- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за 1 вечер + продължение ???
Дори незнам от къде да започна , та значи излизам от 2 седмици с едно момче - типичен курвар с много пари. Една вечер се напихме и си легнах с него, не съжелявам за това , по принцип ми се случва за 2ри път да го правя за "една вечер".Та тази същата вечер, той ме убеждаваше че между нас ще се получи, че е забравил приятелката си и проблема бил изцяло в мен, защото не съм преставала да излизам с бившия си. На следващия ден той естествено не ми звънна, не съм се и надявала, но след това се чухме и тези дни когато съм свободна иска да се видим. Нямам си идея какво още може да иска от мен. Нетипично е! Някакви идеи какво става ? Аз нямам чувства към него, нямам и намерение просто ей така от време на време да спя с него. Сигурно пак ще ми обеснява че може да сме заедно, но как да вярвам на такав човек. Ако някой е изпадал в такава ситуация искренно ще го помоля за съвет!
А и съжелявам ако темата не е за този раздел но в Любов няма място!
ем то тряя ти е ясно че та вика да те офертира за още 1 пътщом е бил курвар то не всеки път минават по 1 път някой път се връщат
![]()
за това щом нямаш чуства и не искаш такива работи режи го и толкова кажи му че не искаш да си със него и няма смисъл да се виждате станалото станало![]()
бтв: ако когато си спала със него си имала гадже е много тъпо от твоя страна
Втвърдила му се е пръчката отново и... се е сетил за теб..
Като нямаш никакви намерения към теб - казваш му да те забрави и може би ще си първата, която го е отрязала грубоще те запомни, а ти поне ще останеш с достойнство и то на ниска цена, след като нямаш чувства към него.
Има два варианта:
1. Секса е бил страхотен и сега е на сухо, за тва иска пак.
2. По някъква случайност и той има чувтсва...
ти си прецени кой е по-достоверен......
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
saglasna samПървоначално написано от SEXtreme
![]()
Love you Kris !!!
mnogi mi haresa tva meneienapulno sum suglasn =D>Първоначално написано от machoka
ако верно го отрежеш така...ще те търси още повече...щот тоя тип момчета не могат да губат...Първоначално написано от machoka
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ili iska o6e ili se e povredili i e zapo4nal da izpitva ne6 kum teb
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Ммм вижте той доста пъти ми е говорил колко много ме харесва и че може да имаме вразка и тем подобни неща , но аз не вярвам на нормалните момчета а още повече на човек като него. Може би имам тръпка към него , по точно към самата авантюра , но не става и дума да възлагам надежди. Просто този човек много ме обърква , не че не ми се играят игрички,напротив забавно е , но е доста страшно когато си помисля че е възможно да хлътна точно по него!
6to toi da e kurvar moje ti da si kurvataПървоначално написано от Не съм К***А
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
иска да те чука много ясно,а ти бъди достатъчно тъпа и му пусни пак![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Шшш , я без тапи коментари аз не съм някоя глупава пикла на 16! И ако е тъпо да правиш това което ти харесва, значи ти си пален загубеняк! Без детски расъждения моля!Първоначално написано от ZaRiBeN
нали не мислиш че си му голяма любов?!?!?!?
човека просто има нужди...
"Целувка за лека нощ"
Кой говори за любов , аз не вярвам в такива филми ...Всичко беше просто секс!Първоначално написано от midnight...
e togava kvo to4no iska6? mai i ti ne znae6Първоначално написано от Не съм К***А
![]()
Какъв е проблемът? Ако ти е харесало, му звънни да се ебете пак. Нали не изпитваш чувства! Защо си измисляш проблеми?