.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

toi izpitva nqkakvi 4uvstva kym men!

zdraveite!za poreden pyt vi pi6a poradi problemi koito az ne moga da razre6a!
    ta taka istoriqta:haresvam 25 godi6en az sym na 15!toi sy6to izpitva nqkakvi 4uvstva kym men i mi kaza 4e bihme trygnali ako ne be6e vyzrastta!molq vi kajete kakvo da pravq
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

trqbva li da go zabravq?
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    mii, naistina e golqma razlika v vuzrasta...i toi..ako i toi misli taka...i ne iska da ste zaedno...6te trqbva da go zabravi6!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от ne6i4
    trqbva li da go zabravq?
    да

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Голям фен
    Град
    sofia
    ne iskam da zvu4i gadno no trqbva da se otkaje6prekaleno e goliqm
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Mila,mnogo e golqma razlikata vav vazrasta ,pone da be6e 5-6 godini,a tq e celi 10,pri drugi opstoqtelstva nqma6e da ima problem,ako naprimer ti si na 20 a toi na 30 po stava ,no v tozi slu4ai............ne stava,nai-dobre go zabravi dokato e vreme,4e posle moje da e kasno,posle moje da si hlatnala mnogo po nego.ZABRAVI GO,nqmate bade6te.Sajalqvam,no tova e istinata No v kraina smetka ti re6ava6. USPEX!!!!!!!!!!!!!!!
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Забрави го. Няма смисъл да слагаш начало на нещо, което няма да ти донесем щастие... Пък и той ти е казал, че не може да се получи нищо, така че...опитай се да го забравиш...
    I`m trying to make your dreams come true...

А пък според мен възрастта не трябва да е проблем ако и двамата искате да сте заедно Но тъи като тои не мисли така по добре ще е наистина да го забравиш Sorry...

О, хайде, хайде - ако наистина изпитваше някакви чувства към теб възрастта щеше да му е последния проблем - това е просто глупаво оправдание! Както казаха вече - забрави го!

Голям фен
    Град
    :)
    САМО 10 години е малка разлика ако беше на 20 поне......забрави го...по-добре ще е

toi izpitva nqkakvi 4uvstva kym men!

ti sigurna li si 4e se laje6 4e ima 4uvstva kam teb moje vs tova da e samo igra vse pak toi e na 25 a misli6 li kakvo 6te stane kogato priqtelite mu razbrerat 4e hodi s 10 god po-malka zamisli se malko.nai-dobre go zabravi

Град
    V neizvestnoto...
    Ami milichka neznam,toi ako iska da e s teb shte ti kaje,che iska,a nqma da si izmislq nqkakvi glupavi opravdaniq,che si malka i t.n!Po-dobre go zabravi,ne misli za nego,a ako iskash si ostanete priqteli.Obache ako iska da e s teb,nqkakvi si smotani godinki,nqkakuv period vuv vremeto...nqma da go pritesnqva,ako bqh na tvoe mqsto,nqmashe da se zanimavam s nego,no v kraina smetka...ti reshavash Uspeh!
    I.KoGaTo.SuMnE.Ti.PrEgUrNi.Me.MaLko.ObIcH.DaI.Mi.H aiDe.LuJi.Me.KaKvA.SuM.Az.SeGa.VuV.TvOiTe.JuJi...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    най-хубаво с него да си поговориш
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SeXyTo_f
    mii, naistina e golqma razlika v vuzrasta...i toi..ako i toi misli taka...i ne iska da ste zaedno...6te trqbva da go zabravi6!
    Taka e!

viktoriq
    Guest

toi izpitva nqkvi 4uvstva kym men

moqt suvet e da pogovorite seriozno i da se izqsnite.ako toi qsno ti e kazal 4e vuzrastovata vi granica e problem go zareji.az sum v po4ti su6toto polojenie-na 14 sum,a haresvam 26 god mom4e.taka 4e dobre te razbiram.pogovorete dokato ne si hlutnala i ve4e naistina da ti e mn trudno da go zabravi6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си