.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Не съм К***А
    Guest

Секс за 1 вечер + продължение ???

Дори незнам от къде да започна , та значи излизам от 2 седмици с едно момче - типичен курвар с много пари. Една вечер се напихме и си легнах с него, не съжелявам за това , по принцип ми се случва за 2ри път да го правя за "една вечер".Та тази същата вечер, той ме убеждаваше че между нас ще се получи, че е забравил приятелката си и проблема бил изцяло в мен, защото не съм преставала да излизам с бившия си. На следващия ден той естествено не ми звънна, не съм се и надявала, но след това се чухме и тези дни когато съм свободна иска да се видим. Нямам си идея какво още може да иска от мен. Нетипично е! Някакви идеи какво става ? Аз нямам чувства към него, нямам и намерение просто ей така от време на време да спя с него. Сигурно пак ще ми обеснява че може да сме заедно, но как да вярвам на такав човек. Ако някой е изпадал в такава ситуация искренно ще го помоля за съвет!

Не съм К***А
    Guest
    А и съжелявам ако темата не е за този раздел но в Любов няма място!

Pr0sTak
    Guest
    ем то тряя ти е ясно че та вика да те офертира за още 1 път щом е бил курвар то не всеки път минават по 1 път някой път се връщат

за това щом нямаш чуства и не искаш такива работи режи го и толкова кажи му че не искаш да си със него и няма смисъл да се виждате станалото станало

бтв: ако когато си спала със него си имала гадже е много тъпо от твоя страна

Мега фен Аватара на machoka
    Втвърдила му се е пръчката отново и... се е сетил за теб..

Като нямаш никакви намерения към теб - казваш му да те забрави и може би ще си първата, която го е отрязала грубо ще те запомни, а ти поне ще останеш с достойнство и то на ниска цена, след като нямаш чувства към него.

Голям фен
    Има два варианта:

1. Секса е бил страхотен и сега е на сухо, за тва иска пак.
    2. По някъква случайност и той има чувтсва...
    ти си прецени кой е по-достоверен......
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Има два варианта:

1. Секса е бил страхотен и сега е на сухо, за тва иска пак.
    2. По някъква случайност и той има чувтсва...
    ти си прецени кой е по-достоверен......
    saglasna sam
    Love you Kris !!!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    Цитирай Първоначално написано от machoka

Като нямаш никакви намерения към теб - казваш му да те забрави и може би ще си първата, която го е отрязала грубо ще те запомни, а ти поне ще останеш с достойнство и то на ниска цена, след като нямаш чувства към него.
    mnogi mi haresa tva meneienapulno sum suglasn =D>

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от machoka

ако верно го отрежеш така...ще те търси още повече...щот тоя тип момчета не могат да губат...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Град
    sofia
    ili iska o6e ili se e povredili i e zapo4nal da izpitva ne6 kum teb
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Харесала си му и иска да те опъне още няколко пъти. Ако и на теб ти е хубаво, действай. Дали е за 1 вечер или за 4-5 разлика особена няма

Не съм К***А
    Guest
    Ммм вижте той доста пъти ми е говорил колко много ме харесва и че може да имаме вразка и тем подобни неща , но аз не вярвам на нормалните момчета а още повече на човек като него. Може би имам тръпка към него , по точно към самата авантюра , но не става и дума да възлагам надежди. Просто този човек много ме обърква , не че не ми се играят игрички,напротив забавно е , но е доста страшно когато си помисля че е възможно да хлътна точно по него!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Не съм К***А
    Ммм вижте той доста пъти ми е говорил колко много ме харесва и че може да имаме вразка и тем подобни неща , но аз не вярвам на нормалните момчета а още повече на човек като него. Може би имам тръпка към него , по точно към самата авантюра , но не става и дума да възлагам надежди. Просто този човек много ме обърква , не че не ми се играят игрички,напротив забавно е , но е доста страшно когато си помисля че е възможно да хлътна точно по него!
    А бе понякога зад подобна слава на момчетата, се крие всъщност много ранима и чувствителна личност. Ако си го харесваш рискувай. Друг начин да разбереш каква точно е истината няма

Повече от фен

Re: Секс за 1 вечер + продължение ???

Дори незнам от къде да започна , та значи излизам от 2 седмици с едно момче - типичен курвар с много пари. Една вечер се напихме и си легнах с него, не съжелявам за това , по принцип ми се случва за 2ри път да го правя за "една вечер".Та тази същата вечер, той ме убеждаваше че между нас ще се получи, че е забравил приятелката си и проблема бил изцяло в мен, защото не съм преставала да излизам с бившия си. На следващия ден той естествено не ми звънна, не съм се и надявала, но след това се чухме и тези дни когато съм свободна иска да се видим. Нямам си идея какво още може да иска от мен. Нетипично е! Някакви идеи какво става ? Аз нямам чувства към него, нямам и намерение просто ей така от време на време да спя с него. Сигурно пак ще ми обеснява че може да сме заедно, но как да вярвам на такав човек. Ако някой е изпадал в такава ситуация искренно ще го помоля за съвет!
    6to toi da e kurvar moje ti da si kurvata
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    иска да те чука много ясно,а ти бъди достатъчно тъпа и му пусни пак
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Не съм К***А
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    иска да те чука много ясно,а ти бъди достатъчно тъпа и му пусни пак
    Шшш , я без тапи коментари аз не съм някоя глупава пикла на 16! И ако е тъпо да правиш това което ти харесва, значи ти си пален загубеняк! Без детски расъждения моля!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    нали не мислиш че си му голяма любов?!?!?!?
    човека просто има нужди...
    "Целувка за лека нощ"

Не съм К***А
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    нали не мислиш че си му голяма любов?!?!?!?
    човека просто има нужди...
    Кой говори за любов , аз не вярвам в такива филми ...Всичко беше просто секс!

Фен
    Град
    Sofia
    Кой говори за любов , аз не вярвам в такива филми ...Всичко беше просто секс!
    e togava kvo to4no iska6? mai i ti ne znae6

Мега фен
    Какъв е проблемът? Ако ти е харесало, му звънни да се ебете пак. Нали не изпитваш чувства! Защо си измисляш проблеми?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си