- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- razkajete nai eroti4nata si fantaziq :)
hi nadqvam se temata mi da ne e triviana kato drugite no 6te mi e interesno da nadnikna v nai sakrovennite vi eroti4ni fantaziikoito ima smelost da se razkrie neka pi6e
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Хубавите еротични фантазий не се раждат тукотака ... и за да избегна клишетата който се пишат по тази тема ще кажа ча най-добрите фантазий се раждат тогава когато си предразположен да мислиш еротично ... евентуално по време на любовната игра преди секса
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
az 2-ma negri 1-kitaec, 1-zdrav bulgarin i 1 ciganin s kamera da ni zasnema![]()
nesam mnogo saglasna mislq si 4e vseki ima nqkakva eroti4na fantaziika v glavata si koqto iska da mu se slu4i no kakto i da e vseki si ima mnenie po vaprosa![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
em na polqnka no6t pod zvezdite s momi4eto koeto obi4am samo dvamata sami ogrqvani edinstveno ot lunata si4ko stava bavno gledame se 2mata az gledam ustnite i liceto i ogrqno ot lunnata svetlina iskam da q cceluna 4udq se dali tq iska i v s16tiq duh sled okolo 1-2 4asa praim lubov![]()
otivam v ofisa na firma ******* kadeto pravi brigadite za USA i tam ima edno momi4e nqma da kaja kak se kazva... no 6te otbeleja 4e e super macka... ta mn bih iskal da ostana nasame s neq v ofisa i da napraim div sex v/u biuroto iahh znam 4e i tq go iska
![]()
![]()