- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗЪРНАТА
6te se izkefq maksimalno!
Само едно нещо ще кажа : - Еее тея девойки срама немат.
Ми ако гърдите и имат хубава форма се бих възбуил, но ако момичто е плоско от пред бих се угнусил малко![]()
Ще я снимам и след това ще си бия чекии хаха (fake)![]()
![]()
![]()
Ще я огледам едно хубаво ... най-много да го надръва![]()
Ламерска работа какво да се прави
ами ест че ше изглежда добре ,бая бих се погълнал от гледката![]()
а за самочуствието щом си има тяло нека го покзава няма лошо ама добре дано и като човек да е нещо смисал познавам много от така наречените "пички" дето са готини ама напрао не мое се говори с тях ако има и малко акъл в глажата си е наи добре
Ако бях на 10 подобна гледка сигурно би ме заинтригувала
Ама сега и да го видя де да знам се тая цяло лято ги виждам такива не ми е интересно
Пък и като съм с готина мацка до себеси остана да гледам и другите![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
mne ama 6mi naprai vpe4atlenieПървоначално написано от Ани
звучи некак си...възбуждащоо и мн якодайе ми са е случвало ма ся не моа се сетя как реагирах
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
Много ще ми хареса дано повече такива момичета.![]()
Ako eдна мацка има хубави гърди - нито много големи, нито малки...и ако сложи някоя впита блузка ........ просто супер яко ще еМалко момичета могат да си позволят това...кое му е курвенското да си покажеш хубавия бюст? По ли му е хубаво да слагаш 977996 подплънки, та да щръкнат циците
Туй пък е толкоз грозно...
Аз лично имам голям бюст и ми е трудно да ходя без сутиен. Тежи...но иначе за 1час ако излизам, няма да има проблеми и ... ако вървя бааавно
![]()
Не! Това означава че е някаква *урва! И въобще не е "секси", а отвратително просташко.Първоначално написано от Ани
![]()
Вижда ти ги партньорът ти, а не целият град.Първоначално написано от LuDaTa_14{P}
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Mali hva6tam q i nqma da i prostq![]()
![]()
![]()
![]()
Цък цък Вече и трансексуални има в БГ мамка му!!!Първоначално написано от Whisskas
Мно ясно че ще ни хареса тва е ебаси възбуждащото. Следващото е съвсееееееееем случайно да си излееш минералната върху нея![]()
![]()
![]()
![]()
Ima gurdi, koito opredeleno nqmat nuja ot sutien, za da stoqt dobre. Ima si razbira se granici. Opredleni elastichni materii pozvolqvat hodeneto bez sutien, zashtoto vupreki, che si leichi, che jenata e bez sutien, ne stoi grozno..no ako materiqta e prozrachna..stava prekaleno vulgarno.
Moite gurdi naprimer sa stegnati i bez sutien si stoqt super i sum zabelqzala, che mujete mnogo se kefqt na tova i vupreki, che ne e qvno go zabelqzvat vinagi. To si e normalno i momichetata,, chiito gurdi se ozovavat do pupa kato si mahnat sutiena, ako obichat da ne pishat komentari.
ако си мъж би ти харесало.И няма да прайш такива разсъждения.Много ясно , че ако си жена и го видиш тва нещо ще завиждаш.Аз съм абсолютно сигурен , че си плоска като дъска..Първоначално написано от Whisskas