- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- (За момичетата) Как харесвате да се обличат момчетата?
Е тва уби всичко детско у мен.КОй болен мозък е измислил тва?
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
хахах стига бе и една по-официална чантичка щеше да му стои добре в унисон с облеклото![]()
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от `Death`Whore`
ААААААААА! И аз така викам!![]()
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Първоначално написано от `Death`Whore`
аАхахахалудо..
ми.. не разбирам защо отричате екстравагантносттаТова, че не е общоприето ли ви притеснява? Аз приветствам находчивостта и импровизацията и ако не живеехме в толкова ограничено общество, може би щях да се доближа в стила си до горепосочените.. /е, не баш в такава степен де/
![]()
Te май обикалят гетата и гледат как се обличат клошарите там и оттам взимат идеи.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Не позна че е половер....това е шал против измръзване в юлските дни...Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
мен пък пича ме кефи.всяка дреха сама по себе си е яка ама така съчетани-ляк
Оооф тея дет са праят на големи газета като се обличат като рапъри и се опитват да се докарат на жалки копия на 50 цент примерно, са ми напрао противни... мн им се нервя, мн се надъхват нещо и се мислят за голямата работа.поне с такова впе4атление съм останала.виж по-тесните дрехи седят мн по-яко щото донякаде подчертават фигурата и.. абе поиче ме кефят.ама сега съм вманиачена по момчета,носещи розови блузи или ризи.изобщо не е педераско и е някво мн суперско.пък и не всяко момче би се престрашило...![]()
men me kefat futbolischetata..
т. 2, 9
V anketata sa 2te krainosti kato gledam.Az obi4am ne6to sredno. Ne prekaleno smyknato, no se pak svobodno. Za prilepnalite dre6ki..zavisi ot mom4eto 6toto bez da se obijdam ama mnogo se sre6tat det napravo na geove prili4at. Ne trqbva da se prekalqvavajno e da e udobno i se pak da izglejda dobre. Rapyrite ...ama teniski kat roklq
trqbva da e stilno
![]()
Момчета в стил "Мишо Шамара" или "50 цента" са ми много смешни незнам защо-лично мнение.Предпочитам момчета който в "крак" с модата.
Някои готини дънки с кръпки примерно и с някоя хубава тениска ще е супер![]()
![]()
![]()
тоя пич така не става....ма глей ся без дрехи ще му е 4083769058 по добре....Първоначално написано от exploitedteen