.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    kikiiiiiii
    Guest

neznam dali sum debela ili na men taka mi se struva

ne moga da razbera az li sum debela, izglejdam li taka ili prosto si vaobrazqvam. 171 cm sum i sum 51 kg. Neznam......... nadqvam se 4e si vaobrazqvam

Голям фен
    Град
    United We Love You
    iii dobre nie kakvo da napravimm sq...?? nito sme te vidqli na snimka che da kajem ... se 1 da kaja mi az sym 162 i sym 73 kila slaba li sym ili taka mi se struva?!
    т. 2, 9

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    iii dobre nie kakvo da napravimm sq...?? nito sme te vidqli na snimka che da kajem ... se 1 da kaja mi az sym 162 i sym 73 kila slaba li sym ili taka mi se struva?!
    не, не си слаба а си дебела.
    За момичето с темата килограмите ти са идеални ако мислиш, че си дебела свали не повече от 1-2 килограма.

Мега фен
    1-2 килограма няма да променят изгледа ти. Висока си и най-вероятно няма да ги свалиш само от едно място, следователно няма смисъл.

Хехехеее как ги закова не 50, не 52, а точно 51 Браво! В един момент се смяташе за нормално момичето да тежи височината си минус 110 за да се смята за стройно. Сега е височината минус 120. Какво ли ще бъде след още десетина годинки

Съотношението височина-тегло не е всичко, така че не виждам защо си съобщаваш мерките по форумите. Погледни се в огледалото или питай някой, който те е виждал на живо, и ще си отговориш на въпроса си ли или не си дебела.
    А иначе може да си слаба, но отпусната, може да натрупваш мазнини неравномерно, или да имаш много целулит.

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от bimbo
    Хехехеее как ги закова не 50, не 52, а точно 51 Браво! В един момент се смяташе за нормално момичето да тежи височината си минус 110 за да се смята за стройно. Сега е височината минус 120. Какво ли ще бъде след още десетина годинки

Съотношението височина-тегло не е всичко, така че не виждам защо си съобщаваш мерките по форумите. Погледни се в огледалото или питай някой, който те е виждал на живо, и ще си отговориш на въпроса си ли или не си дебела.
    А иначе може да си слаба, но отпусната, може да натрупваш мазнини неравномерно, или да имаш много целулит.
    Съотношението височина-120=кила е за манекенките. Не е толкова странно че е точно там, и аз съм така.

Но килата и височината нямат никакво значение. Има значение само това как изглеждаш. Ако ни дадеш снимка, ще можем да ти кажем, иначе - не мога да твърдя нищо. Звучиш като слаба или по-скоро като нормална, но е важно само как изглеждаш.

Мерките ти са си напълно нормални - т.е. слаба си.
    Нямаш нужда да сваляш......
    И аз постоянно си въобразявам,че съм дебела.
    Един път кат се погледан имам чуството,че съм слаба,
    друг път че съм дебела...
    Нормално е,спокс
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Супер фен
    Идеални са ти килограмите!Коя тъпанарка ти е натякнала,че си дебела?Много си си слаба!Няма да слушаш тези които ти завиждат!Но ако искаш може 1-2 кг да свалиш!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Според мен си точно добре.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Perfect si =D>

Супер фен Аватара на Barbie
    offf, macka, jivei si jivota we...ko se vteliosva6 za kilogrami...."debela li sum, slaba li sum, hubava li sum, ne sum li"...malko po spokoino...merkite ti zvy4at syper...ama kakvo si trugnala da se vpisva6 v nekakvi standarti...vajnoto e da si zdrava i da si dovolna ot jivota hubava si si, za6toto si si ti

oooooooo mnogo si si dobre za viso4inata spored mene...vupreki 4e trqbva da skivame i snimka...ako iska6 sloji...
    Kogato te vidqh se strahuvah da te dokosna,
    Kogato te dokosnah se strahuvah da te imam,
    a sega,kogato te imam me e strah da ne te izgubq...

Повече от фен

Re: neznam dali sum debela ili na men taka mi se struva

Цитирай Първоначално написано от kikiiiiiii
    ne moga da razbera az li sum debela, izglejdam li taka ili prosto si vaobrazqvam. 171 cm sum i sum 51 kg. Neznam......... nadqvam se 4e si vaobrazqvam
    I az sum gore dolu kato tebe 172-53 kg i az se mn se 4udia dali triadva da otslabna o6te malko ili sum si dobre.

Цитирай Първоначално написано от Estranged
    Цитирай Първоначално написано от bimbo

Съотношението височина-120=кила е за манекенките. Не е толкова странно че е точно там, и аз съм така.

Но килата и височината нямат никакво значение. Има значение само това как изглеждаш. Ако ни дадеш снимка, ще можем да ти кажем, иначе - не мога да твърдя нищо. Звучиш като слаба или по-скоро като нормална, но е важно само как изглеждаш.
    Ba*i az 33 kilograma li tree sam po izchisleniqta za manekenite tiq sa nekfi veiki kade oshte malko she se stroshat

P.P. po temata . super klioshtava si trenirai neshto

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Според мен темата е със съвсем друга цел...
    Абе що не я беше кръстила "Вижте колко съм слаба!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си