- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лизане на ануса
absolutnoПървоначално написано от CCCP
=D> =D> =D> :P
Момиче, вместо да се съгласяваш постоянно с другите, кажи дали ти би лизала ануса на мъж, ако си сигурна, че поддържа идеална хигиена на мястото.
На тва му се вика "федерка"![]()
![]()
![]()
da, razbira se i tova i pr1s4e s1m si mu6kala v1te... umirat si ot kef :PПървоначално написано от `Death`Whore`
След като имаш какво да кажеш, защо цитираш какво са написали МЪЖЕТЕ?
kogato nqkoe mnenie mi haresa prosto go aplodiram, a i v slu4aq prosto nqma6e kakvo da dop1lnq edva posle se podestihПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
ЦЕНЗУРА!!!
т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!
.: machoka :.
Господин полицая гледа девствено
ako momi4eto se e izkypalo nqma opasnost to4no predi akta ot infekcii
ina4e ne trqbva da zabravqte 4e anusat e edna ot nai-mo6tnite erogenni zoni kato pri jenite taka i pri mujete, no si e izvrateno, da
Къде отидоха времената където ебането се извършваше само с наличието на хуй и путка?
apf izvrateno
Зависи кой колко е пил и кой колко е възбуден.
da prav si vsi4ki se pravqty na mnogo gnuslivi ama i te bixa lizali jenata vse pak poddarja higiena i edvali 6te ostavi tam da ima kakvato i da bila mrasotiq !!!!!!!!!![]()
Мен би ме кефило ако преди тва е акалаи след тва си е измила много добре дупето
Ще пробвам лятото както казах и в другата тема...
![]()
tva e gnusno izvrateno abe ujas![]()
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
на тоя кат му е толоз гот да лижи анус да си завре главата в кенефа да виим дал 6е му е кеф...![]()
S tiq vashite izkazvaniq ne znam dali nqkoga shte dostignete do pulno zadovolqvane...analen sex... i prosto dobur sex.Na men mi haresva kakto az da go pravq taka i na men da mi go pravqt s eziche,prustche-no ne poveche
Kude,kude po gadni raboti cheta v toq forum...
Vsichko e vupros na doverie v partniora i da znaete che higienata mu e naistina dobra,tuk ne stava duma da go pravite sus vseki sreshtnat,zashtoto v takuv sluchai ustata vi naistina shte se prevurne vuv WC!
![]()
hahahhahaha... sorry ne se zdarjahПървоначално написано от BeZ^BikiNi
![]()
Love you Kris !!!
И на ако мацката докат и лижеш ануса и се припърди,става голема еротика баце \/
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ъхъхъхъ.
Живота ни предлага неограничени възможности. Защо да е отказваме от тях.![]()