- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета и момчета - свирките?
понякога н устата, друг път навън, зависи от настроението
i az takaПървоначално написано от shadow4e
![]()
mnogo dobar vapros s prezervativ li mu duha6 ili toi nakraq si go slagaПървоначално написано от TeroglisT4o
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
mi az obi4am nqkoe momi4e kato mi prai svirki da galta vsi4ko ili pak v/u liceto i ama tva vtoroto sam go prail edin pat i to be6e bez da kazvam na momi4eto 4e svar6vam.... e ako ne iska momi4eto 6te nahvyrlq vajetata pod kilima ili tam kotu ima
![]()
![]()
momi4eto poema vs v ystata est
предлагаш ли?момичета и момчета - свирките?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
И аз...Първоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Библията ви учи да обичате ближния си, а Кама Сутра ви учи да ближете обичния си!
az sam saglasen samo ako posle te naeba mnoo qko i svar6a v ustata ti :PПървоначално написано от Анонимко
nai interesnoto e 4e ako kaja istinata avtomati4no popadam v grafa "kurvi" no pa boli me fara
gultam i mi haresfa...malko e kofti dokato sfikne6 s iztlaskvaniqta ako moga taka da kaja ama posle pa ti e qko...i kato gulta6 posle cql den ne ti se qde
ina4e ne obi4am samo po korema ne 4e ne obi4am ama e protivopokazno zaradi obicata na pupa
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
ми най-често на лицето, когато няма как да се чисти в устата и понякога на циците
Аз обичам по корема, обаче получавам обрив.
Ммм по коремчето.
По лицето...незнам, нещо не ме влече и за сега нямам намерение да гълтам, по-нататък може и да си помисля ...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
по лицето и в устата...рядко на други места ама според мен е както научиш момичето няма нищо гнусно да и свърваш на лицето...
като лижа не че цялата ми уста и около нея не става в мъзга ама за това кой да се сети...![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Първоначално написано от Анонимко
Mi ne me e sram da si priznaq,4e i az sym taka! Pravila sym mn.pove4e svirki otkolkoto sex i vinagi gyltam.. izpitvam ogromno udovolstvie ot tova,4e zadovolqvam napylno mom4eto..pove4eto mom4eta mn.se kefqt da im gyltat spermata ,a i vkusa nikak ne e gaden.. vqrno,4e se razli4ava na pove4eto mom4eta..edin pyt e solena,gor4iva..ponqkoga dori sladka,no mi haresva![]()
гълтайте гълтайте![]()
подкрепям теПървоначално написано от Jimihumuhumunuk
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
kadet mi padne kak v ustata kato posle 6e q celuvam![]()
Don't be a looser,be a chooser!
Ами най-често в устата.
На лицето е кофти, ако влезне в окото.![]()
Иначе и по корема, на гърдите, но както казах най-често в устата.![]()
по-скоро "-мяташ където падне"![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Когато е свършвал, все е било в устата...нямам проблеми с това, приятно ми е. Хммм, сега като се замислям, не съм го питала той къде предпочита....![]()
Аз много обичам моя фр да свърши някъде по мен,дори и в устата ми!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Напоследък в устата. До капка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не гълтате ?брей...аз не мога да си представя нещо друго,главното е да си свърша работата,която е приятна и възбуждаща,пък и кога как ,соленичко,гнусно няма.Обичайте се и си гълтайте,полезно и вкусно с малко калории,препоръчвам
![]()