.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от пайнера
    най ми е интересно момичетата да се изкажат за тях кое е оптималния вариянт
    и така пички къде най-обичате да ви омазваме
    vzemete se pregledaite nqkude be

Guest

Re: момичета и момчета - свирките?

Ебати педала тъп си, никой нема да ти се върже, ебати лайното усрано олигофренско създание.. А ти срасне дано Алкохолик прост!

Guest
    Помогнете ми моля.Изредиха ми се 9 момчета и всичките ми се изпразниха в устата.Сега ми се гади боли ме корем и имам разстройство.Моля кажете какво да правя-страх ме е да кажа на мама,а тати е педал алкохолик .Помогнене МОЛЯ

Мега фен
    Град
    SF
    Най-4есто гълтам. Кофти е да те омаже някъде, особено пък ако няма баня наблизо да се поизмиеш. Освен това мен не ме е гнус, както 4етох, 4е доста девойки се изказват. Не намирам, 4е има от какво да се гнуся.
    А при секс, тъй като го правим предимно с презерватив, си свършва вътре. Ако е без, тогава примерно по корем4ето, или дупето, или изобщо някъде по тялото ми. Единствено по лицето не давам, не ми е приятно

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не всеки път, когато му правя свирка свършва-просто в повечето случаи е прелюдия към секса. Иначе си гълтм. А когато правим секс без презерватив-по коремчето ми свършва.

Предпочитам в устата,не ми е гнусно,не се чувствам унижена Освен това колкото и да е неприятен вкуса понякога,гълтам веднага и сичко е ОК Обожавам да правя свирки на приятеля ми и да му доставям удоволствие
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    някой беше казал с мокри кърпички. как я правите тази работа като не свършва на коремчето или някъде по тялото и? а ако тя въобще не обича да е по нея или да гълта? омазвате чаршафите ли? че то за 1 вечер колко чифта чаршафи ще ми трябват.....

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Тази тема е доста стара и ...... видях, че в нея е писала SEXtreme. Лека й пръст! Много е жалко, когато загине един млад човек, още невидял живота...

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Където падне.Не в устата!!! Гадно е !
    \
    Robart de Niro be6e kazal "Ti lud li si?Nali s taq usta celuva decata" v slu4aq mene
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Враца city
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    епа на циците предполагам
    А така и аз

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Тази тема е доста стара и ...... видях, че в нея е писала SEXtreme. Лека й пръст! Много е жалко, когато загине един млад човек, още невидял живота...
    Лека й пръст!
    Какво се е случило?

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Ami kakto doide ...
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Guest
    kato praa sfirki i ne gultam seedno ne sum praila ni6to

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Na men ne mi e priqtno da me omazvat,kydeto i da bilo.Are az she te opikaq i she te pitam dali ti e priqtno
    neshto burkash izob6to ne e su6toto piknqta e mn po te4na i miri6e spermata e topla i po gusta i e mn priqtno kato se izlee vurhu tebe ili v ustata ti otna4aloto vkusa i ne priqten az 1viq put 6tqh da povurna ama posle stava qko

Рицар
    Guest
    Когато сме вкъщи го хвърлям на бомбите й или на дупарката! Ако обаче го лапа навън - направо го хлъзвам по гърлото...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си