- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета и момчета - свирките?
vzemete se pregledaite nqkude beПървоначално написано от пайнера
Ебати педала тъп си, никой нема да ти се върже, ебати лайното усрано олигофренско създание.. А ти срасне даноАлкохолик прост!
Помогнете ми моля.Изредиха ми се 9 момчета и всичките ми се изпразниха в устата.Сега ми се гади боли ме корем и имам разстройство.Моля кажете какво да правя-страх ме е да кажа на мама,а тати е педал алкохолик .Помогнене МОЛЯ
Най-4есто гълтам. Кофти е да те омаже някъде, особено пък ако няма баня наблизо да се поизмиеш. Освен това мен не ме е гнус, както 4етох, 4е доста девойки се изказват. Не намирам, 4е има от какво да се гнуся.
А при секс, тъй като го правим предимно с презерватив, си свършва вътре. Ако е без, тогава примерно по корем4ето, или дупето, или изобщо някъде по тялото ми. Единствено по лицето не давам, не ми е приятно![]()
![]()
Робинята на Quench
Не всеки път, когато му правя свирка свършва-просто в повечето случаи е прелюдия към секса. Иначе си гълтм. А когато правим секс без презерватив-по коремчето ми свършва.
Предпочитам в устата,не ми е гнусно,не се чувствам униженаОсвен това колкото и да е неприятен вкуса понякога,гълтам веднага и сичко е ОК
Обожавам да правя свирки на приятеля ми и да му доставям удоволствие
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
някой беше казал с мокри кърпички. как я правите тази работа като не свършва на коремчето или някъде по тялото и? а ако тя въобще не обича да е по нея или да гълта? омазвате чаршафите ли? че то за 1 вечер колко чифта чаршафи ще ми трябват.....
Тази тема е доста стара и ...... видях, че в нея е писала SEXtreme. Лека й пръст! Много е жалко, когато загине един млад човек, още невидял живота...
\Първоначално написано от Анонимко
Robart de Niro be6e kazal "Ti lud li si?Nali s taq usta celuva decata" v slu4aq mene![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А така и азПървоначално написано от PLAMENKO
![]()
Лека й пръст!Първоначално написано от shadow4e
Какво се е случило?
![]()
Ami kakto doide ...
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
kato praa sfirki i ne gultam seedno ne sum praila ni6to![]()
Първоначално написано от Анонимко
neshto burkash
izob6to ne e su6toto piknqta e mn po te4na i miri6e
spermata e topla i po gusta i e mn priqtno kato se izlee vurhu tebe ili v ustata ti otna4aloto vkusa i ne priqten az 1viq put 6tqh da povurna ama posle stava qko
Когато сме вкъщи го хвърлям на бомбите й или на дупарката! Ако обаче го лапа навън - направо го хлъзвам по гърлото...