.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Като стана въпрос за мъка - мъчно ми е, за МелоТвМания...
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    machoka, напълно съм съгласен с теб. училищния живот беше вълнуващ, забавен и безгрижен. училището вече ми липсва. оттук нататък навлизаме в real life.
    Човек, хубавите години тепърва ти предстоят.
    и студентския живот си има своя чар, но не както ученическите години. няма да го има това безгрижие. като започнеш да живееш отделно, ще има куп неща за които да се тревожиш, различни от учене.

Guest
    Абе лесно ви е на вас - я ше се напиете, я ще си намерите някакво друго занимание и ще се изкефи. Искам моя бал просто да мине по най-бързия начин, пък дано да го изтърпя.

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от Elven_Princess
    Еми малко ли е самия факт, че ще носиш въпросната рокля на самия бал..Всяко едно момиче би искало да се види с рокля, официална прическа, хубав грим...Пък нещо не върви да се изтипосам така на центъра някой обикновен ден нали? А и този ден е един път в живота. Аз тази година завършвам и не мисля, че съм дала купища пари както доста са се изразили...
    А това за путките с розовите тортени рокли и чалга музиката...А ти какво очакваш? Да ти пуснат метъл? Рап ли? Или опера?...
    Всички повтарят едно и също - "всяко момиче иска да носи официална дреха поне веднъж" - ами, има и небални рокли. Купете си, сложете некецове и никой няма да ви се смее по улицата. Официалното обличане и хубавият грим не са нещо, което се слага само на официални събития. "Обикновен ден"?? Осъзнай се, говориш глупости. Денят е обикновен само ако не ти се случи нещо хубаво.

Какво очаквам? Какво очаквам? Щях да се кефя, и да ми бяха пуснали някоя поп певица - нямаше да е толкова гнусно. Да си чувала за ретро, леко рокче, например? Не мечтая да пуснат някоя от групите, които слушам. Но когато има толкова хора, се пуска нещо неутрално.
    Аз специално слушам всякаква музика, обаче както ти искаш ретро, рокче и не знам още какво така и другите искат поп-фолк примерно? На нас DJ-я каза от всеки клас по 25песни. И всеки каза по една песен и си има от всичко по нещо... Па и не може всички да се съобразяват с един човек....

Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!

Мега фен
    След като не четеш какво пиша, не ме цитирай.

Мега фен
    Как може да си толкова зле! Опера? Това е глупаво! Ние сме млади, трябва да слушаме музиката, която е модерна в момента! Само бабите слушат опера!

Само бабите слушат опера!

Айде сега - подробности
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Мега фен
    Никога няма да забравя - момичета в розови рокли с обръчи...прически...грим...и танцуват на въжможно най-просташките кючеци.

Цитирай Първоначално написано от Elven_Princess

А това за путките с розовите тортени рокли и чалга музиката...А ти какво очакваш? Да ти пуснат метъл? Рап ли? Или опера?...
    :
    Може да ти пуснат рок-балади. Може да ти пуснат някакъв блус, джаз, даже и класичекса музика (която се връзва с официалното).

П.П. Нищо й няма на операта. Това че днешното поколение не може да зацепи стойността й, е съвсем отделен въпрос.

Никога няма да забравя - момичета в розови рокли с обръчи...прически...грим...и танцуват на въжможно най-просташките кючеци.
    Не знам как не ги е било срам... като претендират за официални и изискани, поне да танцуват на нормална музика!

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Мега фен
    Много глупаво звучи - момичетата искат да са официални, красиви, изискани поне за 1 вечер да се почувстват принцеси...обаче дори и в днешно време принцесите танцуват на калсическа музика по баловете.

Guest
    Абитурентския бал е едно незабравимо едно и единствено събиране на всичките хора, с които си бил 5 години или в стаята или в коридора на училището си. Как може да не харесвате абитурентския си бал ? Това са сигурно едни от малкото спомени, които ще ви останат за цял живот. Питайте родителите си какво помнят от ученическите си години и съм 100% сигурен, че този бал ще е там. Какви панаири на суетата и други такива негативни мнения ? Целта на цялото занаятие да си прекараш страхотно, какво сте ми седнали да обсъждате дрехите и постъпките на другите. Имал пари, купил се нещо хубаво и скъпо, ти си нямал взел си си друго...дай сега да завиждаме.

zaharinka
    Guest
    tazi godnia zavurshvam ... mn mi e muchno, zashtoto edno 50% ot priqtelite mi shte zaminat da uchat v germaniq, a az iskam da ostana. moq bal e sled 8 dni i veche mi e super kofti kato pomislq che vsichko bezgrijno svurshva i trqbva da napravq neshto s jivota si absolutno sama. nz zashto tolkova mn hora se izkazaha protiv balovete. a otnosno skupite rokli i aksesoari...moga samo da kaja che moqta roklq e 130 lv, a na moite sauchenichki varirat v granicite 90-200 i nemislq che tova e mnogo!!

IZJIVEITE SI TOZI DEN PODOBAVASHTO!!

Супер фен Аватара на Barbie
    kvi se 4ernogledi we....slu6am samo "tiq kvi bili, oniq kvi bili"...i kvo kat sedi6 i kritikuva6 ostanalite...mn li se zabavlqva6?! golqma 4ast ot tezi, koito ne sa prekarali dobre na bala si...ne sa prekarali dobre imenno za6toto sa gledali kriti4no ostanalite i sa si povtarqli "K'vi idioti"...tiq koito sega razsujdavat po su6tiq na4in...ima golqm 6ans su6to da ne prekarat dobre...Vmesto da gleda6 seira na drygite...vzemi pomisli kak ti da si prekara6 dobre
    Moq bal e sled 2 sedmici...i da...dala sum baq pari...za6to?...za6toto imam povod i iskam ve4erta da bude po-razli4na...po-neobiknovenna...iliuziqta za "parad" koqto balut suzdava e tursena i jelana...pravi subitieto po-grandiozno...
    Zavur6vaneto e granicata m/y dva razli4ni perioda v jivota ti i e tradiciq tova da se praznuva...kakvo, i svadbata li e "parad na suetata"! Sprete da smqtate koi kolko pari dal i za kakvo...tva si e rabota na tozi, det e dal parite (i na tezi, koito sa gi pe4elili de ) Kogaaaa, hora, 6te se nay4ite da gledate sebe si

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 2

.: machoka :.

Мисито
    Guest

Този бал е веднъж в живота............... Голяма работа! Една вечер, какво толкова? Всички облечрни официално и не можеш да правиш глупости. Аз предпочитам да се събера с приятели и да си правим гот, отколкото всичко да е изрядно и ако нещо не е както трябва някой да полудее. Ох........ това всичко си е само пилеене на пари. НИКОГА не трябва да имаш големи очаквания от бала!
    'If It's lovin'
    That you want'

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от {sladurka}
    Този бал е веднъж в живота............... Голяма работа! Една вечер, какво толкова? Всички облечрни официално и не можеш да правиш глупости. Аз предпочитам да се събера с приятели и да си правим гот, отколкото всичко да е изрядно и ако нещо не е както трябва някой да полудее. Ох........ това всичко си е само пилеене на пари. НИКОГА не трябва да имаш големи очаквания от бала!
    Мисля, че не си права. Както Барби каза, това е границата след която продължаваш сам. Поемаш живота си в ръце и това е момента, в който ти е позволено да прекараш вълшебно. За музиката съм съгласна с Dr. Kazimbutt . Мисля, че това е моментът, в който всичко е приказно и няма място за пропуски. Пък и като си 12-ти калс едва ли ще мислиш как да правиш простотии. След 12-ти клас си цялостен човек и трябва да се постараеш да запомниш този ден, в който си поставил основи към целите си и завбъдеще ще изпълниш. А за парите - мисля, че може и с по-малко пари да се облечеш подходящо. Нима е лошо да поискаш да се видиш във своя блясък и изящество за една вечер преди да се запознаеш с истинския живот?

Голям фен
    Град
    SF
    moq si be6e extra.bez zversko izhvurlqne otkum pari i t.n.no ne be6e ne6tounikalno po prostata pri4ina 4e taka ili ina4e po 5 no6ti v sedmicata pravq su6toto,koeto pravih i togava.

Еми на мен бала ми е след 6 дни и въобще не ми пука как точно ще изглеждам.Тоалета ми е изключително семпъл и нямам намерение да съм като съученичките ми-с рокли за по 500лв,които никога повече няма да облекат.Аз поне ще си нося моя...

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

Да яко е
    И само Левски оле и само Левски обичаме те!!

http://prize.bg/vodolea

mdaaaaa

a pa mene me kefqt abiturientkite....... ne beeeee!!!
    ne me.... az taka samo su luja......
    za vsqko idiotsko povedenie ima filosofsko opravdanie

Много харесвам абитуриентските балове! Все пак моят е догодинаа! С неттърпение го очаквам.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    еми.. хареса ми все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си