- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика предпочитате???
Много се чудядори аз самата кой предпочитам. Някой път ми харесват кючеците, а друг направо ми се поврръща от тях.... Е все пак си знам, че винаги ще харесвам dance музиката. Искам да чуя вашто мнение, за да знам все пак кой каква музика предпочита..........
![]()
obojavam retroto vuv vsqko edno otnoshenie...no ina4e nqmam opredelen stil ot vseki mi xaresva po ne6to;0
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Принципно обичам всякаква музика . Предимно слушам метъл и хард рок . Нооо ... си зависи от настроението
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Слушам предимно метъл и отвреме на време хаус.
I'm darkness, I'm anger, I'm pain
I am master
The evil song you sing inside your brain
Drive you insane
SKA PUNK REGGAE
emi da ti kaja i az sam sas sa6tiq problem ne moga da si se na4udq kak kato slu6am metal i takiva ponqkoga se zaslu6vam i v kiu4ecite i 4algite,no vse pak vseki slu6a tova koeto mu haresva i ne trqabva da se saibrazqva6 sas drugite![]()
Всичко слушам.
mnoo go mrazq toq vupros,vsm vuv vseki stil ima zdravi track4eta,kakto i vuv vseki edin ima tupi...kvo e tva
Гадни металисти! Тез жици са най-гадната музика! Само Камалея и Ивана, ве!
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
Аз слушам почти всичко стига да ми е кеф слувам техно , хаус , ретро ,грЪцка ,срЪбсказависи от настроението ми
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
И аз слушам всичко - от метъл до чалга...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Poprincip haresvam vsqkakva muzika,no kato vsi4ki i az si imam predpo4itaniq.Abe ob6to vzeto vsi4ko bez opredelena 4alga i metul.![]()
Mira bien, todo va mal y todo est
Браво, авторке. Ти си музикално лайно - една и съща музика мразиш и слушаш.
ХахахахахахПървоначално написано от `Death`Whore`
'музикално лайно' , къртииии !!!
![]()
Слушам, каквото ме кефи без значение от стил и изпълнител.
![]()
mi predimno evanescence i within temptation![]()
Ъхъхъхъ![]()
Е баси аз ... ако ви кажа ко слушам вярвам че много малко хора е ме разберат точно за кфо говоря ...ще си запазя изтината за мене![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HOUSE ! \/ \
/ \
/ \
/
гоа транс, готик, метъл, рок - каквото хвана по радио тангра или уинампа(за предпочитане е уинампчето)и пънка не е за изхвърляне, ама не ми е много любим ...
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
ХалюцигенкииииииииииииПървоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
музика в която е вложено някакво чувство, което наистина е било изпитано и е препредадено добре