- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без гума
А бе хора като правите секс без гума как сте сигурни, че няма да стане фал!?
не са сигурни - просто са тъпи и не им пука...Първоначално написано от xaxaьаьа
(или са женени...хаха)
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
axammm \Първоначално написано от SEXtreme
/ \
/ \
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Не можеш да бъдеш сигурен, затова не го прави ако не ползвате и друг вид предпазни средства ... хапчета, спирали и тнн. Ако не си с постоянен партньор, задължително с презерватив, а ако си и си уверен/а в чиатота му действайте с хапчета и тнн... и няма опасност, а за още по-голяма сигурност просто действайте с прекъсване на половия акт, т.е да не се свършва в нея.
Това поколение хапчета, което се предлага днес на пазара не само предпазва ефективно от бременност, но и влиае благоприятно на кожата и косата и други неща. Ако са подбрани правилно разбирасе, което се прави след хормонални изследвания. Ако са пити на своя глава или просто лекаря ги е дал без изследвания (щото работи с тях примерно и прибира пари) може и да доведат до нежелани реакции, но чак епилепсия ...![]()
I LOVE MY SEX
az pravq!Първоначално написано от xaxaьаьа
и от къде си сигурна, че няма да станеш майка след 9 месецаПървоначално написано от {{{P}}}
Бе то и с презерватив не е 100% сигурно.
Първоначално написано от girlka
Глупости, пълни глупости а от спин как ще се предпазиш???
Само ние семейните може да си го позволим(дори и тогава не знаеш дали твоя човек не е кръшнал, ама това е друга тема)
За да не отварям нова тема, трябва ми малко инфо:
Има ли такива хапченца които се намокрят и момичето си ги слага преди полов акт, какво представляват, есt...
Напълно съм съгласен с поста ти girlka .. противозачатъчни не бива да се пият на своя отговорност и дори под лекарско предписание .. задължително е хормоналното изследване .. имам три приятелки, които пиха такива хапчета на своя глава и нещо им се наруши хормоналната обмяна и сега всеки месец ходят на лазерна епилация, да си махат мустаците .. избиха им едни твърди и черни косми, като мъжкитеПървоначално написано от girlka
![]()
И това само задето не са подбрали правилно противозачатъчните .. попитали аптекарката и тя им предложила някакви като много добри с мъжки хормони за 100% гаранция против забременяване .. пък какво им дойде до главата![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
omg...pich nali kato ti doide da se izprazwash go wadish na wunka i dawash ruchno i i se tochish na korema :P![]()
Не не са. Повечето не начинаещи го правят без презерватив дори с несигурен партнйор. Просто защото не осъзнават опасноста,това става когато недай си боже се заразят и чак тогава им идва акъла какво са правили и кака са си съсипали живота за едното е*ане без гума. Най-сигурния начин си остава с презерватив. Да,всички казват,че е 100 пъти по-яко без,но и е 1000000 пъти по-опасно същевременно. Заслужава ли си ? Първо действаш,после мислиш - това е проблема на огромната част от "практикуващите"-проблем,който може да ти сгорчи живота,или да ти го отнеме..Първоначално написано от exploitedteen
Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.
да, аз ползвам такива, кават се "Фарматекс",няколко пъти съм обяснявала ,но нищо още един път ще...нали затва сме тук да си помагамеПървоначално написано от InHell
аз ползавм Фарматекс, и въпреки това приятелят ми не свършва в мен,защото се притесняваме да не стане някой гаф....въпреки че знаем,че възможнстта да забременееш е колкото, ако жената е със спирала....
но иначе на мен ми ги изписа гинекологът ми и май не трябав да се използавт без предписание... приличат на разтворимите витамини. намокрят се с вода и се слагат възможно най-дълбоко /доста се разкашкват от водата още преди да се сложи във влагалището/, след 10 мин вече може да се прави секс, действат 3 часа
тези, които ползвам аз са 12 таблекти 6-7 лв струват
и още мога да пиша, ако имаш няакни други въпроси питай...
То не виждам каде точно е разликата но хайде ...Първоначално написано от SEXtreme
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
@shadow4e
Ако имаш време и не ти се хабят усилия, напиши ми всичко което знаеш (защото имаш опит, не за друго), защото искат да ме изнасилват без презерватив, и целта на занятието е да се свърши работата както трябва. Не ни трябват за постоянно - 1-2 пъти най-много. Гинекологът на моята кака й е казал за тези таблетки, но ми трябва мнението на някой experienced със тях.
Абе чичоо посочи ми кое по-точно от поста ми е "пълни глупост"Първоначално написано от 0087
![]()
И изобщо прочете ли защо съм го написала .... и казала ли съм, че предпазват от венерически болести ... ареее у лево ...
_FroZeN_TeaRs_ всички противозачатъчни хапчета съдържат едни и същи два хормона. Разликата е в дозировката ... и това с окосмяването е мит.![]()
I LOVE MY SEX
mislq 4e tva e mn vajno vav seksa
podkrepqm vs mneniq
![]()
по твое желание ще те изнасилват? тоест ще ви бъде каот игричка или?Първоначално написано от InHell
нз, обаче на листовката пише, да го използват жени което са раждали или не им понасят нормалните противозачатъчни, а ти на колко си години,нз трябав и ти да говориш с гинеколог според мен...
а и още нещо, тоав не са хормонални таблекти!
ако се сещаш питай нещо по-конкретно,защото така не се сещам
Ми аз правя....и да ти кажа досега(да чукна на дърво) не съм забременяла...но трябва партньора ти да е сигурен и опитен...иначе винаги спрезерваив докато не си сигурен...с когокакво правиш...![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Сигурна съм, защото пия противозачатъчни. И съм много доволна. Въпреки това не му давам мн мн да свършва в мене.. за всеки случай... Но това е за хора, които са с постоянен партньор и са си единствени партньори. Т.е. не кръшкат. А иначе ако не водиш редовен полов живот и особено ако е с различни партньори -> ПРЕЗЕРВАТИВ. Но откакто пия противозачатъчни и забравих за проблемите със забременяването (скъсани презервативи ала бала). И въпреки всичко е нужна мн стриктна лична хигиена... Винаги преди и след секс трябва да се къпете или да използвате антибактериални интимни кърпички. Иначе... инфекцията е на лице.
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
[quote="shadow4e"]Не е за мен, просто няма къде да си го сложа :P. За приятелката ми е, а нейният гинеколог и е подхвърлил за подобни хапченца, и реших да поразпитам. И двамата не сме teen.Първоначално написано от InHell
![]()
Когато човаек е с постоянен партньор, няма нищо лошо в секса без презерватив. Сигурна съм, че няма да има фалове, защото вярвам на гаджето си - достатъчно отговорен и не би направил нещо ако има дори минимален риск. И знаем как да се пазим. А който е писал, за това колко са полезни противозачатъчните - да почете още малко из медицинските сайтове, такова нещо като полезен контрацептив (изключвам презервативите) няма.