- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- НСБОП - Национална Служба за Борба с Обикновения Потребител
просто не се сдържах ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не ,това просто е мн мощно
адски яка карикатура =D>
Мн зарибена карикатураА и сега е доста актуална
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
мани вчера НСБОП бяха над нас ...поне така предположихме с майка ми, след като чухме викове и падане на тежки предмети
![]()
иначе карикатурката е мн яка но ше видите вие като ви гепат компа..( опази Боже)
Не могат да ти го гепят, защото си непълнолетна.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Карикатурата кърти отсякъде![]()
напротив, могат всичкоПървоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Нищо не могат да направят.Ние само сваляме и сиидваме.
Ххахахахахахахаххах![]()
, това ме разби!!!
![]()
Снимка УбиецХаХа
brao be ebati pi4a si ti!!! =D>
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
xaxaxaxa
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Аз за моя комп ще се боря до последно, само през трупа ми ще ми го вземат.Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
Ааа не !Луди са и 2те !
![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
"Браво мойто момче !!!"Първоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Никой няма да се занимава да ти разглежда машината... звъни ти цивилен човек.. отваряш.. в този момент нахълтват 5-6 маскирани.. е няма да са с автомати, ама тоав няма да те спаси.. цивилния ти показва заповед за обиск.. влизат -> награбват де що има компютри, периферия.. дискове.. стават и си заминават, най-вероятно и ти с тях в полицейския бусПървоначално написано от дрЕБОсъчко
За щастие - спокойно, това ще се случи в някой друг живот.
Ами .. те си могат всичко.. просто чух по медиите, че са се отказали от тази акция![]()
хах...ще ти проточат делото 20 години и ще ти мине мерака да ги съдиш.Първоначално написано от exploitedteen
кой е казал, пък че има разлика![]()
парите имат еднаква власт навсякъде![]()
а и съмнявам се да чакаш 1-3 години дело, задето някви влезли и ти взели компютъра. За 2-3 месеца и ще ти мине болката...