- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Как да го възбудя следващия път максимално?
s priqtelq mi bqhme na kupon i se usamotihme.mn puti mu e stavalo no ne sme pravili sex.sega iskahme no ne mu stana.help
kak da go vyzbudq sledvashtiq put maksimalno??? pls mn mi trqbva pomoshta vi
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
zabravih da dobavq 4e sme devstveni
6tom mu e stavalo na priqtelq mu nqma ni6to ot fizi4eska gledna to4ka.ako ste bili na kupon i e bil piinal powe4e ni6to 4udno 4e ne mu e stanal.ako ne prosto upitaite s po dalga lubivna igra a 6tom i dvama ste detstweni moje i prosto da se e pritesnil
ami 6tom ste bili na kupon nai veroqtno e bil piinal i zatva ne mu e stanal. a ina4e edna svirka mu odari i ne samo 6te mu stane mi...nz kvo![]()
vij sq baby i na men mi se slu4i edin pat prosto bqh prekalil s alkohola ma np to mom4eto e bilo malko piinalo i se e pritesnilo po princip momi4etata se pritesnqvat ot tova 4e ne mogat da vuzbudqt mom4e ne 4e ne sa privlekatelno no vsi4ko e do psihi4eska naglasa optai s oralen sex moje da pomogne
Първоначално написано от Анонимко
ami 6tom ste bili na kupon nai veroqtno e bil piinal i zatva ne mu e stanal. a ina4e edna svirka mu odari i ne samo 6te mu stane mi...nz kvo Smile
hahahahahhaha KoTeTo_90 prava si .. !
ili se e pritesnil ili e ot alkohola....a kak da go vazbudishmi nejni i leko agresivni dokosvaniq liz bliz tuk tam i vs e ok
![]()
Love you Kris !!!
най-бързият начин е свирка- винаги действа,ако не на 5 мин,то на 30-тата ще станеспокс, следващите пъти няма да има проблем
ахахаха........ аз за детвствено момче не съм чувал да има , а вие ?!
възбудата си идва от самосебеси си само като го погалиш по-нежно. докосвай го по интимните места. гали го плавно, без натиск, не бързай за никъде. направи му след това един стриптийз и гледай кво става...![]()
![]()