- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Molq vi pomognete mi
Zna4i az sum na 16 i s priqtelqt mi pravihme za poreden put seks no men vseki put mnogo me boli vaginata kogato toi go vkarva.Neznam za6to taka nqkakvo vuzpalenie li imam ili ne6to drugo no mnogo me boli!Onzi den kato go pravihme na edna peika tukmo si vkarva glavi4kata na penisa vuv moqta si rabota i pak me zabolq.Kajete mi kakuv moje da e problema?
problema....mi 6ti kaja kyv e. problema e 4e te boli ! ama vij pri4inata neznam
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
em ne e mnoo nenormalno to na peika nz kak bi te podgotvil ako e nqkaf s debel i ti si tqsna i te e r1gal na suho koeto 100% e bilo taka 6tot na taq peika na dali te lizal spakliral skre4iral i t.n. dr p1t mu kaje da si poigrae p1rvo malko s pr1sti i ezik i s1m sig 4e nikfa bolka nqma da useti6![]()
Момичетата не се възбуждат единствено от пипане и лизане. На пейка тя много лесно може да се търка в пениса му и това е доста възбуждащо. А и навлажняването с помощта на пенис не е много трудно.
aide sq 6te varvim s/u prirodataПървоначално написано от `Death`Whore`
Природата не ти е дала език, за да лижеш половите органи на жената! Не се излагай!
mi da - dala go e za da se plezim xaxaxa
Пак не отговори на въпроса ми.![]()
kaji ua, ko da ti kaja - pitai i 6ti kaja vidnaga :P
Попитах защо не искаш да общуваме в чата вече.
mmm da sym go kazal ? ;]
Аха, значи ти е все едно.
6to taka me narejda6 sq basi ;[
napalno saglasna momi4etata moje da se vazbudim pri mnogo drugi ne6ta pri samata misal za seks-a pri tarkaneto do majki pnis pri govorene na mrazni ne6ta na u6e pri mnogo mnogo ne6ta razli4no ot lizaneПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
po temata ami mila i men me bole6e parvite nqkolko pati no bolkata be6e za sekundi i posle izvednaj preminava6e v naslada "SLADKA BOLKA" det mu vikat ama s vremeto minava a i zavisi na kav interval sa ti sehualnite kontaktii naistina gledai dali ne ti go vkarva kogato si suha
![]()
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
така е...ама някой и за друл го ползватПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Ima nqkoi momicheta det sa si tesnichki..i seki put v nachaloto gi boli..dokato vaginata im svikne s penisaspoks