- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- (За момичетата) Как харесвате да се обличат момчетата?
Пънкарчетата смъкнати ли са? Аз не съм виждал смъкнат ПЪНКАР... ако имаш снимка я постни тук да видяПървоначално написано от SEXtreme
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
А защо няма отговор нормално облечен?!...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Ами за мен аз съм си нормално облечен , а за друг може да не съм нормално облечен... затова няма отговор нормално облечен... а ти нормално облечена ли си?Първоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Подвеждащ въпрос. Под нормално имах предвид да не е с прилепнали дрешки, но да не са и изсулени ...Първоначално написано от skate_warrior
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
V KOSTUMI ZA6TO NQMA
ХахахХАХАхахА .... еми защото така ! \Първоначално написано от the_o.c_girl
/
Имааааааа korn___Първоначално написано от exploitedteen
Еми добре де....Първоначално написано от skate_warrior
Имах предвид всякъкви смъкнати, щото и чалгари има смъкнати и метъли и всякви....може и да бъркам де - не съм на вътре в пънка
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Бих казала,че страшно харесвам момчетата в стил"рапъри"и все по такива се заглеждам.Мразя да видя някой с впита блуза по тялото.
Аз харесвам момчета с широки панталони,не смъкнати до коленете или пък впити,а просто свободни.С развлечени суичъри,кецове,раници и разрошени коси(повечето от момчетата,по които си падам мязат малко на клошри)
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
АХахаХХАХАхахХАХАХАПървоначално написано от soul
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
ми то клошарската мода е много забавна и в всякакви аспекти, мен също ме кефи. То не са накъсани дънки, блузи, дрехи с кръпки... а по едно време по повечето магазини неможеше да се види дреха само с един вид платПървоначално написано от skate_warrior
не мисля че това се разбира под 'клошари'...Тц цПървоначално написано от FikyScHetOo
На същото мнение съм \Първоначално написано от Jamalska
/
И наистина научете се да използвате търсачкатаА и защо все се ограничавате до тези две крайности
Разбира се, че не се наричат клошариПървоначално написано от Jamalska
П.П. не го използвам като обида
Slabi4ki s smuknati drehi,a prilepnalite drehi i nai-ve4e dunki mi izglejdat mnoo geiski
Duhaite supata we tiinove!
И това го казва кой?...Гост....ясноооПървоначално написано от Анонимко
Харесвам момчетата да се обличат както им отива, според фигурата им и разбирасе да се харесват така
Dnes se ubeduh 4e tova niama koi znae kolko zna4enie,za6toto vidiah edno mom4e koeto po princip mi haresva s malko po prilepnala bluza{ne plutno po tialoto} i dunki i pak si be6e gotin.A we ako mom4eto e hubavo ako 6te kato ka6ar da e oble4en pak 6te e gotin{ili pone za men}
Определено ако момчето има добре оформено тяло е хубаво да бъде с блузка по тялото...но не чак толкова прилепнала...за панталона също да не е много прилепнал,но все пак да очертвава малко краката...
Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~
Смъкнати !![]()
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !{{{}}}
Първо какво означава 'фешън дрешки' и второ какво против тях имате? /ако понятията ни за тях съвпадат/..![]()
Фешън са тези дънки, които на места са като дрипи. Фешън са и кожените якета, които имат най-малко 186 нашивки "Shell" или тем подобни...Първоначално написано от machoka
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Сигурно е като тоя педал.
http://store3.data.bg/raddison/2006%...ction%2047.jpg
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
AAAAAAAAAAAAAAA! Очите ми!