май става
Може да не съм и първия, но поне да съм е ебал повече от всички други събрани заедно![]()
![]()
Първоначално написано от а?
Хич да не те е страх, направете и един групов секс. Нали знаеш, щом не може да победиш, присъедини се :P
То лесно да кажеш ебия докато можеш
ама винаги има момент когато един човек иска да се промени и ако нему подадеш рака ще затане в лаината до над шията
земи мисли преди да правиш нещо
Живота е хубаво нещо!!!
Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)
XXxxx (:Първоначално написано от а?
abe toq forum zapo4va da me kefi vie vsi4ki li ste iztreshtqli ili az hodq sas zatvoreni o4i x)![]()
heh nqma nikakva garanziq tvoqta priqtelka vaobshte da e iskala da te zavede na disko 4e da e samo s teb x) ff ma nali ti si q poznavash x) vaprosa ti e da li e kurva x) za men sigurno e, ma na teb mn ne ti puka shtoto si pi4..ili oshte ne si x)
mn ste otka4ili x)
emi moq otgowor e: kakto kazaha polzwai q samo za sex-a 1-2 dni i posle q zareji na 1-wata presechka koqto sreshnete 2mata
Tq e KURWA shtom e SPALA s poweche ot 3-4 momcheta(moeto mnenie) po hyy se otkaji ot neq i si nameri dr-ga koqto NE e kurwa!