.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69
    а?
    Guest

Страх ме е да я заведа на дискотека

Значи приятелката ми преди мен е спала с 15-20 момчета, като с повечето е било само за веднъж. ДОколкото знам го е правила и с 2-3 наведжнъж, но не давам гаранция. Доста ми е кофти, защото тя иска да е заведа на дсикотека, а пък мен малко ме е страх. Страх ме е от факта да не дойдат 4-5 от бишите и, които са я ебали, когато си поискат и да кажат ела да те ебем. Просто няма да мога да издържа и ще се сбием и знам какво ще стане. Хем мен ще ме пребият от бой, хем нея ще я ебат пред мен ;(
    Доста ми е секано.
    А и между другото курвичка ли е според вас?!

Повече от фен
    eeeeee neeee ti kak mislish...... shtom momchetata q tyrsqt za sex....... ujas emi idete na nqkoq Punk diskoteka ahahah edvali she ima chalgarcheta kato v drugata :P a tfa za gadjeto ti e ... ehehehe mn zle

pich shtom e takava ..... budi s neq prosto za sex-a ... nedei se privurzva shtoto takiva momicheta sa za po sedmica 2...lichno moe mnenie
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Поредната тъпа тема ...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Поредната тъпа тема ...
    i kfo i e typoto? ti si mn pretenciozna be tfa da ne znachi che sichki temi sa typi! mi momcheto ima problem, kyf e toq glupaf komentar ili otgovarqsh po temata ili si traesh!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Поредната тъпа тема ...
    Добре като ти е тъпа кво правиш тук?Защо въобще трябва да флуудиш темата?Като не ти е тъпа просто си замълчи има хора на които им е интересно

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Според мен това са свободни съчинения. Ако все пак е истина, жалко за автора й.

а?
    Guest
    не са свободни съчинения. Не съм от онези, които пускат просто ей така теми да гледат сеир.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37486&start

awe spored men pyrvo tr da se utochnish s mackata,huu da si pogovorite za neinoto minalo i t.n.da chuesh kvo ti kazva....sled tva q vodish na disko,ako tam vi sreshnat nqkvi drugi prychove,det iskat da q ebat,tq kazva tvyrdo ne,ako pak tq se navie ti si zaminavash i veche si naqsno,che si nqmash priqtelka....tva e spored men..

PP:ako verno e spala s tolkova mn prychove,pomisli si za riskovete ot venericheski bolesti i SPIN,tva sluchaino mi doide na akyla,no reshih da ti go kaja vse pak
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    eeeeee neeee ti kak mislish...... shtom momchetata q tyrsqt za sex....... ujas emi idete na nqkoq Punk diskoteka ahahah edvali she ima chalgarcheta kato v drugata :P a tfa za gadjeto ti e ... ehehehe mn zle

aaaaaa uaaaaaaaauueeeeeeeeeeee kyde ima punk diskoteki bre???
    i kakwo predstavlqvat to4no??
    eehehehehehehe ima v nas sqka subota

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    туй не се брой, защото в нас е всеки ден...
    verno! adres molq... :P

Град
    БУРГАС
    Слушай сега,какво щи кажа аз.Значи и аз имах такава приятелка,миналата седмица я скъсах понеже не ме кефи по 100 човека да спи.Или само с мен или без мен.Почувствах се кофти и и казах че не искам да сме заедно.А при теб няма за какво да се притесняваш.Отивай с нея на диско,а ако тя изпитва нещо към теб,няма да си легне сас другите които евентуално ще и предложат.Вий да не ти пука,давай смело напред.Ако всеки път се двуомиш нищо няма да стане.ПОне на мен не ми пука и правя всичко на момента.УСПЕХ ПИЧ И ПО СПОКОЙНО.
    Секса е като математика-прибавяш леглото,изваждаш дрехите,разделяш краката и се умножаваш. .!.-....{P}Замисли са за неограничените възможности ......

Голям фен
    уау...ама ти си си намерил ебаси ку*вето, честно! Както и да е де. Пич...кво да ти кажа - ако и вярваш няма да имаш проблеми. Най-добре я заведи на някоя диско, където тя не е ходила, за да не познава никой от там. Но да ти кажа, че ако някой иска да я е*е няма да я чака да дойде на диско ми напрао ще и звънне или нещо такова, тъй че мисля, че няма нужда за притеснения УСПЕХ!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мега фен
    Няма как да избягаш от миналото. То курва, курва, обаче да И кажат пред гаджето и: "Хайде да те еба в кенефа!"...значи е много лошо курве, защото мъжете нямат грам уважение към нея.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    male 4ove4e ti lud li si da hodish s takava tztztz az ako bqh mom4e 6te6e da me e sram i to mnogo ... tq po tvoite dumi e mn zle i koito iska toi q ebe pfff kurva...
    Love you Kris !!!

Re: Страх ме е да я заведа на дискотека

Цитирай Първоначално написано от а?
    Значи приятелката ми преди мен е спала с 15-20 момчета, като с повечето е било само за веднъж. ДОколкото знам го е правила и с 2-3 наведжнъж, но не давам гаранция. Доста ми е кофти, защото тя иска да е заведа на дсикотека, а пък мен малко ме е страх. Страх ме е от факта да не дойдат 4-5 от бишите и, които са я ебали, когато си поискат и да кажат ела да те ебем. Просто няма да мога да издържа и ще се сбием и знам какво ще стане. Хем мен ще ме пребият от бой, хем нея ще я ебат пред мен ;(
    Доста ми е секано.
    EB*SI K*RV*TA !!! Awe momche s kfa si se hvanal ujas

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=37486&s

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    awe spored men pyrvo tr da se utochnish s mackata,huu da si pogovorite za neinoto minalo i t.n.da chuesh kvo ti kazva....sled tva q vodish na disko,ako tam vi sreshnat nqkvi drugi prychove,det iskat da q ebat,tq kazva tvyrdo ne,ako pak tq se navie ti si zaminavash i veche si naqsno,che si nqmash priqtelka....tva e spored men..

PP:ako verno e spala s tolkova mn prychove,pomisli si za riskovete ot venericheski bolesti i SPIN,tva sluchaino mi doide na akyla,no reshih da ti go kaja vse pak
    много точно мнение според мен напълно съм съгласна
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    male 4ove4e ti lud li si da hodish s takava tztztz az ako bqh mom4e 6te6e da me e sram i to mnogo ... tq po tvoite dumi e mn zle i koito iska toi q ebe pfff k***a...
    вече не е така...преди са е ебали, но сега вече не е такава. Е май е временно докато ходим де,но......

еби я докато можеш и хич да не ти пука....
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от osemenitelia
    еби я докато можеш и хич да не ти пука....
    нещо такова май става
    Може да не съм и първия, но поне да съм е ебал повече от всички други събрани заедно

Доста ми е секано.

Хич да не те е страх, направете и един групов секс. Нали знаеш, щом не може да победиш, присъедини се :P

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Значи приятелката ми преди мен е спала с 15-20 момчета
    А колко е годишна приятелката ти? И ти сигурен ли си за тия "15 - 20" броя? Да не се прави нещо на интересна и да те послъгва? Не вервам да си и светил

То лесно да кажеш ебия докато можеш
    ама винаги има момент когато един човек иска да се промени и ако нему подадеш рака ще затане в лаината до над шията
    земи мисли преди да правиш нещо
    Живота е хубаво нещо!!!
    Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)

Доста ми е секано.
    XXxxx (:
    abe toq forum zapo4va da me kefi vie vsi4ki li ste iztreshtqli ili az hodq sas zatvoreni o4i x)
    heh nqma nikakva garanziq tvoqta priqtelka vaobshte da e iskala da te zavede na disko 4e da e samo s teb x) ff ma nali ti si q poznavash x) vaprosa ti e da li e kurva x) za men sigurno e, ma na teb mn ne ti puka shtoto si pi4..ili oshte ne si x)
    mn ste otka4ili x)

emi moq otgowor e: kakto kazaha polzwai q samo za sex-a 1-2 dni i posle q zareji na 1-wata presechka koqto sreshnete 2mata
    Tq e KURWA shtom e SPALA s poweche ot 3-4 momcheta(moeto mnenie) po hyy se otkaji ot neq i si nameri dr-ga koqto NE e kurwa!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си