- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- toi izpitva nqkakvi 4uvstva kym men!
zdraveite!za poreden pyt vi pi6a poradi problemi koito az ne moga da razre6a!
ta taka istoriqta:haresvam 25 godi6en az sym na 15!toi sy6to izpitva nqkakvi 4uvstva kym men i mi kaza 4e bihme trygnali ako ne be6e vyzrastta!molq vi kajete kakvo da pravq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
trqbva li da go zabravq?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
mii, naistina e golqma razlika v vuzrasta...i toi..ako i toi misli taka...i ne iska da ste zaedno...6te trqbva da go zabravi6!
даПървоначално написано от ne6i4
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
ne iskam da zvu4i gadno no trqbva da se otkaje6prekaleno e goliqm
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Mila,mnogo e golqma razlikata vav vazrasta,pone da be6e 5-6 godini,a tq e celi 10,pri drugi opstoqtelstva nqma6e da ima problem,ako naprimer ti si na 20 a toi na 30 po stava ,no v tozi slu4ai............ne stava,nai-dobre go zabravi dokato e vreme,4e posle moje da e kasno,posle moje da si hlatnala mnogo po nego.ZABRAVI GO,nqmate bade6te.Sajalqvam,no tova e istinata
No v kraina smetka ti re6ava6. USPEX!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Забрави го. Няма смисъл да слагаш начало на нещо, което няма да ти донесем щастие... Пък и той ти е казал, че не може да се получи нищо, така че...опитай се да го забравиш...
I`m trying to make your dreams come true...
САМО 10 години е малка разлика ако беше на 20 поне......забрави го...по-добре ще е
ti sigurna li si 4e se laje6 4e ima 4uvstva kam teb moje vs tova da e samo igra vse pak toi e na 25 a misli6 li kakvo 6te stane kogato priqtelite mu razbrerat 4e hodi s 10 god po-malka zamisli se malko.nai-dobre go zabravi
Ami milichka neznam,toi ako iska da e s teb shte ti kaje,che iska,a nqma da si izmislq nqkakvi glupavi opravdaniq,che si malka i t.n!Po-dobre go zabravi,ne misli za nego,a ako iskash si ostanete priqteli.Obache ako iska da e s teb,nqkakvi si smotani godinki,nqkakuv period vuv vremeto...nqma da go pritesnqva,ako bqh na tvoe mqsto,nqmashe da se zanimavam s nego,no v kraina smetka...ti reshavashUspeh!
![]()
I.KoGaTo.SuMnE.Ti.PrEgUrNi.Me.MaLko.ObIcH.DaI.Mi.H aiDe.LuJi.Me.KaKvA.SuM.Az.SeGa.VuV.TvOiTe.JuJi...
най-хубаво с него да си поговориш
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Taka e!Първоначално написано от SeXyTo_f
moqt suvet e da pogovorite seriozno i da se izqsnite.ako toi qsno ti e kazal 4e vuzrastovata vi granica e problem go zareji.az sum v po4ti su6toto polojenie-na 14 sum,a haresvam 26 god mom4e.taka 4e dobre te razbiram.pogovorete dokato ne si hlutnala i ve4e naistina da ti e mn trudno da go zabravi6