.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Guest

tam otdiolu s kvo maga sda si gi mahna aa i sam momi4e

hora kak moga da si mahna vs otdolu ma ne6a da se brusna a me e sram da otida na kola maska 6ot tazi mi e susedka a ima li takiva lenti s kola za intimnite 4asti specialni pls kagete mi i kak to4no a i dr na krakata imam niakvi stani pupk vse edno toku 6o sam si mahala kosmite s kola ma ne sam pls pomognete mi s kvo da gi maga nz dali temata e bodhodia6a ako ne e sry no re6ih 4e tva e nai 4etenata tema sex i za tova go puhnah tuka thanks predvaritelno!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

има разни такива спрейчета за обезкосмяване върви питай в аптеката и щи дадът
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от osemenitelia
    има разни такива спрейчета за обезкосмяване върви питай в аптеката и щи дадът
    mda ma te sa kato brusneneto broblenma e 4e ne6a da se brusna za tva pitam za tia li64etata s kola dali ima specialni za tam otdolu???

па незнам да са същите като бръсненето ама ас не ги разбирам...и фсе пак върви питай ф аптеката те хората щи кажат сичко ...ф тоа форум мое да ти кажат 50 различни неща....
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

Ami ima razni lentichki, s koito po-bezbolezneno se premahvat kosmite navsqk1de po tqloto.. Mislq che bqha Veet no ne s1m sigurna..
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    kola maska!

Мега фен
    По-добре отиди в магазин за козметика...аптеката не е предназначена за продаване на кола маска.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    ама сама да ги махне...е нещо ужасно! отиди на козметик!

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Az ti predlagam da ide6 na kozmetik tam 6te ti gi mahnat vazmojno nai bezpolezneno!POvqrvai mi ili probvai s kola maska,boli ama... i mene me bole6e ot na4aloto ama sega ve4e ne...
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от maily
    Az ti predlagam da ide6 na kozmetik tam 6te ti gi mahnat vazmojno nai bezpolezneno!POvqrvai mi ili probvai s kola maska,boli ama... i mene me bole6e ot na4aloto ama sega ve4e ne...
    само 1вия път...и още повече..ако преди тва си се бръснала!...ама айде..стига сме я плашили

Повече от фен

Re: tam otdiolu s kvo maga sda si gi mahna aa i sam momi4e

Kupi si doma6na kola maska.Hubavo stava.To ima edni lenti4ki ama te mai sa samo za obezkosmqvane na kosam4etata nad gornata ustna.Nz dali ima po-golemi i dali var6at rabota.Kolkoto do pap4icite ti po krakata...hm..moje i da e akne,ne e izkliu4eno!

xaxa probvai s epilatora probvala sam dosta boli ma nishty xaxaxaxaxa

Повече от фен
    Ami spored men purvo gi obrusni samo 1 put,6toto predpolagam,4e sa dosta dulgi i sled tova po4vai da hodi6 na kola maska.

Супер фен Аватара на Sarabi
    По принцип кола-маската е най-доброто решение за всякакво обезкосмяване,но долу ще е страаааааашно болезнено,защото кожата там е много нежна а колата е доста 'агресивна'!!!пробвай депилатоарите \/
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    sofia
    nai efikasna e kola maskata no stra6no mn boli zatova predpo4itam s depilatoari
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си