.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67

Тема: ЗЪРНАТА

Guest
    6te se izkefq maksimalno!

Град
    София
    Само едно нещо ще кажа : - Еее тея девойки срама немат.

Град
    Вкъщи
    Ми ако гърдите и имат хубава форма се бих възбуил, но ако момичто е плоско от пред бих се угнусил малко

Град
    Ботевград
    Ще я снимам и след това ще си бия чекии хаха (fake)

Ще я огледам едно хубаво ... най-много да го надръва

Ламерска работа какво да се прави

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Sexy,no i manichko prostachko...vapreki,che v tezi teeneydjarski godini e normalno!

ами ест че ше изглежда добре ,бая бих се погълнал от гледката
    а за самочуствието щом си има тяло нека го покзава няма лошо ама добре дано и като човек да е нещо смисал познавам много от така наречените "пички" дето са готини ама напрао не мое се говори с тях ако има и малко акъл в глажата си е наи добре

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Ако бях на 10 подобна гледка сигурно би ме заинтригувала
    Ама сега и да го видя де да знам се тая цяло лято ги виждам такива не ми е интересно
    Пък и като съм с готина мацка до себеси остана да гледам и другите

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен

Re: ЗЪРНАТА

Цитирай Първоначално написано от Ани
    За момчета :
    вървите по улицата и на среща ви идва готина мацка,с късо потниче,без сутиен и зърната й се личът......та въпроса ми е : вие момчета като видите такова момиче на което му се личат зърната ще ви хареса ли? ще ви възбуди ли това? или няма да обърнете внимание ?[/b]
    mne ama 6mi naprai vpe4atlenie

звучи некак си...възбуждащоо и мн яко дайе ми са е случвало ма ся не моа се сетя как реагирах
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

хахо_хихи
    Guest
    Много ще ми хареса дано повече такива момичета.

Супер фен
    Ako eдна мацка има хубави гърди - нито много големи, нито малки...и ако сложи някоя впита блузка ........ просто супер яко ще е Малко момичета могат да си позволят това...кое му е курвенското да си покажеш хубавия бюст? По ли му е хубаво да слагаш 977996 подплънки, та да щръкнат циците Туй пък е толкоз грозно...
    Аз лично имам голям бюст и ми е трудно да ходя без сутиен. Тежи...но иначе за 1час ако излизам, няма да има проблеми и ... ако вървя бааавно

Re: ЗЪРНАТА

Цитирай Първоначално написано от Ани
    За момчета :
    вървите по улицата и на среща ви идва готина мацка,с късо потниче,без сутиен и зърната й се личът......та въпроса ми е : вие момчета като видите такова момиче на което му се личат зърната ще ви хареса ли? ще ви възбуди ли това? или няма да обърнете внимание ?[/b]
    Не! Това означава че е някаква *урва! И въобще не е "секси", а отвратително просташко.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от LuDaTa_14{P}
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ако бях момче, при вида на "готина мацка" с къс потник,без сутиен и зърна,които личат щях да се изхиля, а после да се замисля колко много тъпи курви има по света.
    kato pravi6 sex i ti se vijdat vsi4ki 4asti na tqloto ne si k***a nali?!?!?!?!?!?!
    Вижда ти ги партньорът ти, а не целият град.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Град
    Na lunata
    Mali hva6tam q i nqma da i prostq

Guest
    Ако бях момче, при вида на "готина мацка" с къс потник,без сутиен и зърна,които личат щях да се изхиля, а после да се замисля колко много тъпи курви има по света.
    Цък цък Вече и трансексуални има в БГ мамка му!!!

Мно ясно че ще ни хареса тва е ебаси възбуждащото. Следващото е съвсееееееееем случайно да си излееш минералната върху нея

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ima gurdi, koito opredeleno nqmat nuja ot sutien, za da stoqt dobre. Ima si razbira se granici. Opredleni elastichni materii pozvolqvat hodeneto bez sutien, zashtoto vupreki, che si leichi, che jenata e bez sutien, ne stoi grozno..no ako materiqta e prozrachna..stava prekaleno vulgarno.
    Moite gurdi naprimer sa stegnati i bez sutien si stoqt super i sum zabelqzala, che mujete mnogo se kefqt na tova i vupreki, che ne e qvno go zabelqzvat vinagi. To si e normalno i momichetata,, chiito gurdi se ozovavat do pupa kato si mahnat sutiena, ako obichat da ne pishat komentari.
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    ако си мъж би ти харесало.И няма да прайш такива разсъждения.Много ясно , че ако си жена и го видиш тва нещо ще завиждаш.Аз съм абсолютно сигурен , че си плоска като дъска..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си