- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да си върна любимия човек..
Защо толкова боли от любовта..Защо,защо ... ?!
Как да постъпя за да си я върна обратно при мен.
Обичам я до полуда..но тя вече неиспитва същите чувства към мен.Тя казва че проблема не е в мен.. защото според нея мога да имам всяко момиче.. ,проблемът е вика бил в това че небила готова за дълги връски.Вече 1г. сле заедно.. моля ви, кажете ми как мога да я спечеля отново.
![]()
![]()
![]()
Ako tq ne iska ....nz kakvi saveti mogat da ti pomognatV slu4aq samo tq moje da ti pomogne, samo tq moje da te napravi 6tastliv.No i sam razbira6, 4a kato gi nqma 4uvstvata ..na sila ni6to ne stava.Ako taka e re6ila okon4atelno trqbva da opita6 da q zabravi6.Da ne misli6 za neq... Ako misli6 4e ima nqkakva nadejda ne q ostavqi da si otide oba4e.Ti sam 6te preceni6 kak mogat da se naredqt ne6tata.Uspeh !
След една година...Доста късно е разбрала че не иска дълга връска...Но все пак "Хубост на сила нестава.." Щом тя не изпитва вече нищо към теб мисля че трябва да го приемеш...Но все пак упитай пак да поговориш и ако пак е така мисля че трябва да се откажеш и да гледаш напред... Незнаеш "от коя дупка ще искочи заека"Успех
![]()
Аз не съм КУЧКА.... Мъже като теб ме направиха такава...!!!
ne moje6 da si vurne64ovek koito nqma 4uvstva kum teb
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
кажи и че тя е любовта на животът ти..че не можеш да живееш без нея...поговорете...и и кажи искрено какво чувтваш..може да се трогне!
Не се рови в пепелта,
няма да намериш огън.
Знай, свършена е любовта,
веднъж щом чуеш "Сбогом"
...Мисля, че това отговаря на въпроса ти как да си я върнеш...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
тва е мн. гадно...Първоначално написано от sometimes_
разтрои ме
![]()
Съжалявам...Просто казвам това, което мисля...
Щом момичето е казало, че не иска връзка...няма смисъл да опитваш...![]()
ама това е реалноста всъщност..и точно заради това ме натъжи!Първоначално написано от sometimes_
Мда,почти винаги от реалността боли...Ама факта си е факт - веднъж изгубиш ли любовта трудно можеш да я върнеш, а дори да я върнеш тя не може да е същата каквато е била преди...![]()
Да наистина боли от любовта...Щом тя не изпитва същите чувства значи няма да станеПървоначално написано от AnonimUs
Може би тя иска да се наживее и тогава да пристъпва към по-дългите връзки.Поддържай връзка с нея пък може и да стане нещо,но пък най-вероятно ще си останете много добри приятели.
бро..абсолютно същото беше и при мен...и кво стана..насилихме нещата продължихме да сме заедно...като нейните чувства бяха истинали..и след 2 месеса пак..енд...не насилвай нещата не искам да те обезкоражавам..но според мен няма смисъл ...гледай напредПървоначално написано от AnonimUs
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Опитай се да я забравиш. Може би тя ти е казала истината, защото е искала да знаеш какви са станали нейните чувства към теб и не е искала да те лъже. Времето ще излекува болката, а ти се опитай да намериш друго момиче, в което да се влюбиш. Човек не се влюбва всеки ден и трудно намира половинката си, но нищо няма да изгубиш, ако опитваш.
Ако това ще те окуражи не си сам --->. При мен нещата вървят по абсолютно същия начин.