.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: cikula

Guest

cikula

zna4i,imam maluk problem v petak i sabota sam na bal,a cikula mi trqbva da doyde utre ili drugiden i po princip prodaljava dulgo i nqma da mi svur6i do togava i nqma da mi e udobno osobeno,kak moga da napravq taka,4e da mi doyde dnes,t.e. edin dva dena po rano, pls za savet [-o<

Guest
    mi znae6 li moje bi (no ne obe6tavam)moje izob6to da ne ti doide ako pie6, no ne v golemi dozi 2-3 dni predi idvaneto vit Cpo 3-4 tabletki no vnimavai da ne prekali6!

Супер фен Аватара на Barbie
    da, probvai s vitamin C...dori i da ti doide, 6te prote4e po-leko i 6te svur6i po-burzo

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: cikula

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i,imam maluk problem v petak i sabota sam na bal,a cikula mi trqbva da doyde utre ili drugiden i po princip prodaljava dulgo i nqma da mi svur6i do togava i nqma da mi e udobno osobeno,kak moga da napravq taka,4e da mi doyde dnes,t.e. edin dva dena po rano, pls za savet [-o<
    има разни хапчета за спиране на цикъла...аз ги пих на един лагер...бях се мн. наплашила...и след като спреш да ги пиеш...веднага ти идва...трябва да отидеш до лекарката..да ти напише там рецепта или нз точно как се казва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си