- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kolko chesto kazvate ili vi kazvat "Obicham te"?
Interesno mi e da razbera kolko ot vas chesto kazvat na rodninite si, che gi obichat ili te-- na vas.
Eдин или два пъти в месеца![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
naistina po4ti nikoga......![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money
Ми...не го бях казвала от...поне 4-5 години на никой от родата...Сега на 8 март го написах на една картичка на майка ми...И малко по-късно съжалих...
Не си спомням вече.![]()
Еми те на мене редовно ми казват как съм бил най-важното нещо в живота им... бла-бла-бла...
Аз викам "Ми хуу..."...
казвала съм "обичам те" на БИВШИЯТ, но рядко ... смисъл... тази дума не трябва да се употребява често,защото губи смисъла си ...
казвам "обичам те", ако наистина го мисля и чувствам...
на някой от родата... май не съм им го казвала... не,че не ги обичам,но... някакси ме е срам да им го кажа..
иначе на приятелки съм го казвала често![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Обичам те казвам доста рядко, обичкам те...... всеки ден, както и на мене....... Защо да не го казваме на роднини, приятели и т.н., все пак това са хората които обичаме и те го знаят........ ?
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
az nqkolko puti v sedmicata puk te mi kazvat prez den(prosto za6toto v anketata ne pi6e vseki den)
преди казвах често обичам те сега не преди всеки ден ми го казваха
сега не
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
na mom4e nikogane sum go kazvala a na priqteli si go kazvam
naistina po4ti nikoga......
sa6tata rabota sam i az![]()
![]()
![]()
a ot rodnini pak ne go 4uvam mn 4esto...no ot mom4eta naposledaka ot mnogo(kato nqmam ni6to ob6to s tqh,te me haresvat i mi go kazvat ama...)"obi4am te" go kazvam kogato go mislq i 4uvstvam mn silno,nemoga da go kaja bez edno ot tezi 2 ysloviq da bade izplaneno
![]()
vapreki 4e e hubava duma no trqbva da se vnimava na koi q kazva6![]()
![]()
![]()
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"
А защо няма отговор "всеки ден"?
Аз на хората, които обичам и специално семейството ми, им казвам, че ги обичам всеки ден, всеки път като съм с тях.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Всеки ден !![]()
абсолютно всеки ден по няколко пъти на мама и таткууу-те също ми го казват
![]()
просто наистина ги обичам и заслужават да го знаят![]()
а и те са дали толкова за мен,че едно "обичам те" не е достатъчно за да изразя благодарността си към тях затова се старая да не ги наранявам и да не правя глупости
Kaто бях малко лапе обичах да казвам "обичам те" всеки ден, но сега тази фразичка е изтрита от речника ми ...т.е. почти никога
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
наистина, прекалено силни думи са. трябва да знаеш кога и как да ги кажеш, не може ей така за спорта да казваш "обичам те"...Първоначално написано от Whisskas
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Ами не мога да преценя,но май
рядко го казвам..на роднините по-
честичко,а на човека,който обичкаХ
до скоро му го казвах всеки ден по
сума пъти и той на мен![]()
Заивиси от обстоятелствата......
ако съм с някой го обичам и му го
казвам![]()
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
ми майка ми се сеща от време на време да ми каже а що и аз да не и кажаПървоначално написано от ht_7j
баба ми , дядо ми също ми казваше че си ме обича . Приятно е да чуеш от някой че те обича
![]()
po4ti vseki den na6te i gadjet mi a i dori priqtelki mi kazvat obi4am te az sam 6tastliva
po4ti nikoga!!!Nito az na tqh,nito te na men....vs16tnost.na6ta mi naposled1k vze da go povtarq vseki den![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ми всеки ден казвам на маика ми че я обичам....
...ма само като ми трябва нещо![]()
![]()