.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Moderated:Той май има нужда от секс,а аз не съм готова

imam seriozen priqtel ot 5 meseca.po4ti na 16 godini sum,toi e na 18.prosto ne znam kakwo d apravq.....znam 4e iska sex,sigyrna sum 4e ima nyjda ot tova,no az o6te ne sum go prawila i ne se 4ustwam gotowa.az go obi4am i iskam da se 4ustwa dobre,no kakwo d aprawq ...... pls pomo6t!!![/b]

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Еми обясняваш му това което казваш и на нас и тфа е след като ти е сериозен приятел и държи на теб ще те разбере

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Еми обясняваш му това което казваш и на нас и тфа е след като ти е сериозен приятел и държи на теб ще те разбере

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    просто му кажи, че не си готова все още а пипи е права, той ако държи на теб и те обича ще те разбере! Успех!
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

Re: Имам сериозен проблем

Цитирай Първоначално написано от barbi-DOLL
    imam seriozen priqtel ot 5 meseca.po4ti na 16 godini sum,toi e na 18.prosto ne znam kakwo d apravq.....znam 4e iska sex,sigyrna sum 4e ima nyjda ot tova,no az o6te ne sum go prawila i ne se 4ustwam gotowa.az go obi4am i iskam da se 4ustwa dobre,no kakwo d aprawq ...... pls pomo6t!!![/b]
    не всички момчета мислят само за това...

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Голям фен
    Град
    sofia
    6om ne si gotova ne go pravi napravi go 4ak kogato se po4uvstva6 napulno gotova a toi ako te obi4a 6e te razbere i 6te te iz4aka
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Никой не е казал, че всички мислят само за него.

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от doctordre
    Никой не е казал, че всички мислят само за него.
    аз да се презастраховам

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    dobre de toi kazva li ti pokazva li ti 4e go iska?! sega na 18 napalno normalno da mu se izka,6tom ne si gotova ne go pravi...kakto kazaha drugite ako e svesten 6te te iz4aka
    Love you Kris !!!

Guest

Спокойно ако е готин пич сто процента има с кого да прави секс и не е опрял до теб така ,че не си давай зор когато си готова тогава.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    поговори с него..и той ще ти даде още време да се подготвиш психически,щом те обича
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Мега фен Аватара на machoka
    talk to him

Супер фен
    Град
    Burgas
    samo ne moga da razbera 6to se pitate ne6ta koito NQMA koi drug da vi otgovori osven vie samite .... otiva6 i si govori6 s priqtelq, trudno li e?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    6tom ne si gotova ne go pravi.Za kakvo 6te mu se obqsnqva6?

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    ami taka kato gledam predi men mneniqta sa mn edinodushni....ima li smisal da go povtarqm vyobshte
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от black_dimond
    6om ne si gotova ne go pravi napravi go 4ak kogato se po4uvstva6 napulno gotova a toi ako te obi4a 6e te razbere i 6te te iz4aka
    I az taka mislq
    Имам възможността да избера дали да бъда жертва на тоя свят или авантюристка, която търси своето съкровище. Всичко зависи от това как гледам на живота.

е 4е тои нито ме карал ,нито ми е говорил за тва.просто му усещам нуждите...се пак това го мога.наи-големият ми проблем е 4е тои не знае 4е съм девствена.аз изглеждам по-голяма и тои маи 4е си мисли 4е сум го правила.просто не знам как да му го кажа .наистина е ужасно,на вас може да ви се струва лесно"просто иди и говори с него",трудно ми е

Guest
    е 4е тои нито ме карал ,нито ми е говорил за тва.просто му усещам нуждите...се пак това го мога.наи-големият ми проблем е 4е тои не знае 4е съм девствена.аз изглеждам по-голяма и тои маи 4е си мисли 4е сум го правила.просто не знам как да му го кажа .наистина е ужасно,на вас може да ви се струва лесно"просто иди и говори с него",трудно ми е
    След като не знае,че си девствена за 5 месеца вие не сте говорили за секс въобще,което не е добре

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Абсолютно нищо трудно няма в тфа да му кажеш след като ти е сериозен приятел. Мисля че в една сериозна връска не трябва да има тайни,който да притесняват някои от партньорите.

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest
    просто му пуисни, защото по-добре да си направиш сефтето с човек, който обичаш и който те обича. Поне ще бъде нежен с теб и т.н.. Така или иначве някой ще те отвори по-добре да е той, отколкот на някой купон като се напиеш и да те минат половината момчета......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си